Κινηματογράφος , Cinema: Τα Καλύτερα

Cinema Preview: Έρχονται τον Απρίλιο!

Μάθε ποιες ταινίες θα δεις σύντομα στις κινηματογραφικές αίθουσες της Κύπρου!

Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαρτίου 2014

Her
Ο Spike Jonze γράφει και σκηνοθετεί μια “γήινη” ταινία επιστημονικής φαντασίας, η οποία διαδραματίζεται στο κοντινό μέλλον, συγκεκριμένα στο 2025, σε ένα –ελαφρώς– φουτουριστικό Λος Άντζελες. H ταινία κέρδισε τόσο τη Χρυσή Σφαίρα όσο και το Όσκαρ Πρωτότυπου Σεναρίου, ενώ ήταν υποψήφια για πέντε Όσκαρ, μεταξύ άλλων και για το βραβείο Καλύτερης Ταινίας. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο συναντούμε τον “ιδιόρρυθμο” Joaquin Phoenix, στην πιο γλυκιά ερμηνεία της καριέρας του, ο οποίος μεταμορφώνεται στον Theodore Twombly, ένα μοναχικό συγγραφέα, που ερωτεύεται τη Samantha (ακούμε καθόλη τη διάρκεια της ταινίας την αισθαντική φωνή της Scarlett Johansson) ένα προχωρημένο λειτουργικό σύστημα.
Πρεμιέρα 4 Απριλίου

 

Captain America: The Winter Soldier
Δύο χρόνια μετά το “Captain America: The First Avenger”, ο Chris Evans επιστρέφει δυναμικά και ενσαρκώνει ξανά το δημοφιλή ήρωα των κόμικ της Marvel. Αυτή τη φορά ο Evans δεν πλαισιώνεται μόνο από τη γοητευτική Black Widow/Natasha Romanoff (Scarlett Johansson), αλλά ενισχύεται από την αναπάντεχη και καθοριστική εμφάνιση του Robert Redford στο ρόλο του Alexander Pierce, ενός αινιγματικού μέλους της μυστικής οργάνωσης S.H.I.E.L.D. Μαζί τους, ο Sebastian Stan, ο οποίος υποδύεται το ρόλο του νοσηρού Winter Soldier, ενός πράκτορα της Σοβιετικής Ένωσης που αναδύεται από το παρελθόν του Captain America.
Πρεμιέρα 4 Απριλίου

 

Non-Stop
Πάει να γίνει ο νέος αγαπημένος action hero της εποχής μας! Στην ταινία δράσης “Non-Stop”, ο Liam Neeson υποδύεται έναν πτέραρχο που δέχεται μια σειρά από απειλητικά μηνύματα στο κινητό του κατά τη διάρκεια μιας υπερατλαντικής πτήσης. Τα μηνύματα προειδοποιούν ότι κάθε είκοσι λεπτά ένας επιβάτης της πτήσης θα σκοτώνεται, αν η αεροπορική εταιρεία δεν μεταφέρει 150 εκατομμύρια δολάρια σε έναν off shore λογαριασμό.
Πρεμιέρα 11 Απριλίου

 

That Awkward Moment
Ο Jason (Zac Efron), ο Mikey (Michael B. Jordan) και ο Daniel (Miles Teller) συμφωνούν ότι δεν πρόκειται ποτέ ξανά να κάνουν σοβαρή σχέση. Έλα όμως που όταν οι άνθρωποι κάνουν σχέδια, ο Θεός γελά! Μετά τη μεγάλη απόφαση τους, οι τρεις φίλοι θα γνωρίσουν τις γυναίκες των ονείρων τους! Όταν όμως θα κληθούν να παραδεχτούν τις σχέσεις τους, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, αφού κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος να παραδεχτεί ότι αθέτησε τον όρκο του.
Πρεμιέρα 11 Απριλίου

 

Rio 2
Στο δεύτερο μέρος της επιτυχημένης ταινίας κινουμένων σχεδίων “Rio” της Fox, ο Blu (Jesse Eisenberg), η Jewel (Anne Hathaway) και τα τρία τους παιδιά, ζουν πλέον μια όμορφη και άνετη ζωή στη μαγευτική πόλη του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Όμως, η Jewel αποφασίζει πως τα παιδιά της πρέπει να μάθουν να ζουν σαν αληθινά πουλιά και έτσι αποφασίζει ότι όλη η οικογένεια θα πρέπει να μετακομίσει στον Αμαζόνιο!
Πρεμιέρα 11 Απριλίου

 

Transcendence
Ο Johnny Depp υποδύεται το ρόλο του Dr. Will Caster, ενός επιφανούς επιστήμονα και ερευνητή στον τομέα της Τεχνητής Νοημοσύνης, ο οποίος δουλεύει πάνω σε ένα φιλόδοξο project: τη δημιουργία μιας μηχανής ικανής να επεξεργάζεται το σύνολο της ανθρώπινης γνώσης. Μετά την απόπειρα δολοφονίας του, η σύζυγός του θα προσπαθήσει να “ανεβάσει” τις πληροφορίες του μυαλού του σε έναν υπολογιστή, με αποτέλεσμα ο υπερτραφής εγκέφαλός του να γίνει πιο ισχυρός και πιο επικίνδυνος από ποτέ. Η ταινία επιστημονικής φαντασίας “Transcendence” αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Wally Pfister, του βραβευμένου με Όσκαρ διευθυντή φωτογραφίας και μόνιμου συνεργάτη του Christopher Nolan, ο οποίος εκτελεί χρέη παραγωγού στην ταινία.
Πρεμιέρα 18 Απριλίου

 

Snowpiercer
Βρισκόμαστε στο έτος 2031 μ.Χ. Μετά από ένα αποτυχημένο πείραμα για να ανακοπεί το φαινόμενο της υπερθέρμανσης του πλανήτη, μια νέα εποχή παγετώνων έχει εξοντώσει σχεδόν κάθε ζωντανό οργανισμό πάνω στη Γη. Οι μόνοι επιζήσαντες είναι οι ταξιδιώτες του Snowpiercer, ενός τρένου που διαθέτει μηχανή αέναης κίνησης. Πρόκειται για ένα αμερικανικό-κορεάτικο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας, σε σκηνοθεσία Joon-ho Bong (“The Host”, “Mother”) και παραγωγή Park Chan-wook (σκηνοθέτη του περίφημου “Oldboy”), με πρωταγωνιστές τους Chris Evans και Tilda Swinton.
Πρεμιέρα 25 Απριλίου

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close