Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2023
Για ακόμη μία χρονιά, με μία σειρά από καλοκαιρινές εκδηλώσεις με την LFA OTG, στις 8 και 9 Ιουλίου στην Πάφο και στις 15 και 16 Ιουλίου στη Λεμεσό, για να φέρει κοντά σε όσους δεν βρίσκονται στη Λευκωσία, την εμπειρία της Lidl Food Academy!
Από το 2015, που για πρώτη φορά άνοιξε τις πόρτες της στη Λευκωσία, η Lidl Food Academy έχει γίνει το σημείο αναφοράς της πρωτεύουσας χαρίζοντας στο κοινό μαγειρικά γευστικά ταξίδια. Έτσι και η Lidl Food Academy On The Go, η κινητή Ακαδημία φαγητού, ταξιδεύει ανά την Κύπρο πραγματοποιώντας ποικίλα μαθήματα και σεμινάρια μαγειρικής, καθώς κι άλλες εκδηλώσεις, μεταφέροντας έτσι στο κοινό την εμπειρία της Ακαδημίας μαγειρικής της πρωτεύουσας.
Φέτος για ακόμα μία χρονιά, ξεκινώντας από την Πάφο στις 8 και 9 Ιουλίου στο κατάστημα Lidl Αγίου Παύλου και συνεχίζοντας στη Λεμεσό στο κατάστημα Lidl Μουταγιάκκα στις 15 και 16 Ιουλίου, η Lidl Kύπρου υπόσχεται δύο άκρως καλοκαιρινές διήμερες εκδηλώσεις, γεμάτες ενδιαφέροντα μαθήματα και shows μαγειρικής για μικρούς και μεγάλους, καθώς και δροσιστικές καλοκαιρινές βραδιές!
Πιο συγκεκριμένα, στις 8 και 9 Ιουλίου στην Πάφο, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαγειρικά shows και να μυηθούν στις νοστιμιές του μαθήματος «Κρητική Κουζίνα», καθώς και να ταξιδέψουν γευστικά με τα «Εύκολα και Ασιατικά πιάτα». Παράλληλα οι επίδοξοι μικροί σεφ θα έχουν την χαρά να φτιάξουν αγαπημένα γλυκά όπως Τιραμισού Σοκολάτας και Cheesecake. Στις 15 και 16 Ιουλίου στη Λεμεσό, οι συμμετέχοντες θα παρακολουθήσουν σεμινάρια και θα δοκιμάσουν «Γεύσεις Αιγαίου» και «Μεξικάνικη κουζίνα», ενώ οι μικροί μας σεφ θα ετοιμάσουν εύκολα κι αγαπημένα γλυκά για όλη την οικογένεια.
Οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις σε Πάφο και Λεμεσό, θα κλείνουν το βράδυ στους ειδικά διαμορφωμένους σε Beer Gardens κήπους των καταστημάτων, όπου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να απολαύσουν δροσερές μπύρες από τη μεγάλη γκάμα της Lidl συνδυάζοντάς τις με γεύσεις BBQ από τους σεφ της Ακαδημίας Μαγειρικής, μία ολοκληρωμένη και περισσότερο διασκεδαστική καλοκαιρινή εμπειρία.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στις εκδηλώσεις της επιλογής τους, μέσω της ιστοσελίδας της Lidl Food Academy για να μπουν στην κλήρωση και να κερδίσουν μία διπλή πρόσκληση. Για περισσότερες πληροφορίες: www.lidlfoodacademy.com.cy
Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
corporate.lidl.com.cy
team.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus
Σχετικά

Γαστρονομική εμπειρία με την ΓΑΛΠΟ στη Lidl Food Academy [ΕΙΚΟΝΕΣ]
Μέσα από ένα δημιουργικό σεμινάριο μαγειρικής εκπρόσωποι των ΜΜΕ και Influencers δοκίμασαν συνταγές με προϊόντα της ΓΑΛΠΟ

Η Wizz Air πετάει για έναν νέο, υπέροχο προορισμό από την Πάφο
Η Wizz Air μόλις ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων απευθείας δρομολογίων από την Πάφο

Minthis Music Festival 2025: Πέντε αξέχαστες νύχτες — Μια νέα πολιτιστική εποχή ξεκινά
Tο φεστιβάλ ταξίδεψε τους επισκέπτες μέσα από τον ήχο, το συναισθημα και την μοναδική ατμόσφαιρα του χώρου

Ένα εντυπωσιακό "Μονοπάτι Χρωμάτων" στον Πρωταρά, που οδηγεί στην παραλία
Μία σύγχρονη εικαστική παρεμβαση από τον καλλιτέχνη Χρήστο Κυριάκου και τη ομάδα τού TwoTwenty

Πανσέληνος Αυγούστου 2025: Πότε θα δούμε το «φεγγάρι του Οξύρρυγχου»
Είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά θεάματα του καλοκαιρινού ουρανού

Η απόλυτη εμπειρία εικονικής πραγματικότητας στην Αγία Νάπα (και ο πιο fun τρόπος να περάσεις χρόνο με την παρέα σου)
Απόδρασε από την πραγματικότητα και βυθίσου στην περιπέτεια

3 εντυπωσιακά spa στο νησί, που αναζωογονούν σώμα και πνεύμα
Πού θα περάσετε το καλοκαίρι; Όπου κι αν βρεθείτε, υπάρχει ένα spa που θα σας αναζωογονήσει

«Κόβεται» το The Late Show με τον Στίβεν Κόλμπερτ: Αντιδράσεις για την απόφαση
Ο Κόλμπερτ είναι σφοδρός επικριτής του Τραμπ, ενώ το δίκτυο μόλις συμβιβάστηκε εξωδικαστικά με τον Αμερικανό πρόεδρο και βρίσκεται σε διαδικασία μεταβίβασης


Stranger Things: Κυκλοφόρησε το teaser της 5ης και τελευταίας σεζόν
Τα νέα επεισόδια της σειράς Stranger Things δεν θα είναι διαθέσιμα πριν το φθινόπωρο, ωστόσο μόλις κυκλοφόρησε το teaser της 5ης και τελευταίας σεζόν

Πέθανε η γνωστή Κύπρια σκηνοθέτρια Ιρένα Ιωαννίδου
Ήταν κόρη του σπουδαίου συγγραφέα Πάνου Ιωαννίδη

Εγκαινιάστηκε το Δημοτικό Μουσείο Γιάννη Ρίτσου στη Μονεμβασιά
Το νέο Δημοτικό Μουσείο αφιερωμένο στον Γιάννη Ρίτσο, στο σπίτι όπου γεννήθηκε και έζησε ο μεγάλος Έλληνας ποιητής