Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

22 προτάσεις για να περάσεις καλά το σαββατοκύριακο

Φεστιβάλ, συναυλίες, παζαράκια και πολλά άλλα

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιουνίου 2023

Οι εκδηλώσεις ή όλα αυτά που μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το σαββατοκύριακο είναι πολλά!

Γι' αυτό κι εμείς σού βρήκαμε 22 επιλογές που υπάρχουν για αυτό το σαββατοκύριακο, για να επιλέξεις αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.

Φεστιβάλ, συναυλίες, πάρτι είναι μερικά απ' όσα σε περιμένουν!

IMG-20230428-WA0001.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Νίκος Βέρτης
Ο Νίκος Βέρτης γιορτάζει 20 χρόνια στο τραγούδι και ξεκινά τη μεγάλη του περιοδεία από την Κύπρο, με μια μεγαλειώδη παραγωγή. Η εμφάνισή του αναμένεται να είναι άκρως εντυπωσιακή, με ένα φαντασμαγορικό σκηνικό που θα επιμεληθεί ο ίδιος. Ο αγαπημένος ερμηνευτής θα ταξιδέψει στην Κύπρο, ύστερα από 4 ολόκληρα χρόνια –η τελευταία του συναυλία δόθηκε το 2019 στον Πρωταρά- για να τραγουδήσει στο Τσίρειο Στάδιο της Λεμεσού. Η συναυλία που θα δώσει ο Νίκος Βέρτης στη Λεμεσό αναμένεται να είναι υψηλών προδιαγραφών, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία του συγκεκριμένου χώρου θα τοποθετηθούν καναπέδες και ένα άκρως φαντασμαγορικό stage, με εικόνες, μελωδίες και ήχους που θα εντυπωσιάσουν, φαντασμαγορικά σκηνικά και μπαλέτα, ποιότητα, ποικιλία και εκπλήξεις σε ένα μοναδικό και διασκεδαστικό πρόγραμμα!
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Τσίρειο Στάδιο, 21.00. Εισιτήρια: SoldoutTickets

Θάνος Καλλίρης και Δημήτρης Κόκοτας
Ο Θάνος Καλλίρης και ο Δημήτρης Κόκοτας μαζί, σε ένα χορταστικό live που τα έχει όλα, την Παρασκευή 9 Ιουνίου στη Μουσική Σκηνή RED. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει όλες τις γνωστές και πολύ αγαπημένες επιτυχίες τους αλλά και μουσικές αναδρομές από όλα τα ρεπερτόρια στο πέρασμα των δεκαετιών, πάντα με γνώμονα το κέφι. Καλή Ελληνική μουσική από όλα τα είδη και όλες τις δεκαετίες, από δύο πολύ αγαπημένους ερμηνευτές. Ένα πάρτι που δεν πρέπει να χάσεις, ένα πάρτι που θα θυμίσει παλιές καλές εποχές διασκέδασης, ένα πάρτι που θα θέλεις ξανά και ξανά!
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Μουσική Σκηνή RED, 22.00. Πληρ. 99059257.

geri_ujuxjpe.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Μια μέρα για τα παιδιά
Ο Δήμος Γερίου διοργανώνει και μας προσκαλεί σε μια εκδήλωση αφιερωμένη στα παιδιά, στο Δημοτικό Στάδιο Λατσιών. Την Παρασκευή 9 Ιουνίου, από τις 17:00 μέχρι τις 21:30, τα παιδιά μπαίνουν δωρεάν σε έναν χώρο με τοίχο αναρρίχησης, βαρκούλες, ελεφαντάκια, φλιτζανάκια, photobooth και πολλές εκπλήξεις. Στην είσοδο θα διατίθενται κάρτες για ελεύθερη πρόσβαση των παιδιών σε όλα τα παιχνίδια όπως επίσης και για δωρεάν παγωτό, ποπ κορν, φαγητό και φρούτο.
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Δημοτικό Στάδιο Λατσιών, Λευκωσία, 17.00.

