Cyprus Eating Awards , Τα highlights

5 εστιατόρια στην Κύπρο, που υμνούν την ιταλική κουζίνα

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν και φιγουράρουν ως υποψήφια στα Cyprus Eating Awards 2023

Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2023

Τα Cyprus Eating Awards 2023 βρίσκονται ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 89 φετινά υποψήφια εστιατόρια. 

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία από αυτές που φέτος έκαναν την εμφάνισή τους στον θεσμό θεσμό των Cyprus Eating Awards είναι αυτή της Ιταλικής Κουζίνας.

Φέτος, 5 εστιατόρια που υμνούν τις συνταγές της αυθεντική ιταλική κουζίνα φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Οι υποψηφιότητες για την κατηγορία Ιταλική Κουζίνα είναι:

Ψήφισε ΕΔΩ.

don.jpg

DON CARLO ITALIAN RESTAURANT (ΠΑΦΟΣ)
Το Don Carlo έχει σκοπό να σε μυήσει στην αυθεντική ιταλική κουζίνα, που περιλαμβάνει πολλά περισσότερα από τις γνωστές συνταγές. Σε έναν ιδιαίτερα όμορφο και προσεγμένο χώρο, απολαμβάνεις εξαιρετικά πιάτα, με υλικά που επιλέχθηκαν προσεχτικά και με ιδιαίτερη γνώση και αγάπη, ώστε να δημιουργούν το τέλειο αποτέλεσμα, κάθε φορά. Κάθε μπουκιά είναι μια συμφωνία γεύσεων! Αξιοσημείωτη και η λίστα κρασιών που διαθέτει.

itameshi.jpg

ITAMESHI (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Μία τολμηρή γαστρονομική πρόταση, που συνδυάζει με ιδιαίτερη φαντασία και τον πιο γοητευτικό και γευστικό τρόπο, τις δύο αγαπημένες κουζίνες του κόσμου. Οι μεσογειακές πρώτες ύλες και η Ιταλική κουζίνα, συναντιούνται σε μια εκρηκτική ένωση με τις τεχνικές και την αισθητική τελειότητα της Ιαπωνικής κουζίνας.

pinolo.jpg

PINOLO (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Δυνατές αυθεντικές γαστρονομικές εμπειρίες, σε έναν χώρο αισθητικά άρτιο, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το Pinolo αποτελεί μια πραγματική ιταλική όαση στην περιοχή, καθώς σε κάθε του πιάτο αναδεικνύεται η πολυπλοκότητα της ιταλικής κουζίνας, μέσα μοντέρνες δημιουργίες, ξεχωριστές μεσογειακές γεύσεις, εκλεκτές πρώτες ύλες και χειροποίητα ζυμαρικά και πίτσες με ζύμη 48ωρης ωρίμανσης από βιολογικό αλεύρι ολικής άλεσης.

raviolis.jpg

RAVIOLI’S ITALIAN RESTAURANT (Πρωταράς)
Με τον παραδοσιακό ξυλόφουρνο να κλέβει την παράσταση, με το που μπει κάποιος στον χώρο, το Ravioli’s επένδυσε στην παραδοσιακή ιταλική γαστρονομία, προσθέτοντας ωστόσο και μια σύγχρονη πινελιά. Χειροποίητες ζύμες και πάστες για άψογο αποτέλεσμα με τη φιλοσοφία των σεφ να εστιάζει στην απλότητα και το πάθος.

tartufo.jpg

TARTUFO (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένας κομψός και προσεγμένος χώρος, που πρωταγωνιστούν η πέτρα και το ξύλο, που δίνει έμφαση όχι μόνο στην εμφάνιση, αλλά και στην ποιότητα. Ιταλική κουζίνα με ένα twist εμπνευσμένη από την ακτή Αμάλφι με ιδιαίτερη μνεία στην τρούφα. Με εφόδιο τις εξαιρετικές πρώτες ύλες και ένα σεβασμό στα ιταλικά προϊόντα, ο σεφ Salvatore Leo έχει βάλει την υπογραφή του σε κάθε πιάτο. Tartare θαλασσινών και κρεάτων, πίτσες, ριζότο, σαλάτες, θαλασσινά, pasta και steak αποτελούν τον βασικό κορμό του μενού.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close