Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Ανακαλύψαμε μία από τις πιο εντυπωσιακές και πολυτελείς σουίτες στο νησί μας

Όταν η πολυτέλεια και η χλιδή ξεχειλίζουν

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2023

Το Cap St Georges Hotel & Resort άνοιξε τις πύλες του πριν από ένα περίπου χρόνο και ήδη αγαπήθηκε από τους επισκέπτες του οι οποίοι μαγεύτηκαν τόσο από το μοναδικό περιβάλλον στο οποίο είναι τοποθετημένο όσο και από τις ανέσεις που απόλαυσαν, τόσο στα δωμάτια όπου φιλοξενήθηκαν όσο και στους δημόσιους χώρους του και τα εστιατόρια του. Πρόκειται άλλωστε για έναν προορισμό που ανατρέπει τα καθιερωμένα στη διαμονή και προσφέρει, δίχως υπερβολή, μια ανεπανάληπτη εμπειρία!

Ένα μοναδικό τουριστικό θέρετρο που βρίσκεται στην Πάφο στην είσοδο του Εθνικού Πάρκου του Ακάμα, δίπλα στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και του αρχαιολογικού χώρου των Ρωμαίων, μακριά από το θόρυβο της πόλης και «βυθισμένο» στο γαλάζιο της θάλασσας με μια μαγευτική θέα στη Μεσόγειο. Είναι ένας πολυβραβευμένος προορισμός σε διεθνείς αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και αποτελείται από 200 επαύλεις ιδιοκτησίας επώνυμων προσώπων με διεθνή εμβέλεια.

Εδώ το γαλάζιο του ουρανού, το μπλε της θάλασσας του και τοπράσινο της φύσης ενώνουν τις δυνάμεις τους με ένα υπέροχο resort 5* που γίνεται ένα με το φυσικό του περιβάλλον και προκαλεί για μοναδικές στιγμές χαλάρωσης.

Στο θέρετρο πέραν από τις επαύλεις υπάρχει και ένα ολοκαίνουργιο, υπερσύγχρονο ξενοδοχείο 5 αστέρων το οποίο διαθέτει μια σειρά από μοντέρνες και πολυτελείς εγκαταστάσεις όπου οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες.

Ανάμεσα στα δωμάτια και τις επαύλεις του, είναι και η Akamas Presidential Villa Suite, η οποία εντυπωσιάζει τόσο με την αισθητική όσο και με την πολυτέλεια που αποπνέει κάθε γωνιά της!

IMG-20230515-WA0002.jpg

Η Προεδρική Σουίτα είναι σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να αντικατοπτρίζει το μέγιστο της πολυτέλειας που μπορεί να απολαύσει κανείς, τόσο στους εσωτερικούς όσο και στους εξωτερικούς της χώρους.

IMG-20230515-WA0007.jpg

Οι επισκέπτες της μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη θέα στη θάλασσα από την ιδιωτική πισίνα υπερχείλισης (διαστάσεων 20m x 5m), ενσωματωμένο τζακούζι (6m x 4m) και μία μοναδική βεράντα που τη λούζει ο ήλιος, ενώ τα μεγάλα παράθυρα επιτρέπουν στο εκπληκτικό φυσικό φως να εισέλθει στη βίλα, δημιουργώντας μια απρόσκοπτη σύνδεση μεταξύ της εξωτερικής βεράντας και των πολυτελών, χαλαρωτικών εσωτερικών χώρων.

IMG-20230515-WA0004.jpg

Η βίλα των 990 m2 αποτελείται από 7 άνετα και ευρύχωρα υπνοδωμάτια, τα οποία χαρακτηρίζει η εκλεπτυσμένη αισθητική. Σύγχρονα στοιχεία υψηλής πολυτέλειας μπλέκονται με ξεχωριστές παραδοσιακές πινελιές, δίνοντας μία αίσθηση ευάερης ευρυχωρίας και διακριτικής κομψότητας

IMG-20230515-WA0003.jpg

Το εσωτερικό που μοιάζει με ανάκτορο περιλαμβάνει μπαρ, ιδιωτικό κλαμπ και τραπεζαρία, καθώς και κομψούς χώρους διαμονής. Τα 7 υπνοδωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως 18 άτομα και διαθέτουν πολυτελή κρεβάτια king-size και ιδιωτικό μπάνιο. Διατίθενται επίσης αποκλειστικές υπηρεσίες, όπως ιδιωτικό δείπνο, ο δικός σας προσωπικός Lifestyle Curator και 24ωρη ασφάλεια για να διασφαλιστεί η απόλυτη άνεση και η ιδιωτικότητά σας.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close