9 August 2023
News & Events , Bars & Clubs

Οι super βραδιές που έρχονται στο Nava Seaside

Το απόλυτο hotspot του Πρωταρά ετοιμάζει εκπλήξεις

Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2023

To Nava Seaside, το απόλυτο καλοκαιρινό hot spot του Πρωταρά, δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις!

Εξάλλου, αποτελεί κάθε καλοκαίρι τον προορισμό μας για διασκέδαση και clubbing, μίας και καθόλη τη διάρκειά του φιλοξενεί "δυνατά" parties, συναυλίες με αγαπημένους Ελλαδίτες καλλιτέχνες και βραδιές με δημοφιλείς DJs! Ήδη τα ονόματα που έχουμε δει στη σκηνή του, κατάφεραν να μας ξεσηκώσουν!

Μέλιsses, Σάκης Ρουβάς, Έλενα Κώνστα, Νίκος Απέργης, Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος, Κατερίνα, Κωνσταντίνος Αργυρός, ΔέσποιανΒανδή, Ανδρομάχη, Γιώργος Σαμπάνης...

Το δημοφιλές μαγαζί λοιπόν, συνεχίζει και τον Αύγουστο να γεμίζει τα βράδια μας με μουσική και κορυφαίους καλλιτέχνες, χορό, φαν, αστείρευτη ενέργεια και διασκέδαση!

Για τη συνέχεια λοιπόν μας προστίθενται στο line up του:

Στις 11 Αυγούστου το "Ride the Waves of Madness" το πιο hot event στο νησί! Ακολουθεί στις ένα δυνατό Μαστιχοπάρτι με τον Διονύση Σχοινά στις 12 Αυγούστου.

Τη σκυτάλη ακολούθως θα πάρουν την Κυριακή 13 Αυγούστου οι CAMELPHAT, νικητές των βραβείων Grammy & Multiplatinum, οι οποίοι υπόσχονται να σε ξεσηκώσουν. Το ζευγάρι από το Λίβερπουλ εξελίσσει συνεχώς τον ήχο του, κυκλοφορώντας πολλές επιτυχίες όπως “Cola”, “Rabbit Hole”, “Breathe”, “For a feeling”, “the Sign”, “Hypercolour” και πολλά άλλα, και έγινε ένας από τους καλλιτέχνες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην ηλεκτρονική μουσική όλων των εποχών. Το αναγνωρισμένο και ασημένιο ντεμπούτο άλμπουμ τους «Dark Matter» είναι γεμάτο με συνεργασίες υψηλού προφίλ, συμπεριλαμβανομένων ηλεκτρονικών βασικών όπως οι Cristoph, ARTBAT και Ali Love, καθώς και οι indie θρύλοι Noel Gallagher, Jake Bugg και Γιάννης Φιλιππάκης των Foals και με τεράστιες επιτυχίες όπως «Panic Room», «Breathe» & «Cola».

Για τη συνέχεια, σου έχει Αναστάσια (Δ 14 Αυγ). Η τραγουδίστρια που κατάφερε να κάνει δυναμική αρχή στην καριέρα της μέσω της πρώτης επιτυχίας, το "Αμαρτίες", και η οποία εξακολουθεί να ξεσηκώνει με κάθε της εμφάνιση στη σκηνή, έρχεται στο Nava ως προσκεκλημένη του Kinky Nights Party, το οποίο γιορτάζει τα 15χρονά του!

Το Ghetto Funk και το Money Laundering ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ανήμερα 15αύγουστου ένα εξαιρετικά γιορτινό απόγευμα γεμάτο μαγεία και beats. Τα decks θα αναλάβουν οι STEVE (steveonemanshow), DJ LPS (djlps) και ο Dazero (dazeromusic). Την Τρίτη 15 Αυγούστου στις 18:00.

Σημείωσε όμως και την εμφάνιση του Νίκου Απέργη η οποία ήδη ανακοινώθηκε! Το Σάββατο 19 Αυγούστου ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα μας ταξιδέψει με τη μοναδική του φωνή και τις επιτυχίες του!

Grand finale με το απόλυτο πάρτι
Ωστόσο, αυτό που δεν ανακοινώθηκε ακόμα (και που εμείς μάθαμε!) είναι ότι το μαγαζί θα κάνει φινάλε για τη σεζόν την 1η Σεπτεμβρίου με ένα live και έναν καλλιτέχνη που θα συζητηθεί! Stay tuned για την ανακοίνωση!

Μέχρι τότε, θα συνεχίσουμε να δίνουμε τα πιο δυνατά καλοκαιρινά ραντεβού στο Nava Seaside!

nava aug.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close