Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Αποχαιρετάμε το καλοκαίρι με 20+1 υπέροχα φεστιβάλ σε πόλεις και χωριά

Προτάσεις για έναν αξέχαστο Αύγουστο!

Δημοσιεύτηκε στις 10 Αυγούστου 2023

Δύσκολο να αποχαιρετάς το καλοκαίρι και να αφήνεις πίσω σου την ξεγνοιασιά και τη χαλάρωση των διακοπών. Γι' αυτό επιλέγουμε μόνο τις ευχάριστες στιγμές και να βιώσουμε όσο το δυνατόν γίνεται ακόμα πιο όμορφες εμπειρίες για όσο καλοκαίρι μας απέμεινε ακόμη.

Μέχρι τα τέλη του Αυγούστου, που σηματοδοτείται και το τέλος του καλοκαιριού στην Κύπρο θα πραγματοποιηθούν πολλά υπαίθρια φεστιβάλ σε πόλεις και χωριά της Κύπρου.

Σημείωσε τις ημερομηνίες!

kalo_xorio_cover.2e16d0ba.fill-13.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

4ο Αυγουστιάτικο του Φεστιβάλ
Το Καλό χωριό Λεμεσού μάς προσκαλεί και φέτος στο 4ο Αυγουστιάτικο του Φεστιβάλ για τρείς υπέροχες βραδιές. Πιο συγκεκριμένα, το φεστιβάλ ξεκινάει την Παρασκευή 11 Αυγούστου με την εκδήλωση «Το λαϊκό τραγούδι συναντάει το φεγγάρι». Την Τρίτη 15 Αυγούστου το πρόγραμμα περιλαμβάνει Παραδοσιακή βραδιά με τον Στέφανο Πελεκανή και την Τετάρτη 16 Αυγούστου απογευματινή βόλτα και ξενάγηση στο χωριό, όπως και θερινό σινεμά.
>> Παρασκευή 11, Τρίτη 15 & Τετάρτη 16 Αυγούστου, Καλό Χωριό Λεμεσού. Πρόγραμμα εδώ.

49ο Φεστιβάλ Άλωνας
Η Άλωνα αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα, γραφικά και δραστήρια χωριά της περιοχής Πιτσιλιάς. Εξ ου και κάθε χρόνο διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις που προσελκύουν πλήθος κόσμου, όπως είναι για παράδειγμα η πολύ ξακουστή γιορτή της ζιβανίας αλλά και το πολυήμερο φεστιβάλ του καλοκαιριού. Ενόψει καλοκαιριού λοιπόν, η Άλωνα μάς καλεί και πάλι, στο καλοκαιρινό φεστιβάλ της, το 49ο Φεστιβάλ Άλωνας, για το οποίο έφτιαξαν ένα πρόγραμμα πλούσιο σε εκδηλώσεις! Να λοιπόν έναν καλό λόγο για να οργανώνεις εκδρομή μέχρι το χωριό από τις 11-19 Αυγούστου. Το Φεστιβάλ Άλωνας διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον Α.Π.Ο.Α. Άλωνας με την υποστήριξη του Κοινοτικού Συμβουλίου Άλωνας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του υπ. Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και περιβάλλοντος.
>> Παρασκευή 11 - Σάββατο 19 Αυγούστου, Άλωνα, επ. Λεμεσού. Πρόγραμμα εδώ.


Φεστιβάλ Διονύσια
Στο χωριό Στρουμπί, της επαρχίας Πάφου, ετοιμάζεται για διασκέδαση στο μάξιμουμ φέτος, αφού διοργανώνει το Φεστιβάλ Διονύσια για 44η φορά. Φέτος όμως, το φαγοπότι θα συνοδεύσουν δύο μεγάλες συναυλίες, από τρεις καλλιτέχνες που ξέρουν καλά πώς να ξεσηκώνουν τον κόσμο. Στις 12 Αυγούστου διασκεδάζουμε με Νίκο Κουρκούλη και Κέλλυ Κελεκίδου ενώ στις 13 Αυγούστου στη σκηνή ανεβαίνει ο μοναδικός Λευτέρης Πανταζής.
>> Σαββατοκύριακο 12 & 13 Αυγούστου, Στρουμπί, επ. Πάφου, 20.30. Πληρ. 99949694.