Φεστιβάλ Λίμνης
Το Φεστιβαλ Λίμνης Ορόκλινης επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά, έτσι ώστε να γνωρίσουμε τα πτηνά της λίμνης μέσα από παιχνίδια και δραστηριότητες. Στις 9 Ιουνίου η ώρα 17:00, πάμε για περπάτημα στον παραλιακό της Ορόκλινης, με εκκίνηση το υπαίθριο αθλητικό πάρκο δίπλα στη ξύλινη γέφυρα, κοντά στο ξενοδοχείο Lebay. Το Σάββατο 10 Ιουνίου, η μέρα ξεκινά από τις 9:30 και μέχρι τις 13:00 κάνουμε πτηνοπαρατήρηση και δραστηριότητες στα δύο παρατηρητήρια. Στις 15:30 θα διεξαχθούν διαδραστικά παιχνίδια στο πτηνοπαρατηρητήριο απέναντιο από το πρατήριο ΕΚΟ. Στις 17:00 παρατηρούμε τα πτηνά μαζί με διάφορες δραστηριότητες στο παρατηρητήριο απέναντι από το πρατήριο ΕΚΟ.
>> Παρασκευή 9 μέχρι Σάββατο 10 Ιουνίου, Ορόκλινη.

bookbazaar_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Παζαράκι βιβλίου
Ανανεωμένο όσο ποτέ το παζαράκι βιβλίου που αγαπήσατε και αγκαλιάσετε επιστρέφει για ακόμα μια χρονιά. Το βιβλιοπωλείο Φοίβος Χαραλάμπους στο Ακάκι σας προσκαλεί σε ένα σούπερ ανανεωμένο παζαράκι με μπόλικους καινούργιους τίτλους για 8η συνεχόμενη χρονιά στις 9, 10, 11, 12 και 13 Ιουνίου, σε συνεχόμενο ωράριο από το πρωί μέχρι το βράδυ. Θα υπάρχουν πέραν των 200,000 βιβλίων ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ιστορικά, γενικών γνώσεων, ψυχολογίας, βιβλία συνταγών, παιδικά και εκπαιδευτικά. Οι τιμές ξεκινούν από 50 σεντ.
>> Παρασκευή 9 μέχρι Τρίτη 13 Ιουνίου, βιβλιοπωλείο Φοίβος Χαραλάμπους, Ακάκι, 8.00-20.00. Πληρ. 22 823232.

Φεστιβάλ Ακορντεόν
Μετά την επιτυχία που σημείωσαν οι προηγούμενες διοργανώσεις, το Φεστιβάλ Ακορντεόν Κύπρου, επιστρέφει και φέτος στην πέμπτη του έκδοση, στις 9-11 Ιουνίου 2023 στον Άγιο Θεόδωρο Λάρνακας. Το φεστιβάλ που είναι κατάλληλο τόσο για παιδιά όσο και για ενήλικες, μουσικόφιλους, λάτρεις του ακορτεόν, θα περιλαμβάνει ανοικτή Έκθεση Ακορντεόν και Τεχνική Υποστήριξη, Συναυλίες-Σεμινάρια-Εργαστήρια, αλλά και δωρεάν Κατασκηνωτικό Χώρο.
>> Παρασκευή 9 - Κυριακή 11 Ιουνίου, Άγιο Θεόδωρο, επ. Λάρνακας. Πρόγραμμα εδώ.

brooke-lark-jZvlT-FvTZM-unsplash.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Δωρεάν φαγητά και γλυκά
Την Παρασκευή 9 Ιουνίου η ώρα 19:00, πάμε στο πάρκο ''ΚΑΜΕΙΡΟΣ'' στο Μενεού για ένα φεστιβάλ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Η Γιορτή Παραδοσιακής Μεσογειακής Διατροφής Κύπρου - Κρήτης έρχεται, με δωρεάν φαγητά και γλυκά από την πυραμίδα μεσογειακής διατροφής, από τον γνωστό σεφ Σάββα Σάββα και άλλους σεφ από Κύπρο και Κρήτη. Όσον αφορά στη ψυχαγωγία, το τραγούδι αναλαμβάνει ο Γιώργος Βασιλείου και θα απολαύσουμε χορούς από τον Πολιτιστικό Όμιλο ''Τίμιος Πρόδρομος'' Δρομολαξιάς, τις σχολές χορού ''Αθανασία'' και ''Ζορπά''.
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Πάρκο "ΚΑΜΕΙΡΟΣ", Μενεού, 19.00.

