9-12 August 2023
Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Το Διεθνές Φεστιβάλ Animation επιστρέφει στο χωριό

Αποκαλύφθηκε η επίσημη αφίσα του φετινού Animafest

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023

Φωτογραφία: Διεθνές Φεστιβάλ Animation Κύπρου

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης παρουσιάζονται κάθε χρόνο επιλεγμένα έργα κορυφαίων ανεξάρτητων δημιουργών από όλο τον κόσμο, πλαισιωμένα από διαλέξεις, ειδικά αφιερώματα, εκθέσεις, παιδικό πρόγραμμα ταινιών, εργαστήρια και συναυλίες. Περισσότερες πληροφορίες για το πλούσιο φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα ανακοινωθούν σε ξεχωριστή ανακοίνωση που θα περιλαμβάνει και την επιλογή των ταινιών στα φετινά επίσημα διαγωνιστικά προγράμματα, Διεθνές, Εθνικό και Παιδικό διαγωνιστικό.

Πρόγραμμα Φιλοξενίας Καλλιτεχνών “Animation Film Camp: Contemporary Animation Horizons”

Στην φετινή διοργάνωση θα προηγηθεί για πρώτη φόρα τετραήμερο διεθνές πρόγραμμα φιλοξενίας ξένων και Κύπριων νέων δημιουργών από τις 6-9 Αυγούστου με τον γενικό τίτλο “Animation Film Camp: Contemporary Animation Horizons”, σε συνεργασία με το World Festival of First Animations PRIMANIMA της Βουδαπέστης. Πρόκειται για ένα νέο αναπτυξιακό πρόγραμμα του Animafest Cyprus, με διεθνή προσανατολισμό και με δυνατότητες δικτύωσης νέων καλλιτεχνών και φοιτητών με διεθνή κέντρα και Φεστιβάλ.

Η αφίσα του φετινού Animafest σχεδίασε ο Michael Dudok de Wit

Mε μεγάλη χαρά παρουσιάζουμε την αφίσα της 22ης διοργάνωσης του Διεθνούς Φεστιβάλ Αnimation Κύπρου Όψεις του Κόσμου, που φιλοτέχνισε ο θρυλικός Michael Dudok de Wit από την Ολλανδία, δημιουργός της οσκαρικής ταινίας “Father and Daughter”. Η φετινή έκδοση του Φεστιβάλ θα διεξαχθεί για ακόμη μια χρονιά στην όμορφη Σαλαμιού της επαρχίας Πάφου, μεταξύ 9-12 Αυγούστου 2023.

Το Φεστιβάλ στηρίζει το Τμήμα Νεότερου και Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού.

PLAKAT_ANIMAFEST_2023a.jpeg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close