Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2023
Ο Δήμος Λεμεσού σε προσκαλεί στις εκδηλώσεις του Κατακλυσμού 2023 με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα για το τριήμερο 3 με 5 Ιουνίου 2023.
Η πανήγυρις θα βρίσκεται κατά μήκος του χώρου στάθμευσης του Μόλου 3 (κάτω από το café Nero) ενώ οι δραστηριότητες και οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο Θεατράκι Ηρώων Χρίστου και Μίλτου Χριστοφόρου και στην Μεγάλη Αποβάθρα έναντι του café Nero.
Αναλυτικά το πρόγραμμα
Σάββατο 3 Ιουνίου 2023 - Αποβάθρα έναντι cafe Nero
8:30 Ο Λαογραφικός Όμιλος Λεμεσού με την παράσταση «Καλώς ήρταμεν! Χοροί και τραγούδια της Κύπρου»
9:30 Συναυλία με τίτλο «Θα πούμε τα αλλιώτικα»
Τραγούδια του Θάνου Μικρούτσικου, του Διονύση Σαββόπουλου, του Νίκου Παπάζογλου, των αδελφών Κατσιμίχα, αλλά και του Χρίστου Νικολόπουλου, του Τάκη Σούκα, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Στράτου Διονυσίου και πολλών άλλων.
Ο Κούλης Θεοδώρου, η Μαρία Θεοδότου, ο Δημήτρης Μεσημέρης, η Φρειδερίκη Τομπάζου και ο Σάββας Χρυσοστόμου, σε μια συναυλία με παλιά τραγούδια διαχρονικής αξίας με τα οποία μεγαλώσαμε.
Κυριακή 4 Ιουνίου 2023 - Θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου
6:00-8:00 Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.
8:00 Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Θέατρο Σκιών Γιάννη Πάφιου. Ο καραγκιόζης με τον πάμπορο στον κατακλυσμό.
9:30 Το πάρτι συνεχίζεται.. συναυλία με τους 4 θρύλους, Λάκη Παπαδόπουλο, Γιάννη Γιοκαρίνη, Νίκο Ζιώγαλα, και Γιάννη Μηλιώκα.
Γνήσιοι έφηβοι μιας νιότης που δεν χάθηκε ποτέ, κατακτούν το «σανίδι» δίνοντας μας με τον παλμό της μουσικής τους ρυθμό στα πόδια και μια βραδιά που όλοι μένουν «παιδιά».
Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023 - Θεατράκι Ηρώων Χρίστος και Μίλτος Χριστοφόρου
6:00-8:00 Παιδικές δημιουργικές δραστηριότητες με μπογιές, από το Εργαστήρι Τέχνης του Δήμου Λεμεσού, με την Ριάνα Χατζημενοίκου.
8:00 Παράσταση θεάτρου Σκιών με το Εργαστήριο Θεάτρου Σκιών Πάφιος. Ο Μέγα Αλέξανδρος και ο κατηραμένος Όφης.
Αποβάθρα έναντι cafe Nero
9:00 Συναυλία με τον Μανώλη Μιτσιά με τίτλο «50 χρόνια χρυσάφι», που θα μας ταξιδέψει στη μαγεία το ελληνικού τραγουδιού με τραγούδια μεγάλων συνθετών και ποιητών/ στιχουργών με τους οποίους ο καλλιτέχνης κατέθεσε σπουδαία δισκογραφική δουλειά.
Σχετικά

16 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Με θερινό σινεμά, παράδοση, μουσική και χορό

«Emerald Isle»: Μια εντυπωσιακή παράσταση ιρλανδικής μουσικής και χορού έρχεται στην Κύπρο
Μια συναρπαστική ζωντανή παράσταση που μεταφέρει το κοινό σε ένα μαγικό ταξίδι μέσα στην καρδιά και την ψυχή της Ιρλανδίας

Συναυλίες, θέατρο, χορός και όσα θα κάνουμε δωρεάν στον Δήμο Κουρίου το φετινό καλοκαίρι
Το μεγάλο πολιτιστικό καλοκαίρι στον Δήμο Κουρίου άρχισε ήδη

10 γουστόζικοι προορισμοί στο βουνό, για να επισκεφτείτε το φετινό καλοκαίρι
Αυλές και βεράντες με καταπράσινο σκηνικό και κυπριακή ατμόσφαιρα

Ο Ζαχαρίας Ζαννέττου ετοιμάζεται για μία άκρως αυθεντική παράσταση δοκιμής υλικού stand-up comedy
Δες από κοντά πως γεννιέται μια ολοκληρωμένη κωμική παράσταση

Dionysian Odyssey: Ένα τριήμερο γλέντι με μουσική, μεζέ και άρωμα Ελλάδας στην Αγία Νάπα
Δύο σκηνές, θεματικά acts και γεύσεις ελληνικής παράδοσης τον Δεκαπενταύγουστο

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!