alkinoos.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Αλκίνοος Ιωαννίδης
Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε. «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!».
>> Παρασκευή 9 Ιουνίου, Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμιας, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €28 (προπώληση) | €35 (είσοδος).
>> Σάββατο, 10 Ιουνίου, Αρχαίο Θέατρο Κουρίου, Λεμεσός, 21.00. Εισιτήρια: €28 (προπώληση) | €35 (είσοδος).

kotsiras2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Γιάννης Κότσιρας
Ο αγαπημένος τραγουδιστής και οι συνεργάτες του έχουν ετοιμάσει με πολύ αγάπη ένα καταπληκτικό πρόγραμμα και είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν την καλοκαιρινή τους περιοδεία Το καλοκαίρι που έρχεται κι έχοντας στο πλάι του την Μυρτώ Βασιλείου και τη Δήμητρα Μπουλούζου, ο Γιάννης Κότσιρας θα παρουσιάσει ένα πρόγραμμα γεμάτο εκπλήξεις, εμπνευσμένες διασκευές, τραγούδια από την τηλεοπτική σειρά Σασμός φυσικά, αλλά και τα διαχρονικά λαϊκά τραγούδια που πάντα έχουν το δικό τους χώρο στις καλοκαιρινές του συναυλίες!
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, 21.00. Προπώληση: Τickethour.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Δημοτικό Κηποθέατρο Λεμεσού - Μάριος Τόκας, 20.30. Προπώληση: Τickethour.

Γιώργος Τσαλίκης & Κέλλυ Κελεκίδου
Το Κέντρο Προώθησης Παραδοσιακών Προϊόντων Κύπρου σε συνεργασία με τους Συνδέσμους Γονέων και Κηδεμόνων Περιφερειακού Λυκείου Παλιομετόχου και Περιφερειακού Γυμνασίου Κοκκινοτριμιθιάς ετομάζουν το πρώτο Φεστιβάλ Νεολαίας Δυτικής Λευκωσίας στις 9 και 10 Ιουνίου 2023, στο Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς, από τις 18:00 έως τις 00:00. Πρόκειται για ένα διήμερο φεστιβάλ που είναι αφιερωμένο στη νέα γενιά του τόπου μας με την πρώτη μέρα να στοχεύει στην ανάδειξη της παράδοσης και τη δεύτερη στην ψυχαγωγία του κοινού. Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις των εισιτηρίων θα διατεθούν για τις ανάγκες των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων και των μαθητών των δύο σχολείων. 9 Ιουνίου Παραδοσιακή Βραδιά & 10 Ιουνίου: Συναυλία με Γιώργο Τσαλίκη & Κέλλυ Κελεκίδου.
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Γυμνάσιο Κοκκινοτριμιθιάς. Περισσότερα εδώ.

Παζαράκι βιβλίου στη Λεμεσό
Αν αγαπάς τα βιβλία, τη μυρωδιά και την υφή τους, τότε σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις το παζαράκι βιβλίου που διοργανώνει το K.P. Kyriakou Bookshop στη Λεμεσό. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 10 Ιουνίου διοργανώνει το μεγάλο ετήσιο παζαράκι, στο οποίο θα βρεις εκατοντάδες βιβλία, αγγλικά και ελληνικά, στη μισή τιμή και πιο κάτω! Επιπλέον, προσφέρουν 20% έκπτωση σε όλα τα βιβλία εντός του καταστήματος (εξαιρούνται τα σχολικά και τα βιβλία με ειδικές τιμές).
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, K.P. Kyriakou Bookshop, Λεμεσός, 8.00-14.00. Πληρ. 25747555.

