Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

22+1 προτάσεις για ένα γεμάτο σαββατοκύριακο

Ιδέες για όλα τα γούστα

Δημοσιεύτηκε στις 23 Ιουνίου 2023

Το σαββατοκύριακο έφτασε και η ατζέντα είναι γεμάτη με συναυλίες, θεατρικές παραστάσεις και δρώμενα που μπορείς να παρακολουθήσεις!

Σημείωσε τις ημερομηνίες και έφυγες!

maraveyias.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Κωστής Μαραβέγιας
Ο Κωστής Μαραβέγιας έρχεται στην Κύπρο τον Ιούνιο για να μας ψυχαγωγήσει, να μας ευφράνει την ψυχή με τα τραγούδια, τις μουσικές και με τον προσωπικό αφηγηματικό του τόνο που όλοι αγαπάμε. Εξάλλου, ο Κωστής Μαραβέγιας ξέρει να μας συγκινεί και να μας ταξιδεύει αλλά και να μας ξεσηκώνει. Με ένα δυνατό πρόγραμμα γεμάτο τραγούδια από όλη του τη δισκογραφία αλλά και ένα μουσικό παιχνίδι με τραγούδια που ο Κωστής αγαπά πολύ ερμηνευμένα με τον δικό του ιδιαίτερο και μοναδικό τρόπο δεν θα αφήσει για άλλη μια φορά κανέναν στην καρέκλα του!
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Προπώληση: Tickethour Cyprus & ACS courier. Πληρ. 99059257.

argiros23.2e16d0ba.fill-1375x729.png


Κωνσταντίνος Αργυρός
Η Cablenet παρουσιάζει τον Κωνσταντίνο Αργυρό στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στην εναρκτήρια συναυλία Elpida Tour by Coca – Cola! Την Παρασκευή 23 Ιουνίου ετοιμαστείτε για μια μοναδική βραδιά, με special guest τον Light-Rack και μαζί τους Ανδρομάχη, Playmen και Klavdia. Ο καλλιτέχνης - φαινόμενο, με τις διαδοχικές no1 επιτυχίες που «μαγεύουν» τις καρδιές του κόσμου και κατακτούν πρωτιές στα digital streams, το ραδιοφωνικό airplay και το YouTube και τις αμέτρητες sold out εμφανίσεις, ταξιδεύει με το «Elpida Tour», μία μεγάλη, εντυπωσιακή και υψηλών προδιαγραφών παραγωγή της Panik Live, με την υποστήριξη της Coca-Cola. Μοναδικός, ανατρεπτικός και πρωτοπόρος, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που πέρυσι πραγματοποίησε την πιο επιτυχημένη περιοδεία με αποκορύφωμα τη συναυλία με τον 50 Cent στην Αθήνα, γεμίζει και το φετινό καλοκαίρι με τις μεγάλες προσωπικές επιτυχίες του, τις δυνατές ερμηνείες του και την απαράμιλλη αισθητική του. Μαζί του σε όλες τις συναυλίες θα είναι η Ανδρομάχη, οι Playmen και η Klavdia, ενώ σε κάποιες συναυλίες θα υπάρχουν και special guests - έκπληξη.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, «Αντώνης Παπαδόπουλος», Λάρνακα, 20.30. Προπώληση: Tickethour Cyprus & ACScourier.

Tropicana latin party
Είτε είσαι δεσμευμένος ή single, εδώ θα πας για να διασκεδάσεις και να γιορτάσεις τη ζωή, τον έρωτα και τον χορό. Θα αφεθείς στον ρυθμό και θα απολαύσεις μια βραδιά αφιερωμένη στην λατινική κουλτούρα. Με άλλα λόγια, το Tropicana επιστρέφει για μία ακόμα χρονιά στο Baracas Lounge, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, με special guest τον καταξιωμένο χορευτή Jake Αθανασιάδη που θα μας μαγέψει με την ενέργεια και τον χορό του. Στα decks, o DJ Nico θα φροντίσει να μας ξεσηκώσει με τις μεγαλύτερες επιτυχίες. Φόρεσε ό,τι έχεις με tropical vibes και έφυγες για Χλώρακα!
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Baracas Lounge, Χλώρακα, επ. Πάφου, 20.30. Πληρ. 99 082363.

