Μουσική , Music News

"El Diablo": Ακούσαμε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision

Από σήμερα χορεύουμε σε ρυθμούςEl Diablo

Δημοσιεύτηκε στις 24 Φεβρουαρίου 2021

To Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου και η Panik Records ανακοινώνουν την κυκλοφορία του music video για το «El Diablo», με το οποίο η Έλενα Τσαγκρινού θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή Eurovision.

Το «El Diablo» έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι σύγχρονο και δυναμικό όπως το «El Diablo» και με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές. Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennings.

Η πρώτη προβολή του video έγινε την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, στην εκπομπή «Happy Hour» του ΡΙΚ1, στις 16:30. 

Από τις 18:00 της ίδιας μέρας (Τετάρτη) και μέχρι το βράδυ του Σαββάτου 27 Φεβρουαρίου, το music video θα είναι αποκλειστικά διαθέσιμο στην ιστοσελίδα της Panik, www.panikmusic.gr, καθώς και στο mobile application Panik Music σε iOS και Android.

Το «El Diablo» θα κυκλοφορήσει σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα μουσικής την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου. Την ίδια μέρα, Κυριακή, στις 19:00, το music video θα κάνει πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι της Panik Records στο YouTube.

Υποστηρικτής της Έλενας Τσαγκρινού & του «El Diablo»: Head & Shoulders
Music video sponsors: Head & Shoulders, Bluesky

AΚΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟ ΕΔΩ

Το “El Diablo” έγραψαν οι παγκοσμίου φήμης δημιουργοί Thomas Stengaard, Jimmy “Joker” Thornfeldt, Laurell Barker και Oxa.

Το music video, σε σκηνοθεσία Γιώργου Μπενιουδάκη, είναι σύγχρονο και δυναμικό όπως το «El Diablo» και με πρωταγωνίστρια την Έλενα Τσαγκρινού, πλαισιωμένη από άνδρες χορευτές.

Την ενδυματολογική εικόνα υπογράφει η διεθνώς καταξιωμένη Ελληνίδα σχεδιάστρια Σίλια Κριθαριώτη. Την χορογραφία επιμελήθηκε η επιτυχημένη Αμερικανίδα χορογράφος Chali Jennin.

Δείτε το βίντεο πιο κάτω:

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close