Cinema: Τα Καλύτερα

The Boogeyman

Ταινία τρόμου βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του κορυφαίου Stephen King.

Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2023

Μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας του, η Sadie Harper και η μικρότερη αδελφή της Sawyer, είναι συντετριμμένες.

Ο ψυχολόγος πατέρας τους, Will, προσπαθεί να αντιμετωπίσει τον δικό του πόνο, με αποτέλεσμα να είναι απών από τις ζωές των κοριτσιών. Όταν ένας απελπισμένος ασθενής εμφανίζεται στο σπίτι τους ζητώντας βοήθεια, αφήνει πίσω του μια τρομακτική υπερφυσική οντότητα που κυνηγά οικογένειες και τρέφεται από τον πόνο των θυμάτων του.

Η ταινία τρόμου "The Boogeyman", είναι βασισμένη στο ομώνυμο διήγημα του κορυφαίου Stephen King. Η σκηνοθεσία είναι του Rob Savage ("Host"), με πρωταγωνιστές τους Chris Messina, Sophie Thatcher και Vivien Lyra Blair.

"Ο Μπαμπούλας" είναι μια κλασική ταινία τρόμου στο ύφος της ταινίας "Το Πνεύμα του Κακού" που εμπεριέχει τόσο τρόμο όσο και συναίσθημα,” δηλώνει ο σκηνοθέτης. "Θυμάμαι έντονα τον τρόμο που ένιωσα διαβάζοντας ως παιδί την ιστορία του King, και αυτόν ακριβώς τον τρόμο της παιδικής ηλικίας είναι που ήθελα να προκαλέσω και στο κοινό. Η ταινία δημιουργήθηκε σε συνεργασία με μια εξαιρετικά ταλαντούχα ομάδα δημιουργών και υποστηρίζεται από τις υπέροχες ερμηνείες των καταπληκτικών ηθοποιών μας, που πραγματικά με έχουν συγκλονίσει. Είμαστε εξαιρετικά περήφανοι για την ταινία μας και ανυπομονούμε να σας θυμίσουμε, πόσο φοβόσασταν το σκοτάδι όταν ήσασταν παιδιά".

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close