lysistrati.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Λυσιστράτη του Αριστοφάνη
Μέσα στη δίνη του Πελοποννησιακού πολέμου, μια Αθηναία επιλέγει να χρησιμοποιήσει το πιο «αποτελεσματικό» όπλο που έχει στη διάθεσή της για να τελειώσουν οι εχθροπραξίες. Συγκαλεί μια σύνοδο γυναικών από τις πόλεις της Ελλάδας και όλες μαζί αποφασίζουν να ξεκινήσουν αποχή από την ερωτική πράξη, μέχρι να πείσουν τους άντρες να σταματήσουν τον πόλεμο. Στη Λυσιστράτη, το πιο αντιπολεμικό και ίσως πιο τολμηρό αριστοφανικό έργο, παιγμένο στα Λήναια το 411 π.Χ., ακούγεται με ένταση μια τελευταία, κατεπείγουσα έκκληση για πολιτική δράση εν μέσω της κρίσης που περνά η Αθήνα από την έναρξη του Πελοποννησιακού Πολέμου. Ο Αριστοφάνης χρησιμοποιεί με μαεστρία όλα τα δόκιμα εργαλεία της κωμωδίας, με κορυφαίο το ερωτικό σκώμμα, που προκαλεί και δοκιμάζει τον θεατή, προτάσσοντας επί της ουσίας τη γυναικεία ευαισθησία και διορατικότητα σε αντιπαράθεση με την κυνική και εντέλει αποτυχημένη στρατηγική των ανδρών, που μονοπωλούν την εξουσία. Ο σκηνοθέτης Μάριος Μεττής φωτίζει τον αθυρόστομο λόγο και την έντονη ερωτική διάθεση των χαρακτήρων του έργου και οργανώνει, σε συνεργασία με ένα σημαντικό σύνολο συντελεστών και ηθοποιών, μια ευφρόσυνη και προκλητική παράσταση, ανασυνθέτοντας τον κόσμο του Αριστοφάνη με την ανατρεπτική σκηνοθετική ματιά του. Στον ομώνυμο ρόλο της Λυσιστράτης η Χριστιάνα Αρτεμίου.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, Αμφιθέατρο Μακαρίου Γ', Λευκωσία, 21:00. Εισιτήρια: thoc.org.cy.

Pool Party
Στον 5ο όροφο του ιδιαίτερα όμορφου ξενοδοχείου Indigo στη Λάρνακα, πας για καλοκαιρινές στιγμές ξανά. Το Kampana Pool Bar ετοιμάζεται να μας υποδεχτεί, την Παρασκευή 23 Ιουνίου, και μάλιστα θα το κάνει με ένα μεγάλο, καλοκαιρινό πάρτι, που ξεκινά στιε 19:00. Δυνατά beats από τον DJ Quality που θα μας ξεσηκώσουν και κοκτέιλ που θα μας δροσίσουν, σε μια βραδιά που θα μείνει σίγουρα αξέχαστη.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Ξενοδοχείο Indigo, Λάρνακα, 19.00. Πληρ. 24 660700.

Σινεμά κάτω από τον έναστρο ουρανό
Το Larnaca Cinema Society μάς προσκαλεί σε μια ξεχωριστή βραδιά. Στις 23 Ιουνίου, πάρτε τα καρεκλάκια και τις πετσέτες σας και πάμε να παρακολουθήσουμε σινεμά στην αμμουδιά, με φόντο το Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας. Η ταινία της βραδιάς είναι η ''First Cow'', της Kelly Reichardt, στα αγγλικά με ελληνικούς υπότιτλους. Λεπτομέρειες ταινίας: 1820, Όρεγκον. Ο «Κούκι», ένας μοναχικός τυχοδιώκτης με ταλέντο στη μαγειρική, ενώνει δυνάμεις με έναν Κινέζο εργάτη. Η συνεργασία τους θα οδηγήσει σε μια επιτυχημένη επιχείρηση, η μακροβιότητα της οποίας θα εξαρτηθεί από τη «μυστική» συμμετοχή της βραβευμένης αγελάδας ενός πλούσιου γαιοκτήμονα. Μια ταινία εποχής με σύγχρονα μηνύματα που απομυθοποιεί την Άγρια Δύση και ρίχνει μια συναρπαστική ματιά στην ανδρική φιλία.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Μεσαιωνικό Κάστρο της Λάρνακας, 20.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 99434793.