cherries-1433525_1920.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Γιορτή του Κερασιού στον Πεδουλά
Ο Πεδουλάς, το πανέμορφο και καταπράσινο χωριό στην κοιλάδα της Μαραθάσας μάς προσκαλεί και φέτος να τον επισκεφθούμε, με αφορμή το 5ο ετήσιο Φεστιβάλ Κερασιού που διοργανώνει τον Ιούνιο. Το φεστιβάλ θα είναι και φέτος διήμερο και θα πραγματοποιηθεί το σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, και το πρόγραμμα αναμένεται και φέτος να περιλαμβάνει μουσική, τραγούδι, χορό, κεράσματα, φαγητό, ποτό, παραδοσιακά προϊόντα και φυσικά, άφθονα κεράσια για όσους θέλουν να δοκιμάσουν το απόλυτα καλοκαιρινό φρούτο, στην καλύτερή του εκδοχή!
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, 10.00-αργά το βράδυ & Κυριακή 11 Ιουνίου 2023, 10.00-19.00, Πεδουλάς, επ. Λευκωσίας.

lions.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Δοκιμάζουμε (δωρεάν) κρασιά στην Πλατεία Ελευθερίας
Η Λέσχη Λάιονς Λευκωσίας Εντός των Τειχών σε συνεργασία με τον Δήμο Λευκωσίας και με τη στήριξη της Ομάδας Οινοφίλων ΟίνοΑρτ οργανώνουν το Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ την εκδήλωση «Η Λευκωσία στηρίζει το Κυπριακό κρασί» και μας προσκαλούν στο κάτω διάζωμα της Πλατείας Ελευθερίας στη Λευκωσία. Εκεί θα μας περιμένει ένα μεθυστικό ταξίδι χρωμάτων, αρωμάτων και γεύσεων με γευστικές δοκιμές κυπριακών κρασιών. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν φρέσκα vintage λευκά και ροζέ κρασιά, νέες ετικέτες και παλιές σοδειές από 20+ οινοποιεία. Επίσης θα μπορούν να ενημερωθούν για θέματα που έχουν σχέση με τον τρόπο παραγωγής του κρασιού, τις γηγενείς ποικιλίες της Κύπρου, τις θερμοκρασίες και τρόπο σερβιρίσματος.
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Πλατεία Ελευθερίας, Λευκωσία, 18.00.

Αριστοτέλης Ρήγας

Ο Αριστοτέλης Ρήγας, stand up comedian και μουσικός, δημιουργός της επιτυχημένης σειράς στο ΥouΤube και Podcast «Είμαι υπέρ», επιστρέφει στη σκηνή με την 3η σόλο παράστασή του μετά τις διαδοχικές sold out εμφανίσεις του στην Αθήνα και την επαρχία! Με τη γνωστή του συνταγή, μια δόση stand up comedy και μια δόση μουσική κωμωδία, και με μια εντυπωσιακή «παλέτα» αστείων, περνάει από τα καταιγιστικά λογοπαίγνια, σε μικρές σουρεαλιστικές ιστορίες, στις κοινές μας εμπειρίες από την έλευση της πανδημίας και καταλήγει στις δικές του εμπειρίες ως νέος πατέρας. Όλα αυτά πασπαλισμένα με ξεκαρδιστικά μουσικά mash up, παιδικά τραγούδια «αλλιώς», τον Sin Boy, τους Iron Μaiden, τους Radiohead και τον Τρικαλινό Michael Jackson. Μια παράσταση που δεν μοιάζει με καμία. Αν εξαιρέσουμε τις προηγούμενες παραστάσεις του Αριστοτέλη Ρήγα.
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, Cine Studio, Λευκωσία, 20:30. Εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (είσοδος).
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Savino Live, Λάρνακα, 20:30. Εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (είσοδος).
>> Δευτέρα 12 Ιουνίου, Ravens Music Hall, Λεμεσός, 20:00. Εισιτήρια: 12 ευρώ (προπώληση), 15 ευρώ (είσοδος).

