Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Ένα beach bar, με θέα που… κόβει την ανάσα

Ο κρυμμένος θησαυρός του Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Μαΐου 2023

Δυο λέξεις συνοψίζουν τη μαγεία του ιδανικού beach bar, το οποίο θα σε κάνει να αράξεις εκεί με τις ώρες. Η θάλασσα και η μαγευτική θέα από ψηλά. Δυο λέξεις που όταν συναντιούνται μαζί –όχι στην ίδια πρόταση, αλλά στο ίδιο τοπίο– σε κάνουν να νιώθεις τη μοναδικότητα αυτού του τόπου. Αυτή ακριβώς τη μοναδικότητα θα συναντήσεις σε μία "κρυμμένη" παραλία στον Πρωταρά και το Kohili δεν θα μπορούσε να στηθεί σε κανένα άλλο σημείο, παρά μόνο εκεί όπου ο ουρανός γίνεται φόντο στα γαλανά νερά της παραλίας.

Φυσικά, εξίσου σημαντικά είναι η εξυπηρέτηση, η ποιότητα, η καλή μουσική, η ατμόσφαιρα και πολλά άλλα ακόμα. Στοιχεία που θα τα βρεις όλα συγκεντρωμένα στο αγαπημένο μας (πλέον) καλοκαιρινό μπαράκι του Πρωταρά, το οποίο εδώ και λίγα χρόνια αποτελεί τον μικρό παράδεισο της περιοχής.

GUS_7690.jpg

Το Kohili Beach Bar, λοιπόν, το υπέροχο all day beach bar θα το βρεις στην παραλία της ΜΜΑΔ στον Κάππαρη, μία παραλία, που αποτελεί την πιο γνωστή εναλλακτική "λύση" για όσους προτιμούν ιδιωτικότητα και μία ήσυχη απόδραση μακριά από την κοσμοσυρροή.

Στεγάζεται σ' έναν χώρο εξωτικό, με boho αισθητική, χαλαρωτικό και απόλυτα οικείο... που σου δίνει την αίσθηση ότι αιωρείσαι πάνω από τη θάλασσα

GUS_7680.jpg

Εδώ αντιλαμβάνεσαι εξ αρχής πως θα ζήσεις μία διαφορετική εμπειρία, με στιγμές χαλάρωσης και απόλαυσης με θέα τη θάλασσα αλλά ταυτόχρονα και στιγμές γεμάτες διασκέδαση, μίας και σε περιμένουν "δυνατά" live.

GUS_7056.jpg

Δοκίμασε να πας από νωρίς το πρωί, για να απολαύσεις μπάνιο και ήλιο, όσο πίνεις καφέ ή αναζωογονητικούς χυμούς.

Όσο προχωράει η μέρα, και η όρεξη ανοίγει από τις βουτιές, σειρά έχει το μενού του Kohili, όπου βρίσκεις από επιλογές για breakfast και brunch, κολαφτιαγμένα πιάτα για μεσημεριανό αλλά και βραδινό, καθώς επίσης και εξαιρετικά σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας καθώς επίσης και γλυκά. Ακόμα και απόλυτο δροσιστικό μαχαλεπί με παγωτό!

Στα πολύ θετικά βάλε και τη δυνατότητα να απολαύσεις ναργιλέ, σε όποια γεύση επιθυμείς!

GUS_7470-Edit - Copy.jpg

Περίοπτη θέση στον χώρο, έχει και το μπαρ, που ετοιμάζει δροσερά cocktails για να συνοδεύσεις το γεύμα σου ή να τα απολαύσεις μόνα τους, όσο ο ήχος της θάλασσας αλλά και της μουσικής σε παρασύρει.

Όσο για τη μουσική, καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού διοργανώνει live μουσικές βραδιές (σε τακτά χρονικά διαστήματα, 3-4 φορές τη βδομάδα), ενώ τις Κυριακές τα απογεύματα φιλοξενεί DJ ή ακόμα και live μουσική!

GUS_7495.jpg

Το Kohili Beach Bar βρίσκεται και αυτό το καλοκαίρι εδώ για να προσφέρει απόλαυση, σε προσιτές τιμές. Ανεβάζει τον πήχη ψηλά αποδεικνύοντας την έντονη προσήλωση στον στόχο του που είναι να μετατρέψει τις διακοπές μας σε μοναδική εμπειρία.

Kohili Beach Bar
(97 969699) Παραλία ΜΜΑΔ, Κάππαρης, Παραλίμνι. Ωράριο λειτουργίας: 07.30-01.00 (all day).
E-mail: kohilibeachbar17@gmail.com
Instagram: kohili_beach_bar
Facebook: Kohili Beach Bar

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close