ganapathy-kumar-ve_uN9V8xqU-unspl.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Μια μαγική συναυλία κάτω από το σεληνόφως
Το καλοκαίρι έφτασε και διάφορα σημεία του νησιού θα γεμίσουν με μουσική, καθώς καθημερινά ανακοινώνονται όλο ένα και περισσότερες συναυλίες. Μία από αυτές είναι και η συναυλία «Χάρτινο το φεγγαράκι...», η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 23 Ιουνίου στην Πολιτιστική Σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού & Ορεινής, στο Επισκοπειό. Η συναυλία περιλαμβάνει τραγούδια αφιερωμένα στο φεγγάρι και την πανσέληνο, καθώς και άλλα παρεμφερή έντεχνα τραγούδια και ορχηστρικά κομμάτια. Το «Φωνητικό Σύνολο και Μαντολινάτα Νεοφυτου Ι. Ρούσου» ιδρύθηκε το 2011 και αποτελείται από φωνητικό σύνολο 20 ατόμων και 20μελή ορχήστρα από μαντολίνα, κιθάρες, λαούτα, ακκορντεόν, clockenspiel, tubular bells, φλάουτο και κοντραπάσσο.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Πολιτιστική Σκηνή της Ιεράς Μητροπόλεως Ταμασού & Ορεινής, στο Επισκοπειό, 20.00.

remos_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Αντώνης Ρέμος
Βάζοντας για δεύτερη συνεχή χρονιά τη σφραγίδα του στην καλοκαιρινή διασκέδαση της Κύπρου και γιορτάζοντας τα 20χρονα του Nammos World, το Nammos Limassol ετοιμάζεται για μια συγκλονιστική βραδιά στις 23 Ιουνίου, γεμάτη υπέροχα και αγαπημένα τραγούδια, μεγάλες Ελληνικές και ξένες επιτυχίες, αγαπημένες μελωδίες, συναίσθημα, χορό και διασκέδαση. Η μαγική παραλιακή τοποθεσία και το κοσμοπολίτικο πνεύμα του Nammos Limassol, του απόλυτου lifestyle προορισμού, φιλοξενούν και φέτος τη μεγαλύτερη συναυλία του καλοκαιριού! Μια βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε! Ο κορυφαίος Έλληνας ερμηνευτής Αντώνης Ρέμος, αναμένεται για μία ακόμη φορά να απογειώσει τη βραδιά με τις μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες του και τη ξεχωριστή φωνή του, σ’ ένα ατελείωτο πάρτι που θα μείνει αξέχαστο με κέφι και τραγούδι.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Nammos Limassol. Πληρ. 25862125 / 97645950.

Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου
Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Πάφου (PIFF) επιστρέφει για 8η συνεχόμενη χρονιά, με ένα πλούσιο πρόγραμμα υπαίθριων προβολών, στον όμορφο κήπο του πολιτιστικού χώρου Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, από την Παρασκευή έως την Κυριακή, 23 με 25 Ιουνίου 2023. Το φετινό πρόγραμμα του φεστιβάλ θα περιαλμβάνει 22 ταινίες μικρού μήκους, μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ, που θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο για να βρεθούν στην Πάφο: Ελλάδα, Ισπανία, Ουζμπεκιστάν, Ιταλία, Γερμανία, Γαλλία, Κιργιστάν, Ρωσία, Δομινικανή Δημοκρατία, Ηνωμένο Βασίλειο, Μαλαισία, κ.α. Το κοινό όπως και κάθε χρονιά ψηφίζει τις καλύτερες ταινίες της κάθε βραδιάς με το Βραβείο Κοινού.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου - Κυριακή 25 Ιουνίου, Τεχνόπολις 20, Πάφος. Πληρ. εδώ.

Φεστιβάλ Παιδιού στην Περιστερώνα
O Σύνδεσμος Γονέων και ο Κοινοτικός Βρεφοπαιδοκομικός Σταθμός ΣΚΕ Περιστερώνας διοργανώνουν ένα υπέροχο Φεστιβάλ Παιδιού. Συγκεκριμένα, την Παρασκευή 23 Ιουνίου στο Κοινοτικό Πάρκο Περιστερώνας, τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν με παιχνίδια, face painting, magic show, μπαλονοκατασκευές και μουσική. Στον χώρο θα υπάρχουν φαγητά και ποτά.
>> Παρασκευή 23 Ιουνίου, Κοινοτικό Πάρκο Περιστερώνας, 19.30.

