Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2023
Καλοκαίρι χωρίς παγωμένες μπίρες γίνεται; Δε γίνεται, εξ ου και μαζέψαμε όσα φεστιβάλ μπίρας πέρασαν από τις οθόνες μας και θα μας δροσίσουν αυτό το καλοκαίρι.
Cyprus Craft Beer Fest
Έντεκα κυπριακά μικροζυθοποιία από όλη την Κύπρο θα βρεθουν στην καρδιά της Λάρνακας, στο Cyprus Craft Beer Fest και θα μοιράζουν μπίρα για δοκιμή και όχι μόνο. Μαζί τους, φυσικά, τρία από τα καλύτερα street food spots της Κύπρου, αλλά και οι καλύτεροι DJs του νησιού. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επίσης σεμινάρια σχετικά με τη μπίρα, παρουσίαση παρασκευής μπίρας και κοκτείλ με μπίρα.
>> Σάββατο 4 Ιουνίου, Sunmoon Creative Space, Λάρνακα,. 12.45-23.45.

MedFest Limassol Beer Festival
Το μεγάλο Beer Festival της Κύπρου, θα επιστρέψει και φέτος, στη Λεμεσό, με μία ακόμα διοργάνωση. Το πολυαναμενόμενο MedFest - Limassol Beer Festival έρχεται στη Λεμεσό στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στον Ποταμό Γερμασόγειας, από τις 4 μέχρι τις 8 Ιουλίου 2023 για πέντε συνεχόμενες ανεπανάληπτες βραδιές και απολαυστική μπίρα. Αναμένουμε πολλές εκπλήξεις για αυτές τις αξέχαστες βραδιές!
>> Τρίτη 27 Ιουνίου μέχρι Σάββατο 1 Ιουλίου, Ποταμό Γερμασόγειας, Λεμεσός.
Paphos Beer Festival
Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ μπίρας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 1-5 Σεπτεμβρίου 2023 στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, μια εκπληκτική τοποθεσία που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και το λιμάνι. Το PBF είναι η απόλυτη γιορτή της μπίρας, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν περισσότερα από 100 είδη από τοπικές και διεθνείς ζυθοποιίες, καθώς και ποικιλία φαγητού, μουσική και διασκέδαση. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμό ποτών μπύρας, εργαστήριο ζυθοποιίας, παιδική χαρά και παράσταση πυροτεχνημάτων. Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
>> Παρασκευή 1 μέχρι Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου, πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, 18.00. Περισσότερα στο paphosbeerfestival.
SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival
Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival, ένα από τα μεγαλύτερα φεστιβάλ μπίρας της Κύπρου που συγκεντρώνει χιλιάδες φαν και επισκέπτες κάθε χρόνο, επιστρέφει και αυτό τον Σεπτέμβριο. Το SeptemberFest Nicosia Beer Fun Festival ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του. Φέτος, λοιπόν θα πραγματοποιηθεί από τις 1-7 Σεπτεμβρίου 2023 με πολλές εκπλήξεις και "δυνατά" ονόματα να ανεβαίνουν στην σκηνή για αξέχαστες βραδιές Στο δημοφιλές φεστιβάλ, το οποίο θα διαρκέσει μία ολόκληρη εβδομάδα, θα απολαύσεις απεριόριστη μπίρα από όλο τον κόσμο, εδέσματα και φυσικά πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
>> Παρασκευή 1 μέχρι Πέμπτη 7 Σεπτεμβρίου, Πάρκο Ακαδημίας Αγλαντζιά, Λευκωσία. Περισσότερα σύντομα.
Σχετικά

Πλατφόρμα Χορογραφίας: Ανακοινώθηκαν οι 13 προτάσεις που θα παρουσιαστούν το 2025
Η Πλατφόρμα Χορογραφίας Κύπρου 2025 θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 14ης και 16ης Νοεμβρίου, στο Θέατρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Το φετινό καλοκαίρι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στον υπέροχο Μουτουλά
Ο Μουτουλλάς έφτιαξε πρόγραμμα με εκδηλώσεις για το φετινό καλοκαίρι

Ένα συλλογικό τραπέζωμα στις Καμάρες στην Λάρνακα
Η Λάρνακα 2030, σε συνεργασία με τους Urban Gorillas, σας προσκαλεί σε ένα εορταστικό συλλογικό τραπέζωμα

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τη Γιορτή του Κρασιού 2025
Ο Δήμος Λεμεσού ζητά προτάσεις για μουσικές, θεατρικές και λαογραφικές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στα πλαίσια της Γιορτής του Κρασιού

Ο γύρος της Ξυλοτύμβου επιστρέφει τον Οκτώβρη
Κάνε την εγγραφή σου για να ζήσεις από κοντά μία μοναδική εμπειρία

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

17 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Καθημερινές γεμάτες με θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ και αγαπημένους τραγουδιστές

REWIND 2: Ο Λούης Πατσαλίδης και η παρεά του επιστρέφουν για ένα νοσταλγικό party του καλοκαιριού
Με τραγούδια που μας μεγάλωσαν, ήχους που μας ταξιδεύουν, και ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσουν

Φέτος γιορτάζουμε το Γλυτζιστό αλλιώς... με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη
Έρχεται για πρώτη φορά μία μουσική βραδιά γλυτζιστού με κρασί και χορό

38 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Μουσική, χορός, φαγητό, δραστηριότητες και φεστιβάλ

Καλοκαίρι στη Λεμεσό: Ένας ολόκληρος μήνας με 15 δωρεάν εκδηλώσεις «Δίπλα στο κύμα»
Η Λεμεσός θα φιλοξενήσει κι αυτό το καλοκαίρι μια σειρά θερινών εκδηλώσεων με επίκεντρο το θεατράκι του Μόλου