Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Μάθε πού θα φας το καλύτερο σουβλάκι της Κύπρου

Τα εστιατόρια που ξεχώρισαν και φιγουράρουν ως υποψήφια στα Cyprus Eating Awards 2023

Δημοσιεύτηκε στις 14 Σεπτεμβρίου 2023

Τα Cyprus Eating Awards 2023 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 89 φετινά υποψήφια εστιατόρια.

Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για το Καλύτερο Σουβλάκι που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 6 εστιατόρια που σερβίρουν ζουμερό σουβλάκι, και μυρωδάτη σεφταλιά, στην πίτα και σε μερίδες, φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει το καλύτερο;

Ψήφισε ΕΔΩ.

sterna1.jpg

Η ΣΤΕΡΝΑ (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Οι γνώστες του ψησίματος στη σχάρα ξέρουν πως για το καλό σουβλάκι χρειάζεται καλό ποιοτικό κρέας και αγάπη γι’ αυτό που κάνεις. Και στην Στέρνα θα βρεις και τα δύο, μαζί με πολλά άλλα. Αν ρωτήσεις του σταθερούς πελάτες, οι οποίοι δεν είναι λίγοι, όλοι συμφωνούν σε ένα πράγμα, πως κάθε φορά φτάνει στο πιάτο σου ακριβώς αυτό που παραγγέλνεις, όπως ακριβώς το παραγγέλνεις.

limisis.jpg

ΛΙΜΙΣΗΣ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Οικογενειακό, κλασσικό κυπριακό σουβλατζίδικο, με χαλαρή ατμόσφαιρα και φιλικό περιβάλλον που σε κάνει να νιώθεις λες και είσαι στην αυλή του σπιτιού σου. Ωραίο μυρωδάτο σουβλάκι και πλούσιοι μεζέδες σχάρας, όλα φτιαγμένα με πολύ μεράκι και αγάπη από τις δύο γενιές της οικογένειας που θα βρεις στην κουζίνα και στο σέρβις.

2022-01-08.jpg

ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΜΟΣΦΙΛΟΣ (ΠΑΦΟΣ)
Οικογενειακό, απάχικο μαγαζί όπου θα φας καλά, και κυρίως αυθεντικά! Αναμφίβολα όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει είναι το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι που αποτελεί και το σήμα κατατεθέν του. Η σεφταλιά και το λουκάνικό του αξίζουν επίσης δοκιμής! Ξεχωρίζει η ζεστή, εγκάρδια φιλοξενία που σε σκλαβώνει.

FILIPPOS2.jpg

ΤΑΒΕΡΝΑΚΙ «Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ» (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στα στενά του παλιού Στροβόλου, το ταβερνάκι «Ο Φίλιππος» κάνει καλά αυτό που ξέρει για χρόνια: σερβίρει καλοψημένο ζουμερό κυπριακό σουβλάκι, χρησιμοποιώντας τις καλύτερες πρώτες ύλες, σε μεγάλες ποσότητες. Γεύσεις καθαρές και οικείες και συνταγές απλές και πολύ νόστιμες.

tennis-club.jpg

TENNIS CLUB LARNACA (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Αν βρεθείς στο κέντρο της Λάρνακα επιβάλλεται να κάνεις μία στάση στο Tennis Club Larnaca, όχι απαραίτητα για να δοκιμάσεις το ταλέντο σου στην αντισφαίριση, αλλά για να δοκιμάσεις αυθεντικό χοιρινό σουβλάκι και σπιτικές σεφταλιές που θα σου μείνουν αξέχαστες.

giakoumis.jpg

ΦΟΥΚΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΚΟΥΜΗ (Η) (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Οι σταθεροί πελάτες του, λένε πως αν δεν έχεις φάει σουβλάκι από τη Φουκού του Γιακουμή στην Έγκωμη, μάλλον δεν ξέρεις τι σημαίνει καλό κυπριακό σουβλάκι. Και μάλλον έχουν δίκαιο. Μοσχοβολιστά και αφράτα σουβλάκια και σιεφταλιές, από μάστορες του είδους, που επιλέγουν μόνο τις καλύτερες πρώτες ύλες, επί καθημερινής βάσης, ώστε να εξασφαλίζουν την απόλυτη φρεσκάδα των προϊόντων τους.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close