ryan-jacobson-0R_JdRQQVqw-unsplas.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ασπροπαρατήρηση
Τι θα έλεγες να πάμε μαζί για να ταξιδέψουμε με τα τηλεσκόπια μας στη σελήνη και τους πλανήτες; Στο Φράγμα του Κούρη και πιο συγκεκριμένα στα ερείπια της παλιάς εκκλησίας του Αγίου Νικολάου, το Σάββατο 24 Ιουνίου διοργανώνεται μια υπέροχη βραδιά αστροπαρατήρησης. Στον χώρο θα υπάρχουν 3 τηλεσκόπια για αστροπαρατήρηση. Οι συμμετέχοντες μπορούν να φέρουν και το δικό τους τηλεσκόπιο ή τον φωτογραφικό εξοπλισμό τους (φωτογραφική μηχανή, τρίποδα) για τη φωτογράφιση του Γαλαξία (Milky Way).
>> Σάββατο 24 Ιουνίου, Παλιά εκκλησία Αγίου Νικολάου, Λεμεσός, 19.00.

ermis_JnR7uu5.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ένα καλοκαιρινό γλέντι στην ταράτσα του καφενείου.

Το Καφενείο Ερμής ετοιμάζει μια υπέροχη, μουσική βραδιά στην ταράτσα και μας προσκαλεί να διασκεδάσουμε κάτω απ' τα αστέρια. Παρέα μας, οι μουσικοί: Πέτρος Κουλουμής (Φωνή), Γιώργος Παπασολομώντος (Μπουζούκι), Σταμάτης Πετσάκος (Κιθάρα) και Μιχάλης Καρακατσάνης (ακορντεόν) Πάμε για να ταξιδέψουμε σε άλλες δεκαετίες με χρυσά λαϊκά και ρεμπέτικους σκοπούς, με κρύες μπίρες, παραδοσιακά ποτά, δροσερά κοκτέιλ και τσιμπήματα αλλαντικών και τυριών.
>> Σάββατο 24 Ιουνίου, Καφενείο Ερμής, Αραδίππου, 21.00. Πληρ. 24534257 / 99906626.

2ήμερο μουσικό φεστιβάλ
Στον Άγιο Γεώργιο Αλαμάνου θα στηθεί ένα 2ήμερο μουσικό φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, στην όμορφη ακτή θα λάβει χώρα το 1ο Sun & Moon Festival, στις 24 και 25 Ιουνίου. Το Σάββατο 24 Ιουνίου θα διασκεδάζουμε από τις 16:00 με χορευτικά και ρετρό hits από τους Agroτέκ. Την Κυριακή 25 Ιουνίου, το πρόγραμμα έχει LEGGO, με reggaeton και dance μουσική από τις 15:00. Εκτός από τη μουσική, στον χώρο θα υπάρχουν food trucks με λαχταριστό street food και κοκτέιλ μπαρ με δροσιστικά signature κοκτέιλ
>> Σάββατο 24 Ιουνίου, Άγιο Γεωργίου Αλαμάνου. Εισιτήρια (για κάθε μέρα ξεχωριστά) είναι €15 στην προπώληση και €20 στην είσοδο (κλικ εδώ). Πληρ. 99 917160 / 97 902609.

Maravayeas-Pachou.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ο Κωστής Μαραβέγιας συναντά τη Μιρέλα Πάχου
Συνέχεια στις ποιοτικές μουσικές βραδιές δίνει το προσεχές Σάββατο το τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Το πλούσιο πρόγραμμα του απόλυτου Καλοκαιρινού προορισμού περιλαμβάνει το Σάββατο 24 Ιουνίου μια ανεπανάληπτη μουσική συνύπαρξη των αγαπημένων μουσικών δημιουργών Κωστή Μαραβέγια και της Μιρέλας Πάχου. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό και δεν απευθύνεται μόνο σε ένοικους του ξενοδοχείου.
>> Σάββατο 24 Ιουνίου, Cap St Georges Hotel & Resort στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας. Πληρ. 26000000.