reggae_gLQ9i6L.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Φεστιβάλ Reggae
Το έκτο REGGAE SUNJAM FESTIVAL επιστρέφει πιο μουσικό από πότε στις 12 και 13 Αυγούστου στο Paradise Place bar στον Πωμό, μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες της Κύπρου! Ετοιμαστείτε για μια μαγευτική εμπειρεία χορεύοντας σε ρυθμούς Reggae, Roots, Dub, Steppers και Dancehall από ντόπιους και διεθνείς καλλιτέχνες και για ένα εκπληκτικό ηλιοβασίλεμα. Φέτος το φεστιβάλ συνεργάζεται με το χειροποίητο ηχοσύστημα Jah Star Soundsystem για το καλύτερο ηχητικό αποτέλεσμα.
>> Σαββατοκύριακο 12 & 13 Αυγούστου, Πωμό. Περισσότερα εδώ.

pissouri_i49ThgU.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Χορό της Σουλτανίνας
Ο Σύνδεσμος Αποδήμων και Φίλων Πισσουρίου και το Κοινοτικό Συμβούλιο Πισσουρίου μάς προσκαλούν και φέτος στο «Χορό της Σουλτανίνας». Πρόκειται για μια εκδήλωση που όπως έχεις ήδη καταλάβει τιμά τη σουλτανίνα, μια ποικιλία αμπελιού που καλλιεργείται για την παραγωγή εκλεκτής ποιότητας επιτραπέζιων σταφυλιών. Ως εκ τούτου το σταφύλι σ' αυτήν θα υπάρχει σε αφθονία, όπως άφθονο θα είναι και το φαγητό και το ποτό! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία του χωριού το Σάββατο 12 Αυγούστου 2023 στις 20:30 και θα περιλαμβάνει καλλιτεχνικό πρόγραμμα, φαγητό, ποτό και δωρεάν σουλτανίνα.
>> Σάββατο 12 Αυγούστου, Πισσούρι. Είσοδος: €17 (με φαγητό και ένα ποτό).

festivalisosandresi2023.webp

Πολιτιστικό Φεστιβάλ Λυσού
Η κοινότητα της Λυσού, ενός μικρού χωριού που βρίσκεται στην άκρη του Δάσους της Πάφου, και ο Σύλλογος Ξενιτών Λυσού, μας προσκαλούν να ζήσουμε την εμπειρία του Πολιτιστικού Φεστιβάλ τους. Στο φεστιβάλ θα μας φτιάξουν ρέσι! Οι διοργανωτές θα μας δείξουν όλα τα βήματα για την προετοιμασία του: πώς να αλέθουμε το σιτάρι και πώς να το μαγειρέψουμε (18.00). Στον χώρο θα υπάρχει φαγητό, ποτά όπως κυπριακό κρασί και ζιβανία (20.00). Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης παραδοσιακούς χορούς και ζωντανή μουσική.
>> Σάββατο 12 Αυγούστου, Λυσός, επ. Πάφου, 18.00. Πληρ. 99415711.


Φεστιβάλ Λευκάρων
Το Κέντρο Νεότητας Λευκάρων ετοιμάζει ένα ακόμα Φεστιβάλ Λευκάρων στις 13 Αυγούστου, που σίγουρα δεν πρέπει να χάσεις. Ένα φεστιβάλ γεμάτο street food, μουσική και μπόλικη διασκέδαση.
>> Κυριακή 13 Αυγούστου, Λεύκαρα, επ. Λάρνακας.


Διήμερο φεστιβάλ τεχνών για παιδιά

Το Θέατρο Piccolo διοργανώνει για πρώτη φορά στην Κύπρο διήμερο φεστιβάλ τεχνών για παιδιά στο μαγευτικό χώρο του Val’s Place στη Γιαλιά της Πάφου το Σαββατοκύριακο 12-13/08/2023. Δύο μέρες γεμάτες θέατρο, καραγκιόζη, διαδραστικές παραστάσεις, βιωματικά εργαστήρια στη φύση, κατασκευή κούκλας με φυσικά και ανακυκλώσιμα υλικά, γιόγκα για όλη την οικογένεια, γνωριμία με τα πιο παράξενα ζώα του πλανήτη, καλοκαιρινά παιχνίδια κ.ά. Στον χώρο του φεστιβάλ θα υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για κάμπινγκ για όσες οικογένειες επιθυμούν να διανυκτερεύσουν, καθώς και επιλογές για φαγητό με προϊόντα που καλλιεργεί η οικογένεια του Val’s Place.
>> Σαββατοκύριακο 12 & 13 Αυγούστου, Val's Place, Γιαλιά, επ. Πάφου. Πληρ. 94 409 100. Πρόγραμμα εδώ.

Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου
Το Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου στη Λόφου επιστρέφει και φέτος να μας χαρίσει μοναδικές, μουσικές βραδιές και ξεφάντωμα. Συγκεκριμένα, ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου μας προσκαλεί στο 31ο Φεστιβάλ Δεκαπενταύγουστου, με ένα διασκεδαστικό πρόγραμμα. Συγκεκριμένα, το Σάββατο 12 Αυγούστου ο αγαπημένος Ηλίας Καμπακάκης θα μας συνεπάρει με τα τραγούδια του (και όχι μόνο). Την επόμενη ημέρα, 13 Αυγούστου το πρόγραμμά μας περιλαμβάνει τόμπολα και stand up comedy με τον Κώστα Πρίγκιπα. Τη Δευτέρα 14 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί συναυλία με το συγκρότημα Prospectus και το φεστιβάλ ολοκληρώνεται την Τρίτη 15 Αυγούστου με μουσική βραδιά από το σχήμα της ταβέρνας Γλυκομέθη.
>> Σάββατο 12 Αυγούστου - Τρίτη 15 Αυγούστου, Λόφου, επ. Λεμεσού.

gunter-hoffmann-LYaW8eq3mjs-unspl.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Φεστιβάλ Τρύγου
Το Φεστιβάλ "Ο Τρύγος" στο γραφικό χωριό Καλλέπεια, υπόσχεται και φέτος μια βραδιά γεμάτη φαγοπότι και μουσική. Πρόκειται για μια όμορφη παραδοσιακή εκδήλωση αφιερωμένη στον τρύγο, στο σταφύλι ,το κρασί και διάφορα άλλα παραδοσιακά προιόντα του τόπου μας. Το Κοινοτικό Συμβούλιο Καλλέπειας και ο Σύνδεσμος Αποδήμων Καλλέπειας μάς προσκαλούν στο Ετήσιο Φεστιβάλ Τρύγου. Την Τετάρτη 16 Αυγούστου στις 20.00 πάμε στην όμορφη πλατεία της Καλλέπειας, στην επ. Πάφου και διασκεδάζουμε παρέα με την ορχήστρα «Αυγερινός». Στο φεστιβάλ θα υπάρχει φαγητό, ποτό, ρέσι και κυπριακά εδέσματα.
>> Τετάρτη 16 Αυγούστου, Καλλέπεια, ε. Πάφου, 20.00. Είσοδος ελεύθερη.

sika2023.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Φεστιβάλ Σύκου και Χαλιτζιού
Το Φεστιβάλ Σύκου και Χαλιτζιού είναι σίγουρα κάτι που δεν πρέπει να χάσεις! Το ετήσιο Φεστιβάλ Σύκου και Χαλιτζιού θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου στην πλατεία Κάτω Πύργου Τηλλυρίας. Εκεί, θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις και να μάθεις για παραδοσιακά τοπικά προϊόντα και να αποκομίσεις πολλές γνώσεις σχετικά με αυτά τα προϊόντα της περιοχής, δηλαδή το σύκο και το χαλίτζι.
>> Παρασκευή 18 Αυγούστου, Κάτω Πύργο Τηλλυριάς, επ. Λευκωσίας.

nikolay-smeh-godkmdG6M6o-unsplash.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

1ο Φεστιβάλ Μυδιών & Στρειδιών
Μάθαμε για το 1ο Φεστιβάλ Μυδιών & Στρειδιών στην Κύπρο και θέλουμε να το μοιραστούμε! Μάθε λοιπόν, ότι την Παρασκευή 18 Αυγούστου θα ζήσουμε μια υπέροχη βραδιά δίπλα στη θάλασσα και πιο συγκεκριμένα στο εστιατόριο Atlantida στη Γεροσκήπου (επ. Πάφου). Εκεί θα απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα και θα δοκιμάσεις, στο πλαίσιο του φεστιβάλ, τα πιο ποιοτικά μεσογειακά μύδια και γαλλικά στρείδια, όπως το Tarbouriech, το κρεμώδες Perle Blanche, το ξεχωριστό Gillardeau και τον περιζήτητο David Herve. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα κορυφαίας ποιότητας στρείδια που θα είναι διαθέσιμα για να τα γευτείς. Αν λατρεύεις κι εσύ τα στρείδια, μην ξεχάσεις τις γαλλικές Kiss Oyster Bars. Το φεστιβάλ έχει πολλά να σου προτείνει και όλα αυτά με τη συνοδεία μουσικής από τον DJ Lecomarr, ο οποίος θα έρθει από το Μιλάνο για να ανεβάσει τη διάθεση!
>> Παρασκευή 18 Αυγούστου. Atlantida, Γεροσκήπου, 17.00-21.00. Τιμή: €15 (με δύο πιάτα της επιλογής σας). Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

