Cinema: Τα Καλύτερα

A Haunting in Venice

Ο Kenneth Branagh ξανά στο ρόλο του Ηρακλή Πουαρό σε ένα μεταφυσικό θρίλερ βασισμένο στο "Hallowe’en Party" της Άγκαθα Κρίστι

Δημοσιεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου 2023

H ταινία "A Haunting in Venice" διαδραματίζεται στην απόκοσμη, μεταπολεμική Βενετία την Παραμονή των Αποκριών και αποτελεί την επιστροφή του διάσημου Ηρακλή Πουαρό που καλείται να λύσει ένα τρομακτικό μυστήριο.

Συνταξιούχος πλέον και αυτοεξόριστος στην πιο λαμπερή πόλη του κόσμου, ο Πουαρό παρευρίσκεται απρόθυμα σε μια συνεδρίαση σε ένα παρακμιακό, στοιχειωμένο παλάτι. Όταν ένας από τους καλεσμένους δολοφονείται, ο ντετέκτιβ βρίσκεται μπλεγμένος σε έναν απαίσιο κόσμο σκιών και μυστικών.

Το μεταφυσικό θρίλερ βασίζεται στο αστυνομικό μυθιστόρημα "Hallowe’en Party" της Άγκαθα Κρίστι, με σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή τον βραβευμένο με Όσκαρ, Kenneth Branagh στο ρόλο του διάσημου ντετέκτιβ Ηρακλή Πουαρό για τρίτη φορά, μετά το "Death on the Nile" και το "Murder on the Orient Express", με ένα all-star cast, ανάμεσά τους ο Jamie Dornan, η Tina Fey και η πρόσφατα βραβευμένη με Όσκαρ Michelle Yeoh ("Everything Everywhere All at Once").

Τη διεύθυνση φωτογραφίας, έχει αναλάβει για ακόμα μια φορά ο Κύπριος Χάρης Ζαμπαρλούκος, μόνιμος πλέον συνεργάτης του Kenneth Branagh.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close