Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

Embers Affairs: Ένας συναρπαστικός χώρος για διασυνδέσεις στη Λεμεσό

Η πρώτη συνάντηση

Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2023

Το Embers Affairs, μια συναρπαστική σειρά εκδηλώσεων αφιερωμένη στην προαγωγή αυθεντικών συνδέσεων, ετοιμάζεται να ξεκινήσει στη Λεμεσό. Ξεκινώντας από την Πέμπτη, 29η Ιουνίου 2023, και συνεχίζοντας κάθε δεύτερη Πέμπτη, αυτή η μοναδική συνάντηση θα λάβει χώρα στο ζωηρό Mason Bar στις 9μ.μ.

Το Embers Affairs προσφέρει μια ανανεωτική προσέγγιση στον κοινωνικό χώρο, δημιουργώντας ένα φιλόξενο περιβάλλον για τους ανθρώπους να συναντηθούν και να ανταλλάξουν γνώμες. Είναι μια ευκαιρία για να γνωρίσετε άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα, να μοιραστείτε ιστορίες και να δημιουργήσετε διαρκείς διασυνδέσεις σε ένα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον.

Η Joanna, η εμπνεύστρια του Embers Affairs, εκφράζει το πάθος της για τη δημιουργία γέφυρων ανάμεσα στους ανθρώπους. "Σε έναν κόσμο που συχνά αισθάνεται αποσυνδεδεμένος, το Embers Affairs έχει ως στόχο να επαναφέρει στη ζωή τη φλόγα της ανθρώπινης σύνδεσης," δηλώνει. "Οι εκδηλώσεις μας προσφέρουν ένα περιβάλλον όπου οι άνθρωποι μπορούν να ανακατεύονται, να έχουν πραγματικούς διαλόγους και να δημιουργούν αυθεντικές σχέσεις."

Κάθε συνάντηση του Embers Affairs υπόσχεται μια ζωντανή ατμόσφαιρα και ευχάριστα ποτά για την διευκόλυνση της ανάπτυξης συνδέσεων. Οι εκδηλώσεις είναι ανοιχτές για άτομα άνω των 18 ετών, προσφέροντας έναν προληπτικό και φιλόξενο χώρο σε όλους για να συμμετέχουν και να το απολαύσουν.

Για να μείνετε ενημερωμένοι για τις προσεχείς συναντήσεις του Embers Affairs, ακολουθήστε τον λογαριασμό @embers.affairs στο Instagram και το Facebook.

Τώρα είναι η στιγμή να αναζωογονηθείτε και να δημιουργήσετε πραγματικές διασυνδέσεις στο Embers Affairs. Ελάτε και μοιραστείτε τη φλόγα μαζί μας!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close