nikkytok_shutterstock_57929806_RV.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Σε άλλη... διάσταση
Tο Σάββατο 10 Ιουνίου με αφορμή τα ανοιχτά εγκαίνιά του δίνουμε ραντεβού στην εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και των Αγίων Πάντων στην Μητρόπολη Ταμασσού, από τις 11:00 έως τις 22:00. Εκεί θα ζήσουμε έναν ολόκληρο κοσμικό γαλαξία διασκέδασης και γνώσης! Ακόμα, θα απολαύσουμε παραστάσεις από νέους καλλιτέχνες, παιχνίδια με εξωγήινους εμψυχωτές, εργαστήρια για όλες τις ηλικίες και συναρπαστικά προγράμματα εκπομπών με Tesla, φωτιά, φυσαλίδες neon, ακροβατικά και πολλά άλλα! Διάσημα συγκροτήματα και σύνολα όπως οι Giorgalletou Serenaders, το τρίο Astoria Violin Show, η χορωδία Al'Singers και πολλά άλλα στη σκηνή! Θα υπάρχουν παιχνίδια, τραμπολίνο και φανταστικές φωτογραφικές ζώνες για τα παιδιά, εξασφαλίζοντας αξέχαστες αναμνήσεις. Και φυσικά, λιχουδιές που μας περιμένουν! Ελάτε μαζί μας καθώς η βραδιά κορυφώνεται με μια φαντασμαγορική συναυλία από το συγκρότημα Ontour, με πυροτεχνήματα.
>> Σάββατο 10 Ιουνίου, εκκλησία του Αγίου Ανδρέα και των Αγίων Πάντων στην Μητρόπολη Ταμασσού, επ. Λευκωσίας, 11.00.

secondhand.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Παζαράκι με χειροτεχνίες και second hand ρούχα
Εν όψει καλοκαιριού, το Studio Taps Bar ετοιμάζει ένα παζαράκι με διάφορα καλούδια. Στις 11 Ιουνίου, πάμε στο γνωστό μπαρ της Παλουριώτισσας για... Tapsουμνίσματα σε ένα bazaar με χειροτεχνίες και second hand ρούχα και αξεσουάρ. Εκτός αυτών, θα υπάρχει φυσικά και φαγητό ενώ ο DJ Laboon θα βρίσκεται στα decks για να μας ξεσηκώσει. Όπως υπόσχονται οι ίδιοι ''εν να έχει καλούθκια για ούλλα τα γούστα, ηλικίες τζιαι ιδιοτροπίες! Με τιμές χαμηλές, όμορφες, εξυπηρετικές''!
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Studio Taps Bar, Λευκωσία, 16.00.

Καλοκαιρινό πανηγύρι
Μία ξεχωριστή μέρα γεμάτη χαμόγελα και παιχνίδι μάς δίνει ραντεβού στον κήπο! Μουσική, χορός, θέατρο, αγορά, φαγητό, ποτό, διάφορες λιχουδιές, πολλές δραστηριότητες και εκπλήξεις περιμένουν τους μικρούς και μεγάλους μας φίλους! Όλα τα έσοδα θα ενισχύσουν τις Υπηρεσίες και τα Προγράμματα του ΠΑΣΥΚΑΦ.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Δημόσιος Κήπος Λεμεσού, 10.00-18.00. Πληρ. 25747750. Είσοδος ελεύθερη.


Φτιάχνουμε γλυκά του κουταλιού
Αν σου αρέσουν τα γλυκά του κουταλιού, τότε το πιο κάτω είναι για σένα! Την Κυριακή 11 Ιουνίου στον Αγρό θα διεξαχθεί εργαστήρι στο οποίο θα μας παρουσιάσουν τον παραδοσιακό τρόπο διατήρησης φρούτων εποχής, κάτι που παρασκευαζόταν σε κάθε κυπριακό σπίτι και αποτελούσε ένα ζεστό καλωσόρισμα ή το επιδόρπιο μετά το γεύμα και τον καφέ. Κρατήστε τη θέση σας έγκαιρα.

