News , Guide

Ανακαίνιση στο Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου

Η Deloitte δίπλα στο έργο του Ογκολογικού

Δημοσιεύτηκε στις 31 Ιουλίου 2023

Η Deloitte Κύπρου, παραμένει πιστός υποστηρικτής του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, και στο πλαίσιο του κοινωνικού της προγράμματος ενισχύει το σημαντικό έργο του Κέντρου προς την κοινωνία και τον άνθρωπο.

Η Deloitte προχώρησε στην εκ νέου ανακαίνιση του χώρου αναμονής του Ογκολογικού Κέντρου, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση των συνθηκών αναμονής του μεγάλου αριθμού ασθενών και των συγγενών τους, που φιλοξενούνται καθημερινά και για αρκετές ώρες της ημέρας. Η Deloitte είχε προχωρήσει στην πρώτη ανακαίνιση του χώρου το 2016, η οποία έγινε εις μνήμη του Χριστόδουλου Χρυσάνθου, ενός εκ των κύριων ιδρυτών της Deloitte Κύπρου.

Ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte Κύπρου, κ. Πιερής Μάρκου, δήλωσε: «Είναι προτεραιότητά μας να συμβάλλουμε με κάθε τρόπο στο δύσκολο έργο που επιτελεί το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου. Δημιουργώντας έναν ευχάριστο και άνετο χώρο αναμονής, επιθυμούμε να συμβάλουμε στην ευημερία και ηρεμία όλων όσοι βρίσκονται στον χώρο». Η υλοποίηση του έργου έγινε εφικτή με τη σημαντική συμβολή των ανθρώπων της Deloitte Κύπρου αφού η ανακαίνιση επιχορηγήθηκε από το κοινωνικό ταμείο “Make an Impact” της εταιρείας, στο οποίο συμβάλλουν οι άνθρωποι και συνέταιροί της.

Ο Πρόεδρος του Συμβουλίου των Επιτρόπων του Ογκολογικού Κέντρου Τράπεζας Κύπρου, κ. Χρίστος Μ. Τριανταφυλλίδης, ευχαρίστησε θερμά τη Deloitte για τη στήριξή της και υπογράμμισε τη σημασία της συνεισφοράς των επιχειρήσεων και οικονομικών μονάδων που μπορούν να συμβάλουν με αυτόν τον τρόπο στο έργο του Ογκολογικού Κέντρου.

BOCOC-Deloitte.png

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close