Cinema: Τα Καλύτερα

Barbie

Η Margot Robbie είναι η Barbie, στην πρώτη live-action ταινία για τη διασημότερη κούκλα στον κόσμο!

Δημοσιεύτηκε στις 19 Ιουλίου 2023

Η ζωή στον κόσμο της Barbie απαιτεί να είστε το απόλυτα τέλειο πλάσμα, περιτριγυρισμένο από ένα απόλυτα τέλειο περιβάλλον. Εκτός βέβαια, αν βιώνετε μια βαθιά υπαρξιακή κρίση. Ή είστε ένας Ken.

Η Margot Robbie είναι η Barbie, στην πρώτη live-action ταινία για τη διασημότερη και πιο εμβληματική κούκλα στον κόσμο!

Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας συναντάμε την Greta Gerwig ("Lady Bird"), η οποία συν-υπογράφει το σενάριο με το σύντροφό της, Noah Baumbach, με τον Ryan Gosling στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Ken.

Η Barbie ζει μια ξέγνοιαστη ζωή, όταν αναγκάζεται να βγει στον "αληθινό κόσμο", όπου την ακολουθεί ο πιστός της φίλος Ken. H πρώτη τους βόλτα καταλήγει σε σύλληψη, τη στιγμή που σε σύσκεψη της εταιρίας παιχνιδιών της Barbie, ο Will Pharrel ο οποίος υποδύεται τον διευθύνοντα σύμβουλο, εκνευρισμένος αναφέρει ότι αν μαθευτεί ότι η Barbie βρίσκεται ανάμεσά τους θα είναι "καταστροφή" με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ένα απίστευτο κυνηγητό για τους πρωταγωνιστές.

Συμμετέχουν επίσης οι: America Ferrera, Simu Liu, Issa Rae και Rhea Perlman.

Η ιστορία της κινηματογραφικής μεταφοράς της "Barbie" ξεκίνησε από το 2014. Η Sony, είχε αναλάβει αρχικά την παραγωγή, με την Αmy Schumer στον πρωταγωνιστικό ρόλο, η οποία αποχώρησε λόγω αλλαγής στον προγραμματισμό. Αργότερα, η Anne Hathaway ανακοινώθηκε ως αντικαταστάτρια, ωστόσο στη συνέχεια η Sony αποσύρθηκε, αφήνοντας χώρο στην Warner, η οποία επέλεξε τελικά την Margot Robbie.

Διάρκεια: 120'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close