14 May 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το πρώτο Super Sprint Triathlon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι γεγονός

Δημοσιεύτηκε στις 12 Μαΐου 2023

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας, το απόλυτο hotspot του νησιού, θα φιλοξενήσει το πρώτο Super Sprint Triathlon 2023 την Κυριακή 14 Μαΐου 2023. Το αθλητικό event, που τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας της Κυπριακής Δημοκρατίας, Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη, είναι ο δεύτερος αγώνας της σειράς TriathlonCY και αναμένεται να προσελκύσει 150-200 αθλητές καθώς και θεατές από όλη την Κύπρο.

Ο αγώνας περιλαμβάνει κολύμβηση 0,5 χιλιόμετρα, ποδηλασία 9,3 χιλιόμετρα και αγώνα δρόμου 2,3 χιλιομέτρων. Ο χώρος εκκίνησης και τερματισμού θα βρίσκεται εντός των εγκαταστάσεων της Μαρίνας όπου θα διεξαχθεί και το μεγαλύτερο μέρος των αγώνων. Οι διοργανωτές υπόσχονται ένα συναρπαστικό θέαμα, καθώς το πρώτο μέρος θα πραγματοποιηθεί εντός της λιμενολεκάνης της μαρίνας, περιμετρικά των επαύλεων στο τεχνητό νησί. Μετά τον αγώνα κολύμβησης, οι συμμετέχοντες θα ξεκινήσουν την ποδηλασία προς τον κόμβο της Σωτήρας πριν επιστρέψουν στη Μαρίνα για το τελευταίο σκέλος του τριάθλου, έναν αγώνα δρόμου από τον ανοιχτό χώρο στάθμευσης προς το ελικοδρόμιο που βρίσκεται στον κυματοθραύστη και θα ολοκληρωθεί σε κεντρικό σημείο της Μαρίνας.

Είναι επίσης σημαντικό να αναφερθεί ότι το Super Sprint Triathlon δίνει την πρόκριση στους 7ους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες Νέων σε αθλητές που γεννήθηκαν το 2006, το 2007 και το 2008, σύμφωνα με τα κριτήρια της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής. Το Aquathlon δίνει επίσης πρόκριση στους 3ους Μεσογειακούς Παράκτιους Αγώνες 2023 που θα γίνουν τον Σεπτέμβριο στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Οι διοργανωτές προσκαλούν όλους τους λάτρεις των σπορ, τους συμμετέχοντες αθλητές και τους υποστηρικτές τους να βιώσουν μια αξέχαστα συναρπαστική εμπειρία αγώνων και διασκέδασης στο Super Sprint Triathlon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας. Είτε πρόκειται για έμπειρους αθλητές που θέλουν να δοκιμάσουν τα όριά τους είτε για θεατές που αναζητούν ένα μοναδικό θέαμα, αυτή η διοργάνωση υπόσχεται να προσφέρει έντονες συγκινήσεις σε έναν εκπληκτικό χώρο διεξαγωγής.

Οι θεατές μπορούν επίσης να απολαύσουν τα όσα προσφέρει η Μαρίνα Αγίας Νάπας ως ο απόλυτος προορισμός ψυχαγωγίας του νησιού, από μια βόλτα στην προκυμαία μπροστά από τα γιοτ μέχρι breakfast ή μεσημεριανό στα εκλεπτυσμένα εστιατόρια. Διατίθεται δωρεάν χώρος στάθμευσης λίγα μέτρα από την περιοχή εκκίνησης.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Super Sprint Triathlon θα βρείτε εδώ.

Triathlon at Ayia Napa Marina.png

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close