Δημοσιεύτηκε στις 19 Σεπτεμβρίου 2023
Ακόμη ένα βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ θα φιλοξενήσει το εστιατόριο Sky7 στο τουριστικό θέρετρο Cap St Georges Hotel & Resort στις 28 και 29 Σεπτέμβριου.
Πρόκειται για τον Γάλλο σεφ, Nicolas Isnard ο οποίος έχει να επιδείξει μια σπουδαία επαγγελματική πορεία στην υψηλή γαστρονομία γεμάτη βραβεύσεις και αναγνωρίσεις. Ο Nicolas Isnard εμπνευσμένος από τη παράδοση της Γαλλικής κουζίνας χρησιμοποιώντας παράλληλα και κυπριακά ολόφρεσκα προϊόντα της περιοχής Αγίου Γεωργίου Πέγειας θα παρουσιάσει ξεχωριστά πιάτα αποκλειστικά για όσους τυχερούς παρευρεθούν στις 28 και 29 Σεπτέμβριου στο Sky7.
O Γάλλος σεφ ο οποίος τα τελευταία χρόνια μαγείρεψε για τα μεγαλύτερα ονόματα του διεθνούς jet set, φημίζεται για τις μαγειρικές του ικανότητές οι οποίες τον έκαναν να ξεχωρίσει στο εστιατόριο του L’Auberge de la Charme, στο οποίο κέρδισε και το αστέρι Michelin.
Όσοι επιθυμούν να απολαύσουν τη μοναδική αυτή γαστρονομική βραδιά μπορούν να κάνουν έγκαιρα την κράτησή τους τηλεφωνώντας στο 2600 0000 ή στέλνοντας email για κράτηση στο reservations@capstgeorges.com.
-
Cap St Georges Hotel & Resort
28 Σεπτεμβρίου - 29 Σεπτεμβρίου 2023
Σχετικά
Η Λευκωσία πίνει καφέ και κοκτέιλ στο Φαρμακείον που μόλις άνοιξε
Στην καρδιά της εντός των τειχών πόλης, απέναντι από τη Φανερωμένη
Η κ. Αντωνία κλείνει τη (διάσημη) ταβέρνα της στο χωριό και μετακομίζει
Τελευταία μέρα λειτουργίας για το γνωστό εστιατόριο Άγιος Θεράπων είναι η Τρίτη, 28 Οκτωβρίου
Orangery: Το νέο place-to-be στο The Landmark Nicosia!
Το The Landmark Nicosia, Autograph Collection by Marriott, επαναφέρει ένα σημαντικό σημείο συνάντησης των movers and shakers της πόλης μας, καθώς το Orangery ξεκινά τη νέα του εποχή.
Αυτός ο σεφ θα βρίσκεται στο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, για τους επόμενους δύο μήνες
Ο βραβευμένος με ένα αστέρι MICHELIN σεφ Michael Nørtoft έρχεται στο Cloud9 στη Λεμεσό!
Μια γαστρονομική βραδιά Wine & Dine, με μενού διά χειρός του βραβευμένου σεφ David Goodridge
Το δείπνο που πραγματοποείται για τη στήριξη του Enavsma Foundation, θα πλαισιώσουν μουσικά οι αγαπημένοι Τεύκρος Νεοκλέους και Ευθύβουλος Θεοχάρους
Το διάσημο μεξικάνικο της Αγίας Νάπας, κλείνει για τη σεζόν
Το τελευταίο βράδυ του... το γιορτάζει με tacos, margaritas και tequilas
Φθινοπωρινή απόδραση στα πιο όμορφα πάρκα της Λευκωσίας... με άρωμα καφέ
Δύο πάρκα που προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν φύση, χαλάρωση και καφέ
Ο Όμιλος Chimonides Bros επαναπροσδιορίζει την εμπειρία εστίασης με 3 μοναδικά concepts
Από το fine dining έως το αυθεντικό κυπριακό σουβλάκι — ένας όμιλος που ενώνει την παράδοση με τη σύγχρονη γαστρονομία.
Αγαπημένη αλυσίδα street food pasta γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Ζυμαρικών, με φοβερή προσφορά!
Και προσκαλεί τους απανταχού μακαρονάδες σε ένα από τα σποτ του
Ο κορυφαίος γαστρονομικός προορισμός στον κόσμο, σύμφωνα με το Tripadvisor
Και όχι δεν είναι το Παρίσι, η Νέα Υόρκη ή το Λονδίνο.