News & Events , Bars & Clubs

Ένα εξωτικό lounge bar για κοκτέιλ, tapas και μουσική

Το υπέροχο spot της Αγίας Νάπας, σε περιμένει κι αυτό το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 09 Μαΐου 2023

Αν αυτό που αναζητάς για τη νυχτερινή σου διασκέδαση, είναι ένα lounge bar όμορφο, ζεστό και εξωτικό, έχουμε να σου προτείνουμε αυτό ακριβώς που αναζητάς. Το iPANEMA Lounge Bar αποτελεί μέρος ενός από τα καλύτερα πεντάστερα ξενοδοχεία της Κύπρου, του Alion Beach Hotel, και κρύβει μια ολόκληρη φιλοσοφία που πρέπει να ανακαλύψεις, αν δεν το έχεις κάνει ήδη.

Σε αυτόν τον ιδιαίτερο και πολύχρωμο χώρο που συνδυάζει την πολυτέλεια με την απλότητα, και τη χαλαρή διάθεση, θα απολαύσεις ποιοτικές fusion γεύσεις και πρωτότυπα κοκτέιλ που σε ταξιδεύουν

Ένα μοναδικό lounge bar, σε ένα ατμοσφαιρικό κήπο με τη βουκαμβίλια να δημιουργεί ένα εξωτικό σκηνικό, τον ήχο της θάλασσας, που βρίσκεται μερικά μέτρα δίπλα, να σε συντροφεύει και την υπέροχη μουσική του να σε ταξιδεύει! Ένα σημείο που αποπνέει μια μεθυστική ενέργεια, ενώ οι πρωτόγνωρες γεύσεις που σου σερβίρει συνεπαίρνουν τον ουρανίσκο.

Το iPANEMA Lounge Bar επιστρέφει την Παρασκευή 12 Μαΐου και υπόσχεται να αποτελέσει και το φετινό καλοκαίρι το απόλυτο spot.

Για κρατήσεις: https://bit.ly/iPANEMA-Book_Now

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close