Νίκος Απέργης
Ερμηνευτής με πολλές επιτυχίες, ο Νίκος Απέργης, τα τελευταία χρόνια πραγματοποιεί μία σειρά από επιτυχημένες εμφανίσεις, ξεσηκώνοντας το κοινό με τον μοναδικό του τρόπο. Και απ’ ό,τι φαίνεται η Κύπρος τoύ πάει πολύ! Ο καλλιτέχνης "σπάει τα φρένα" κι έρχεται για 3 ανεβαστικές εμφανίσεις στη Λεμεσό! Συγκεκριμένα, έρχεται στο Theama Venue στις 24/06.
>> Σάββατο 24 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός. Είσοδος: €15. Πληρ. 99852220.

Eυρυδίκη
Μια τραγουδίστρια που αγαπάμε, με μια φωνή χαρακτηριστική και διαχρονική. Η Ευρυδίκη, έρχεται για μια βραδιά γεμάτη τραγούδι και μουσική, το Σάββατο 24 Ιουλίου, στο εστιατόριο Aoratous του Periyali Resort. Πάμε στον Πρωταρά, για μουσική συνάντηση δίπλα στη θάλασσα, με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε.
>> Σάββατο 24 Ιουνίου, Aoratous του Periyali Resort, Πρωταρά. Πληρ. 99 914388.

22440-sitesdefaultfilesgm0_2450_p.2e16d0ba.fill-1375x729_IsUklf4 (1).jpg

Γιορτή του Γλυτζιστού
Η καθιερωμένη «Γιορτή του Γλυτζιστού» στο Κοιλάνι, επιστρέφει! Εξ ου και οι γυναίκες του χωριού άρχισαν ήδη τις προετοιμασίες για να μας υποδεχούν την Κυριακή 25 Ιουνίου από τις 11:00π.μ -19:00 στην αυλη του "Περιβαλλοντικού Κέντρου Κοιλανίου. Εκεί θα στηθεί μία μεγάλη γιορτή με χορούς από το Πολιτισμικό λαογραφικό εργαστήρι Κονιών και τραγούδια από τον Δημήτρη Μεσημέρη και την παρέα του. Επίσης στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχουν: Φαγητό από την κυπριακή κουζίνα, έκθεση φωτογραφίας, περίπτερα με όμορφες χειροποίητες δημιουργίες, περίπτερα με νόστιμα εδέσματα. Ακόμα τα μουσεία και τα οινοποιεία του χωριού θα είναι ανοιχτά για τους επισκέπτες. Οι Τζοιλανιώτισσες φημίζονται για το Παραδοσιακό γλυκό τους, Γλυτζιστό γι' αυτό πάμε μικροί και μεγαλοί να δούμε πώς φτιάχνεται αυτό το υπέροχο Τζοιλανιώτικο (Γλυκιστό). ΔΩΡΕΑΝ Γλυτζιστό για τους επισκεπτές.
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Κοιλάνι, επ. Λεμεσού, 11.00.

Λίνα Νικολακοπούλου
Τρεις γενιές καλλιτεχνών, εκατόν τριάντα άτομα στο σύνολο, θα ανέβουν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας σε μια μοναδική μουσική παράσταση, για να τιμήσουν την ποιήτρια του Ελληνικού τραγουδιού την σπουδαία Λίνα Νικολακοπούλου. Μια μεγάλη γιορτή με τραγούδια αγαπημένα, διαχρονικά, συνάμα και "προσωπικά". Διπλή η χαρά για όσους θα βρεθούν στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας την Κυριακή 25 Ιουνίου, αφού η ίδια η στιχουργός θα τιμήσει με την παρουσία της την ξεχωριστή αυτή βραδιά. Το μοναδικό μουσικό αφιέρωμα που διοργανώνει το Ωδείο της Ανθής Παπαφιλίππου, σε συνεργασία με τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου – Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου υπό τη διεύθυνση του Δρ. Γιάννη Μυράλη, τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας κας Φιλίππας Καρσερά-Χριστοδουλίδη. Τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν στο ταμείο ευημερίας της Στέγης «Νέα Ελεούσα». Μουσικοί, τραγουδιστές, ορχήστρα πνευστών, παιδική χορωδία και χορωδία ενηλίκων σμίγουν την ιδιότητα και το ταλέντο τους σε αυτήν την ξεχωριστή μουσική συνεύρεση. Δύο εξαιρετικοί τραγουδιστές της νεότερης γενιάς η Σοφία Παπάζογλου και ο Θοδωρής Βουτσικάκης θα ενώσουν τις φωνές τους με την παιδική χορωδία και τα φωνητικά σύνολα ενηλίκων της Ανθής Παπαφιλίππου.
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30. Προπώληση: Tickethour & ACS. Πληρ. 7777 7040.