37027-sitesdefaultfilesaug-piso-l.2e16d0ba.fill-1375x729_6BpCv5K.jpg

Φεστιβάλ Ρεσιού στη Φασούλα
Το χωριό Φασούλα της επαρχίας Λεμεσού διοργανώνει σε ετήσια πλέον βάση το καθιερωμένο Φεστιβάλ Ρεσιού. Μάλιστα, ανακοίνωσε το 32ο Φεστιβάλ Ρεσιού, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18 Αυγούστου στην Πλατεία Πολιτισμού Φασούλας (επ. Λεμεσού). Στο πλαίσιο της γιορτής αυτής προγραμματίζεται καλλιτεχνικό πρόγραμμα με χορούς και τραγούδια με το συγκρότημα "Τα Κέφια" αλλά και άφθονο ρέσι, ποτό και φαγητό.
>> Παρασκευή 18 Αυγούστου, Πλατεία Πολιτισμού Φασούλας, επ . Λεμεσού. Είσοδος: €20 (με φαγητό και ποτό). Πληρ. 25452245.

Φεστιβάλ Ροδάκινου
Και ποιος δεν αγαπά τα ζουμερά και νόστιμα ροδάκινα; Ένα φρούτο που στη χώρα μας υπάρχει σε αφθονία και περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά. Τι θα έλεγες να το γνωρίσουμε καλύτερα και να το απολαύσουμε σε ένα φεστιβάλ αφιερωμένο σ' αυτό; Πάμε λοιπόν και φέτος στην καθιερωμένη Χοροεσπερίδα Ροδακίνου, που επανέρχεται και φέτος τον Αύγουστο, στο χωριό Κάτω Μύλος της επαρχίας Λεμεσού, στοχεύοντας να μας δροσίσει και να μας διασκεδάσει! Συγκεκριμένα, όπως μάθαμε, το Φεστιβάλ Ροδάκινου επιστρέφει το Σάββατο, 19 Αυγούστου!
>> Σάββατο 19 Αυγούστου, Κάτω Μύλο, επ. Λεμεσού.

302656655_587772822872813_3420853.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Φεστιβάλ Αντί-Σκηνο
Το 7ο Υπαίθριο Φεστιβάλ Θεάτρου και Παραστατικών Τεχνών ΑΝΤΙ-ΣΚΗΝΟ έρχεται, στη μεγαλύτερη του εκδοχή μέχρι σήμερα, με Προφεστιβαλικές Δράσεις σε Λευκωσία και Αυγόρου και το Μεγάλο Φεστιβάλ στο Κοινοτικό Πάρκο-Ησυχαστήριο Κάτω Πύργου Τηλλυρίας που όλοι αγαπάμε και αναμένουμε στις 24-25-26 Αυγούστου.
>> Πέμπτη 24 - Σάββατο 26 Αυγούστου, Κάτω Πύργος Τηλλυρίας, επ. Λευκωσίας. Πληρ. εδώ.

Φεστιβάλ Ψαριού
Στις 26 Αυγούστου, στο πανέμορφο Αλιευτικό Καταφύγιο Ζυγίου, πέρα από τη μοναδική θέα στη θάλασσα και τις ψαρόβαρκες της περιοχής, θα απολαύσουμε φρέσκο ψάρι, μουσική και άλλα πολλά! Κι αυτά γιατί εκεί θα στηθεί ένα υπέροχο φεστιβάλ, το 3ο Φεστιβάλ Ψαριού! Στο φεστιβάλ θα υπάρχουν επίσης έκθεση τοπικών προϊόντων, κεράσματα, μουσική, χορός, φαγητό, μπόλικο φρέσκο ψάρι, βαρκάδες και επιδείξεις από γνωστούς σεφ.
>> Σάββατο 26 Αυγούστου, Ζύγι, επ. Λάρνακας.

resi1.2e16d0ba.fill-1375x729.png

Φεστιβάλ Ρεσιού
Τον Αύγουστο πάμε στο χωριό Λετύμπου στην επαρχία Πάφου, για να απολαύσουμε μια μέρα αφιερωμένη στο «Ρέσι»: ένα από τα πιο παραδοσιακά πιάτα που σερβίρεται σε κυπριακό γάμο. Τo Σάββατο 26 Αυγούστου, θα ετοιμάσουν ρέσι για όλους εμάς, δίνοντάς μας μια μοναδική ευκαιρία να δοκιμάσoυμε αυτό το ξεχωριστό φαγητό. Μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάσετε! Φυσικά, στο χωριό Λετύμπου θα υπάρχουν παραδοσιακοί χοροί και τραγούδια , ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε και άλλα παραδοσιακά εδέσματα.
>> Σάββατο 26 Αυγούστου, Πλατεία Χωριού, 19.00.


