Cinema: Τα Καλύτερα

Fast X

Η τελική διαδρομή αρχίζει!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Μαΐου 2023

Οι Μαχητές των Δρόμων αποκτούν τη δέκατη ταινία τους, το "Fast X", οδεύοντας στην τελική διαδρομή μίας από τις πιο δημοφιλείς σειρές παγκοσμίως, η οποία διανύει την τρίτη δεκαετία της και συνεχίζει δυναμικά με τους ίδιους βασικούς πρωταγωνιστές, όπως όταν ξεκίνησε.

Μετά από πολλές αποστολές και ενάντια σε απίθανα εμπόδια, ο Dominic Toretto (Vin Diesel) και η οικογένεια του έχουν ξεγελάσει και ξεπεράσει κάθε αντίπαλο στο διάβα τους. Τώρα, βρίσκονται αντιμέτωποι με τον πιο φονικό εχθρό: μία τρομαχτική απειλή ξεπροβάλλει από τα σκοτάδια του παρελθόντος, διψάει για εκδίκηση και σκοπεύει να διαλύσει αυτή την οικογένεια και να καταστρέψει μια για πάντα όλους όσους και όλα όσα αγαπάει ο Dom.

Στο "Fast Five", ο Dom και η παρέα του εξολόθρευσαν τον μοχθηρό βαρόνο των ναρκωτικών Hernan Reyes, αφήνοντας ακέφαλη την αυτοκρατορία του σε μία γέφυρα του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Δεν γνώριζαν όμως ότι ο γιος του Reyes, ο Dante Reyes (Jason Momoa) ήταν αυτόπτης μάρτυρας και έχει περάσει τα τελευταία 12 χρόνια καταστρώνοντας την εκδίκηση που θα αναγκάσει τον Dom να πληρώσει το απόλυτο τίμημα.

Το σχέδιο του Dante θα σκορπίσει την οικογένεια του Dom από το Λος Άντζελες μέχρι τις κατακόμβες της Ρώμης, από τη Βραζιλία μέχρι την Πορτογαλία και την Ανταρκτική. Νέες συμμαχίες θα σφυρηλατηθούν και παλιές έχθρες θα αναδυθούν. Αλλά όλα αλλάζουν όταν ο Dom ανακαλύπτει ότι ο 8χρονος γιος του, είναι ο τελικός στόχος του εκδικητικού σχεδίου του Dante.

Σε σκηνοθεσία Louis Leterrier, το "Fast X" υποδέχεται ξανά τους Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jason Statham, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, John Cena, Jordana Brewster, Scott Eastwood, μαζί με τους Jason Momoa, Helen Mirren και Charlize Theron.

Στην ταινία εμφανίζεται και η βραβευμένη με Όσκαρ Brie Larson στον ρόλο της Tess, μιας πανούργας εκπροσώπου του Πρακτορείου, ενώ η θρυλική Rita Moreno, υποδύεται τη γιαγιά του Dom.

Πρεμιέρα: 18 Μαΐου. Διάρκεια: 141'.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close