Φαγητό με θέα θάλασσα
Τι θα έλεγες να εγκαινιάσεις και επίσημα την καλοκαιρινή περίοδο με ένα μοναδικό event, με θέα τη θάλασσα; Το ''μενού'' περιλαμβάνει εκλεκτή μουσική από διακεκριμένους DJs από Ελλάδα και εξωτερικό, με φόντο το ηλιοβασίλεμα και το απέραντο γαλάζιο του Πρωταρά. Αν αυτό ακούγεται ιδανικό, βάλε στη ''συνταγή'' νόστιμα sushi και tapas με θαλασσινά και platters και έχεις το πιο hot event του Ιουνίου. Την Κυριακή, 25 Ιουνίου, ένα από τα μεγαλύτερα events της Ελλάδας, το Second Story, φτάνει στην Κύπρο. Πιο συγκεκριμένα, στην ταράτσα των Inamo και Ahinos με τη μαγευτική θέα, έρχεται ο διεθνούς φήμης CJ Jeff, ο αγαπημένος DJ της Μυκόνου (και όχι μόνο) Korilla, και μια σειρά από Κύπριοι DJs για να μας ξεσηκώσουν με την καλύτερη μουσική.
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Ταράτσα των Inamo και Ahinos, Πρωταράς, 18.00. Πληρ. 96 659888 & 23 831211.

Κατερίνα Λιόλιου
Η Κατερίνα Λιόλιου, η εκρηκτική τραγουδίστρια, ετοιμάζει βαλίτσες και κατεβαίνει στο νησί μας! Η Κατερίνα Λιόλιου θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική εμφάνιση την Κυριακή 25 Ιουνίου στο Theama Venue στη Λεμεσό και υπόσχεται μια βραδιά με χορό και διασκέδαση μέχρι το πρωί. Η τραγουδίστρια έχει δώσει το δικό της στίγμα στη νυχτερινή ζωή με το ταλέντο και το ταμπεραμέντο της, καταφέρνοντας μάλιστα να ξεχωρίσει με τις επιτυχίες της, όπως το τραγούδι της με τίτλο "Story", "Το Κατερινάκι σου", "Η Δική Μου Η Τρέλα" και άλλα. Ετοιμάσου λοιπόν να περάσεις μια καταπληκτική βραδιά συντροφιά με την Κατερίνα Λιόλιου.
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Theama Venue, Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 99 341 341.

Μια αρκετά... messy συνάντηση για τα παιδιά, στη φάρμα
Ακόμα ένα Messy Play έρχεται για να χαρίσει μια μοναδική εμπειρία στα παιδιά! Την Κυριακή 25 Ιουνίου, στο Riverland Bio Farma στα Καμπιά (επ. Λευκωσίας) τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να παίξουν ελεύθερα, να εξερευνήσουν τη ζωή της φάρμας, να εκφράσουν τα συναισθήματά τους και να αναπτύξουν διάφορες ικανότητες. Ας δώσουμε στα παιδιά ό,τι χρειάζονται για να μάθουν και να αναπτυχθούν!
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, RiverlandBio Farm, Καμπιά, επ. Λευκωσίας, 10.00. Είσοδος:€25 ανά παιδάκι (ειδικές τιμές για αδέλφια). Πληρ. 96 426465 / 97 900759.

mitsero.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Λουκουμάδες και παιχνίδια στο χωριό
Ο Σύνδεσμος Γονέων του Δημοσίου Νηπιαγωγείου Μιτσερού, με την υποστήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου, διοργανώνει το Φεστιβάλ Παιδιού! Την Κυριακή 25 Ιουνίου, πάμε στο Μιτσερό για μια μέρα γεμάτη, αφιερωμένη στα παιδιά, με φουσκωτά και άλλα παιχνίδια, μουσική, ζωγραφική, μπαλονοκατασκευές, χορό αλλά και πολλές λιχουδιές. Λουκουμάδες, παγωτά, πίτσες, hot dogs, donuts, ποπ-κορν και σουβλάκια είναι μόνο μερικά απ' όσα θα μπορούν να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι στην πλατεία του χωριού.
>> Κυριακή 25 Ιουνίου, Πλατεία Μιτσερού, 16.00.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close