Φεστιβάλ Γάλακτος
Το Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί μια γιορτή που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ντόπια παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς όπως έχει καθιερωθεί, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πέραν της μεγάλης συναυλίας, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν δωρεάν φρέσκα εγχώρια προϊόντα. Φέτος, το φεστιβάλ επιστρέφει και πάλι στο Γήπεδο Χαλκάνωρας Ιδαλίου στο Δάλι (επ. Λευκωσίας), το Σάββατο 26 Αυγούστου. Μάλιστα, μόλις ανακοινώθηκαν οι καλλιτέχνες που θα κάνουν τη βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη! Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου θα ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη, με τραγούδια που αγαπήσαμε και μας ξεσηκώνουν κάθε φορά!
>> Σάββατο 26 Αυγούστου 2023, Γήπεδο Χαλκάνωρα Ιδαλίου, Λευκωσία, 21.00.
Εισιτήρια προπωλούνται στα TicketHour.com/, Καταστήματα ACS σε όλη την Κύπρο & Καφετέριες Mikel
.

FB_IMG_1690711185909_0DkFCfg.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Φεστιβάλ Ντομάτας
Η ντομάτα εδώ και 33 χρόνια έχει τον δικό της χορό στο χωριό Φαρμακάς της επαρχίας Λευκωσίας. Το συγκεκριμένο χωριό άλλωστε φημίζεται για την καλλιέργεια της και την παραγωγή εξαιρετικής ποιότητας ντομάτα. Φέτος, ο 33ος Χορός Ντομάτας στον Φαρμακά θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Αυγούστου στην πλατεία της κοινότητας και θα προσφέρεται άφθονο φαγητό και ποτό. Η εκδήλωση αρχίζει στις 20.30. Την εκδήλωση διοργανώνουν οι Λαϊκές Οργανώσεις Φαρμακά.
>> Σάββατο 26 Αυγούστου, Φαρμακάς, επ. Λευκωσίας, 20.30.

Φεστιβάλ Περιβάλλοντος
Η Πράσινη Ασπίδα και το You Reforest Cyprus διοργανώνουν το 7ο Φεστιβάλ Περιβάλλοντος με θέμα " Περιβάλλον Συγγνώμη" την Κυριακή 27 Αυγούστου 2023, στον εκδρομικό χώρο του φράγματος Ξυλιάτου στη 1:00μ.μ. Δίνουμε χρώμα και οξυγόνο στον τόπο μας. Φαγητό και ποτό, μουσική, χορευτικά συγκροτήματα, ποδηλατικός γύρος, πεζοπορία, δραστηριότητες για παιδιά. Τραγουδούν: Άγγελος Αυγουστή, Σταύρος, Ευδοκία Καδή, Άννα Βιλανίδη, Μαρία Θεοδότου, Βασιλική Χατζηαδάμου. Παρουσιάζει: Βασιλική Χατζηαδάμου. Με το κουπόνι εισφοράς των 5 ευρώ έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες του φεστιβάλ, συμπεριλαμβανομένου φαγητού και ποτού και στηρίζετε το πρόγραμμα You reforest Cyprus για αναδάσωση της Κύπρου μας.
>> Κυριακή 27 Αυγούστου, Φράγμα Ξυλιάτου, επ. Λευκωσίας, 13.00.

beer.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

Paphos Beer Festival
Το μεγαλύτερο και μακροβιότερο φεστιβάλ μπύρας στην Κύπρο θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου - 3 Σεπτεμβρίου 2023 στην πλατεία του Μεσαιωνικού Κάστρου της Πάφου, μια εκπληκτική τοποθεσία που προσφέρει πανοραμική θέα στη θάλασσα και το λιμάνι. Το PBF είναι η απόλυτη γιορτή της μπύρας, το οποίο δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες του να δοκιμάσουν περισσότερα από 100 είδη μπύρας από τοπικές και διεθνείς ζυθοποιίες, καθώς και ποικιλία φαγητού, μουσική και διασκέδαση. Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει επίσης διαγωνισμό ποτών μπύρας, εργαστήριο ζυθοποιίας, παιδική χαρά και παράσταση πυροτεχνημάτων. Το φεστιβάλ θα είναι ανοιχτό από τις 6 το απόγευμα έως τα μεσάνυχτα κάθε μέρα και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
>> Πέμπτη 31 Αυγούστου- Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου, πλατεία Μεσαιωνικού Κάστρου στην Πάφο.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close