News , Guide

Αυτά είναι τα νέα ξενοδοχεία του νησιού

Ο μεγαλύτερος οργανισμός του Ισραήλ στον τομέα της φιλοξενίας, επεκτείνεται στην Κύπρο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2023

Μία σειρά νέων μεγάλων επενδύσεων τροχοδρομεί στην Κύπρο ο μεγαλύτερος οργανισμός του Ισραήλ στον τομέα της φιλοξενίας.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, ο ξενοδοχειακός όμιλος Fattal Hotel Group, ο οποίος διαθέτει 270 ξενοδοχεία σε 117 προορισμούς στο Ισραήλ, στην Ευρώπη και στο Ηνωμένο Βασίλειο, επιδιώκει σήμερα να επεκτείνει περαιτέρω το χαρτοφυλάκιό του στην Κύπρο.

Η εταιρεία κατέχει σήμερα 9 ξενοδοχειακές μονάδες στην Πάφο, τη Λάρνακα, τον Πρωταρά και τη Λεμεσό.

Η πιο πρόσφατη επένδυση του Ομίλου ήταν η απόκτηση του πεντάστερου ξενοδοχείου GrandResort Limassol στη Λεμεσό, για το οποίο, όπως σημειώνεται, υπάρχουν σχέδια για σημαντικές ανακαινίσεις, ενώ πρόκειται να συμπεριληφθεί κάτω από την ομπρέλα του brand Leonardo Hotels Limited Edition.

Επιπρόσθετα, η εταιρεία απέκτησε το Elias Latsi Holiday Village Resort, το οποίο σύντομα θα ανακαινιστεί πλήρως και θα μετονομαστεί σε Leonardo Club Family Resort, πρόσφατα λειτούργησε και ένα νέο ξενοδοχείο στη Λεμεσό κάτω από το brand NYX.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ένα ακόμη ξενοδοχείο NYX αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του και στη Λευκωσία.

Σε δηλώσεις του ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου, για την περιοχή της Μεσογείου, Ron Aloni, ανέφερε πως η εταιρεία σήμερα απασχολεί 1200 άτομα σε τοπικό επίπεδο, σημειώνοντας πως είναι υπερήφανη που επεκτείνεται περαιτέρω στο νησί μας. "Προτεραιότητά μας αυτή τη στιγμή είναι να οριστικοποιήσουμε τις διαδικασίες μας όσον αφορά τα νεοαποκτηθέντα ξενοδοχεία, να ολοκληρώσουμε τις εργασίες γύρω από τις επενδύσεις και στη συνέχεια να αξιοποιήσουμε νέες επενδυτικές ευκαιρίες στο νησί", εξήγησε.

Ο κ. Aloni πρόσθεσε πως ο Όμιλος πιστεύει στο μέλλον του τουρισμού στην Κύπρο, ενώ θεωρεί απαραίτητη τη συνεργασία κυβέρνησης και ιδιωτικού τομέα για την υλοποίηση μακροπρόθεσμων στόχων που αφορούν, μεταξύ άλλων, τη φορολογία, τη βιώσιμη ανάπτυξη, τη στήριξη της αγοράς, καθώς και τη διαμόρφωση κινήτρων για προσέλκυση περισσότερων επενδύσεων.

Από την πλευρά του, ο CEO του Invest Cyprus, κ. Μάριος Ταννούσης χαιρέτισε την επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Fattal στην Κύπρο και δήλωσε ότι: "Οι επενδυτικές αποφάσεις κορυφαίων ξενοδοχειακών ομίλων και διεθνών επενδυτών να επεκτείνουν τα σχέδιά τους στην εγχώρια αγορά αποτελούν ξεκάθαρα ψήφο εμπιστοσύνης στην προοπτική της Κύπρου στους τομείς του τουρισμού και της φιλοξενίας".

Καταλήγοντας, ανέφερε πως ο οργανισμός θα συνεχίσει να υποστηρίζει και να διευκολύνει τις άμεσες ξένες επενδύσεις στους βασικούς τομείς της οικονομίας, σύμφωνα με το όραμα και τη στρατηγική της κυβέρνησης.

*Κεντρική εικόνα: NYX Limassol / Antonis Engrafou Photography

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close