>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Αγρός, επ. Λεμεσού. Συμμετοχή δωρεάν. Πληρ. 99580585.

gallery-1489181360-gettyimages-11.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Καλοκαιρινό φεστιβάλ παιδιού
Με εκατοντάδες παιδικές φωνούλες αναμένεται να γεμίσει η Κεντρική Πλατεία της Αγίας Νάπας την Κυριακή 11 Ιουνίου από τις 6.00μ.μ-9.30μ.μ. όπου θα διεξαχθεί το 29ο Παιδικό Φεστιβάλ και 15ο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ Παιδιού, το οποίο διοργανώνει ο Δήμος Αγίας Νάπας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, η οποία ως γνωστό εορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου. Ο Δήμος Αγίας Νάπας κατάρτισε και φέτος για τους μικρούς του φίλους ένα πλούσιο και ποικίλο πρόγραμμα, το οποίο πέρα από το καλλιτεχνικό μέρος περιλαμβάνει γωνιές ζωγραφικής, χειροτεχνίας, αγγειοπλαστικής, ζωγραφική προσώπου, πρωτότυπα παιγνίδια και κατασκευές, ζύμωμα/φούρνισμα, και πολλές άλλες εκπλήξεις. Καθ΄ όλη τη διάρκεια του Φεστιβάλ, θα λειτουργεί στο χώρο Έκθεση βιβλίου καθώς και περίπτερο με διάφορες λιχουδιές, αναμνηστικά δώρα και τα κέρδη θα διατεθούν για τις ανάγκες των σχολείων του Δήμου.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Κεντρική Πλατεία Αγίας Νάπας, 18.00.

festivalkonion2023.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Φεστιβάλ Κονιών
Tο πρώτο καλοκαιρινό Φεστιβάλ Κονιών που συμπεριλαμβάνει την Ημερίδα με Παιδικά Παιχνίδια και την Κυπριακή Βραδιά με τους Χατζημιχαήλ - Καραντώνη έρχεται τον Ιούνιο! Συγκεκριμένα, το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου Κονιών και προγραμματίζεται για την Κυριακή 11 Ιουνίου 2023. 2 ξεχωριστές εκδηλώσεις την ίδια μέρα: Kατά τη διάρκεια της ημέρας τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν στον παιχνιδότοπο, με παρουσιάσεις και καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Η εισοδος είναι ελευθέρη.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Δημοτικό Σχολείο Κονιών. Πρόγραμμα εδώ.

Λούκας Γιώρκας
Ο Λούκας Γιώρκας, ο δημοφιλής καλλιτέχνης με τη γνήσια λαϊκή φωνή, ξεκινά την καλοκαιρινή του περιοδεία από την Κύπρο με τρεις μοναδικές συναυλίες σε Λευκωσία, Λάρνακα και Λεμεσό. Ο πολυσχιδής καλλιτέχνης επιμελήθηκε, σχεδίασε και θα παρουσιάσει με την οκταμελή ορχήστρα του ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα που θα μας ταξιδέψει σε ήχους και επιτυχίες τόσο του ίδιου όσο και της νεότερης Ελληνικής και Κυπριακής μουσικής ιστορίας με ανατρεπτικές επιλογές, ιδιαίτερα αφιερώματα και πολλές ακόμα εκπλήξεις.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Σκαλί Αγλατζιάς, Λευκωσία. Προπώληση εισιτηρίων TicketHour.

kidss.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Φεστιβάλ Ύψωνα «Περιβάλλον και Παιδί»
Την Κυριακή 11 Ιουνίου μεταξύ των ωρών 17:00-21:00 πάμε στο Πάρκο Ελαιών για το 2ο Περιβαλλοντικό Φεστιβάλ Ύψωνα «Περιβάλλον και Παιδί». Σκοπός του φεστιβάλ είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση όλης της οικογένειας για θέματα που αφορούν το περιβάλλον. Μεταξύ άλλων στο χώρο θα υπάρχουν ενημερωτικά περίπτερα και ψυχαγωγικά παιχνίδια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης.
>> Κυριακή 11 Ιουνίου, Πάρκο Ελαιών, Λεμεσός, 17.00. Πληροφορίες εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close