Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Τα 4 φεστιβάλ μπίρας που περιμένουμε

Σε τέσσερις διαφορετικές πόλεις

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2023

Καλοκαίρι χωρίς παγωμένες μπίρες γίνεται; Δε γίνεται, εξ ου και μαζέψαμε όσα φεστιβάλ μπίρας πέρασαν από τις οθόνες μας και θα μας δροσίσουν αυτό το καλοκαίρι.

Cyprus Craft Beer Fest
Έντεκα κυπριακά μικροζυθοποιία από όλη την Κύπρο θα βρεθουν στην καρδιά της Λάρνακας, στο Cyprus Craft Beer Fest και θα μοιράζουν μπίρα για δοκιμή και όχι μόνο. Μαζί τους, φυσικά, τρία από τα καλύτερα street food spots της Κύπρου, αλλά και οι καλύτεροι DJs του νησιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης σεμινάρια σχετικά με τη μπίρα, παρουσίαση παρασκευής μπίρας και κοκτείλ με μπίρα.
>> Σάββατο 4 Ιουνίου, Sunmoon Creative Space, Λάρνακα,. 12.45-23.45.

istockphoto-157505356-612x612.jpg


MedFest Limassol Beer Festival
Το μεγάλο Beer Festival της Κύπρου, θα επιστρέψει και φέτος, στη Λεμεσό, με μία ακόμα διοργάνωση. Το πολυαναμενόμενο MedFest - Limassol Beer Festival έρχεται στη Λεμεσό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ποταμό Γερμασόγειας, από τις 4 μέχρι τις 8 Ιουλίου 2023 για πέντε συνεχόμενες ανεπανάληπτες βραδιές και απολαυστική μπίρα. Αναμένουμε πολλές εκπλήξεις για αυτές τις αξέχαστες βραδιές!
>> Τρίτη 27 Ιουνίου μέχρι Σάββατο 1 Ιουλίου, Ποταμό Γερμασόγειας, Λεμεσός.

Paphos Beer Festival

Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ μπίρας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 1-5 Σεπτεμβρίου 2023 στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, μια εκπληκτική τοποθεσία που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και το λιμάνι. Το PBF είναι η απόλυτη γιορτή της μπίρας, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν περισσότερα από 100 είδη από τοπικές και διεθνείς ζυθοποιίες, καθώς και ποικιλία φαγητού, μουσική και διασκέδαση. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμό ποτών μπύρας, εργαστήριο ζυθοποιίας, παιδική χαρά και παράσταση πυροτεχνημάτων. Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
>> Παρασκευή 1 μέχρι Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, 18.00. Περισσότερα στο paphosbeerfestival.

SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival
Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου που συγκεντρώνει χιλιάδες φαν και επισκέπτες κάθε χρόνο, επιστρέφει και αυτό τον Σεπτέμβριο. Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του. Φέτος, λοιπόν θα πραγματοποιηθεί από τις 1-7 Σεπτεμβρίου 2023 με πολλές εκπλήξεις και "δυνατά" ονόματα να ανεβαίνουν στην σκηνή για αξέχαστες βραδιές Στο δημοφιλές φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα, θα απολαύσεις απεριόριστη μπίρα από όλο τον κόσμο, εδέσματα και φυσικά πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
>> Παρασκευή 1 μέχρι Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας Αγλαντζιά, Λευκωσία. Περισσότερα σύντομα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close