Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Cyprus Eating Awards: Ο θεσμός που αναδεικνύει την εστίαση στο νησί

Μάθε πότε ανακοινώνονται τα υποψήφια εστιατόρια

Δημοσιεύτηκε στις 06 Σεπτεμβρίου 2023

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, επιστρέφει για 19η χρονιά, για να επιβραβεύσει τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία παρουσιάζει η Nespresso.

Τα φετινά υποψήφια εστιατόρια θα ανακοινωθούν την Πέμπτη, 7 Σεπτεμβρίου 2023, ενώ την ίδια μέρα θα ξεκινήσει και η ψηφοφορία η οποία θα αναδείξει τις πιο αξιόλογες προσπάθειες της χρονιάς που μας πέρασε!

Πρόκειται δηλαδή για εστιατόρια κάθε τύπου, σε πόλεις και χωριά, που ξεχώρισαν για τη μαεστρία με την οποία διαχειρίζονται τις πρώτες ύλες, τη συνέπεια, τον επαγελματισμό, την ανώτερη ποιότητα υλικών και υπηρεσιών καθώς και τη τιμή αλλά και την εμπειρία που προσφέρουν σε ντόπιους και ξένους επισκέπτες.

Με γνώμονα λοιπόν όλα αυτά ανακαλύπτουμε και επιβραβεύουμε τα εστιατόρια, τα οποία κρατούν ψηλά τον πήχη της ποιοτικής εστίασης.

Εξάλλου, ο θεσμός των Cyprus Eating Awards, που διοργανώνει το Check In Cyprus, στοχεύει στη συνεχή αναβάθμιση της ποιότητας της εγχώριας γαστρονομίας, αλλά και στην επιβράβευση των αξιόλογων προσπαθειών. Η γνώση, άλλωστε, και η πολύχρονη εμπειρία καθιστούν τα Cyprus Eating Awards τον μοναδικό κυπριακό θεσμό, που αναμφίβολα διακρίνεται και γνωρίζει την εστίαση στο νησί.

Ακολουθώντας διεθνή πρότυπα, η διοργάνωση φέρει μεγάλη ευθύνη και συνέπεια προς το κοινό, τους εστιάτορες, τους ιδιοκτήτες και σεφ των εστιατορίων, που επιδιώκουν να διακριθούν στον έντονα ανταγωνιστικό χώρο της εστίασης.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close