11 June 2023
Τι τρέχει στην Κύπρο , Εκδηλώσεις

10 λόγοι για να πας στο 4ο MBS Wellbeing Day Festival

Ένα φεστιβάλ γεμάτο δραστηριότητες για το σώμα και το πνεύμα

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου 2023

To MBS Wellbeing Day Festival επιστρέφει έχοντας δημιουργήσει ένα μονοήμερο Φεστιβάλ Ευημερίας για να επαναφορτιστείτε και να επανασυνδεθείτε με τον εαυτό σας και τους ανθρώπους σας!

Είστε έτοιμοι να διευρύνετε τη συνείδησή σας και να ξεκινήσετε το καλοκαίρι σας με το MBS Wellbeing Day Festival;

Η πλατφόρμα MBS, δημιουργεί πάντα για εμάς έναν ειδικό χώρο για να εστιάσετε στην ευημερία σας, να εξερευνήσετε νέες πρακτικές, τη φυσική κατάσταση και την προσωπική σας ανάπτυξη και να δημιουργήσετε συνδέσεις με την τοπική κοινότητα.

Βυθιστείτε στη σοφία των ομιλητών, συντονιστών, και δασκάλων μας και εμπνευστείτε από τη δημιουργικότητα των μουσικών, καλλιτεχνών, ερμηνευτών και εκθετών μας! Μάθετε τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκτήσετε περισσότερα από αυτά που πραγματικά επιθυμείτε και πρακτικά εργαλεία για την καθημερινότητα σας, βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας από κάθε άποψη και δημιουργήστε την ευημερία των ονείρων σας!

Δύο εσωτερικοί χώροι και ο εξωτερικός χώρος δίπλα στην παραλία, χωρισμένοι σε 3 τμήματα, θα είναι η μονοήμερη παιδική χαρά μας, που περιβάλλεται από τη γαλήνια ατμόσφαιρα του St. Raphael Resort.

10 λόγοι για να συμμετάσχετε σε αυτό το event!

  1. 25+ εκθέτες στο MBS Wellbeing Pop-Up Marketplace όπου μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας για εσάς και τους αγαπημένους σας και να βρείτε επιλογές από σπιτικά και υγιεινά προϊόντα, φυσικά καλλυντικά, ημιπολύτιμους λίθους και πολλά άλλα!
  2. Κάντε δώρο στον εαυτό σας μίνι συνεδρίες και πνευματική σας ανάπτυξη, με τη βοήθεια ενεργειακών θεραπευτών, μέντιουμ και θεραπευτών, σε εκπτωτικές τιμές!
  3. Απολαύστε τους ήχους οργανικής, ζωντανής μουσικής με Handpan, Gong Bathing, Jamming sessions, Drum Circles & DJ live set!
  4. Επεκτείνετε και καθαρίστε την ενέργειά σας με ηχητικές θεραπευτικές συνεδρίες και διαλογισμούς διαφόρων τύπων.
  5. Απελευθερώστε τον εαυτό σας με χορό και τζαμάρισμα, χορογιόγκα και εκστατικό χορό για να εκφραστείτε πλήρως και να αφήσετε το σώμα σας πει όσα δε μπορεί να πει ο λόγος! Κλείσε τη μέρα μαζί μας, με πνευματικό τραγούδι και χορό!
  6. Μείνετε ενεργοί και αυξήστε τους κραδασμούς σας με συνεδρίες κίνησης, γιόγκα, πιλάτες και TaiChi, που θα πραγματοποιηθούν τόσο σε εξωτερικούς όσο και σε εσωτερικούς χώρους καθόλη τη διάρκεια της μέρας. Ιδανικό για όλα τα επίπεδα και ηλικίες!
  7. Εγγραφείτε στα εργαστήριά μας και συνδεθείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα από το παρελθόν! Ταξιδέψετε στον μοναδικό σας εαυτό με την τεχνική του Ανθρώπινου Σχέδιου, ζήστε την εμπειρία της ομαδικής ύπνωσης RTT και μάθετε τις αρχές του Φενγκ Σούι για να ενισχύσετε την ομορφιά και την ενέργεια του σπιτιού σας.
  8. Μάθετε πώς να αποτρέψετε την πρόωρη γήρανση εξισορροπώντας τις ορμόνες σας και συνδεθείτε με τον αγαπημένο σας σύντροφο, με ένα ταξίδι ανάπτυξης στη σεξουαλικότητα, την αγάπη και τον σεβασμό.
  9. Δραστηριότητες φιλικές προς την οικογένεια όλη την ημέρα για όλες τις ηλικίες! Γιόγκα Γέλιου, Παιδική Γιόγκα και Διαλογισμός Ενσυνειδητότητας για παιδιά και γονείς και τραγούδια μαζί με Χορωδία εμπνευσμένη από τις δεκαετίες 70-80-90!
  10. Τροφοδοτήστε το σώμα σας όλη την ημέρα με υγιεινές νόστιμες σπιτικές μπουκιές από το MBS Marketplace και απολαύστε το υγιεινό σας γεύμα από το Seashells Vegan Restaurant απολαμβάνοντας την παραλία.

Όλα αυτά σε ένα μονοήμερο Φεστιβάλ και με ένα μόνο εισιτήριο εισόδου!

Ρίξτε μια ματιά στο εκπληκτικό μας πρόγραμμα που περιέχει 30+ Μαθήματα & Εργαστήρια!

Ένα πρόγραμμα που ετοιμάσαμε ειδικά για εσάς!

Το Φεστιβάλ μας απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως ηλικίας, επιπέδου και φυσικής κατάστασης. Είστε όλοι ευπρόσδεκτοι!

Εισιτήρια:
- Ένα εισιτήριο εισόδου για ολοήμερα μαθήματα 20€
- Παιδιά κάτω των 10 ετών εισέρχονται δωρεάν (κατάλληλο για οικογένειες)
- Exhibition MBS Marketplace Ελεύθερη είσοδος

Αγοράστε τα εισιτήριά σας διαδικτυακά ή στην είσοδο: https://www.mbscyprus.com/product/the-mind-body-spirit-wellbeing-festival

Ραντεβού την Κυριακή 11 Ιουνίου για μια αξέχαστη εμπειρία από το Mind Body & Spirit Cyprus!


MBS Wellbeing Day Festival
>>
Κυριακή 11 Ιουνίου, St. Raphael Resort, Λεμεσός, 10:00 – 20:00.

MBS_DAY_EVENT_SCHEDULE_A4_LIM_JUNE 2023_V1 digital.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close