5 August 2023
Bars & Clubs , News & Events

Sunset Tribes Festival 2023: Ένα φεστιβάλ για τους λάτρεις της ηλεκτρονικής μουσικής

Το φεστιβάλ επιστρέφει μετά από 4 χρόνια ανανεωμένο!

Δημοσιεύτηκε στις 13 Ιουλίου 2023

Το Sunset Tribes Festival 2023 είναι επιτέλους γεγονός! Το φεστιβάλ που απευθύνεται στους ravens και τους λάτρεις της ποιοτικής ηλεκτρονικής μουσικής, επιστρέφει φέτος έπειτα από ένα μεγάλο διάλειμμα τεσσάρων ετών (από το S.T.F 2019).

Αυτό το καλοκαίρι, στις 5 Αυγούστου, το Sunset Tribes Festival μας πάει παραλία και συγκεκριμένα στην όμορφη παραλία Κάππαρη στο Παραλίμνι, και μας παρουσιάζει την Ουκρανή Dj και παραγωγό 8KAYS (AFTERLIFE) για ένα αποκλειστικό σετ 3 ωρών!

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν επίσης δύο Djs και παραγωγοί γεννημένοι στην Κύπρο που πραγματοποιούν περιοδεία ανά τον κόσμο, οι B>DBOX και ο PAUL ANTHONEE!

ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ DJS/ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
African Stevenson
Dj Leandro
Nasser Alazzawi
Stefano Mendoni
PM
Dimi Kass
Los Veteranos

8KAYS (AFTERLIFE) ΒΙΟΓΡΑΦΙΑ
«Όταν πρόκειται για μουσική, θα ακούσετε το κάλεσμα της ψυχής κατευθείαν από την εσωτερική διάσταση της 8Kays.

Ο ιντριγκαδόρικος και αναμφισβήτητα ιδιαίτερος ήχος της ήταν η αντανάκλαση του καλλιτεχνικού μυαλού, γεμάτος αυθεντικότητα και βάθος.

Με καταγωγή από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας Κίεβο, η Iryna Shvydka, γνωστή και ως 8Kays, έχει επικεντρωθεί στην παραγωγή ως το ζωτικό και ουσιαστικό μέρος του ανθρώπινου όντος της.

Κυκλοφορώντας τις παραγωγές της στις δισκογραφικές εταιρείες όπως την εμβληματική και διάσημη Renaissance Records, την Blaufiield Music των Booka Shade, την Anjunabeats και την Eleatics Records των Above & Beyond, η μουσική της 8Kays παίζεται από την καρδιά του Κιέβου μέχρι και τα μεγαλύτερα παγκόσμια φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής, όπως το Tomorrowland, το Untold, το Burning Man και πολλά άλλα !

Αναζητώντας και εξελίσσοντας διαρκώς τον εαυτό της ως καλλιτέχνη, η 8Kays είναι πάντα έτοιμη να παρουσιάσει τη μουσική της, η οποία αφήνει την στάμπα της για τα επόμενα χρόνια».

Εισιτήρια Earlybird 25€
Το πάρτι ξεκινά στις 16:00
Μάθε περισσότερα, εδώ.

sunset.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close