Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

La Caleta, η αλλαγή που επαναπροσδιορίζει το «εξαιρετικό»

To εστιατόριο στο 10o όροφο του The Icon κρύβει μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2023

To La Caleta μπαίνει εύκολα στη λίστα των ατόμων που αγαπούν την πολυτέλεια και τον αυθορμητισμό στην εστίαση και κάνει τσεκ σε πολλά (αν όχι σε όλα) από τα τετραγωνάκια τους.

Είναι αλήθεια πως το εστιατόριο αυτό έχει εξυψώσει το φαγητό σε νέα ύψη (κυριολεκτικά στον 10ο όροφο) και έχει καθιερωθεί και σαν αγαπημένος all day γαστρονομικός προορισμός, αλλά και σαν ένα trendsetting Cocktail Lounge Bar. Ο «μικρός κόλπος», όπως μεταφράζεται το όνομά του, έγινε η αγαπημένη μας όαση πολυτέλειας αφού ενσαρκώνει απόλυτα τη μεσογειακή οπτική ενώ τη σμίγει αριστοτεχνικά με πιο latin πινελιές, τόσο στη διάθεση όσο και στις γεύσεις.

La Caleta - 4--d.jpg

Το εστιατόριο το οποίο έγινε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος μας από τη μέρα που πρωτολειτούργησε, αναδιαμορφώθηκε και μας ξανασυστήνεται! Ένας από τους ακρογωνιαίους λίθους της μεταμόρφωσής του είναι το ολοκαίνουργιο, προσεκτικά σχεδιασμένο μενού, το οποίο επιμελήθηκε με τα μαγικά του χέρια ο γνωστός σεφ, Ανδρέας Γιαγκουλλάς. Με κάθε πιάτο-αριστούργημα, ο σεφ αφηγείται μια ιστορία έμπνευσης και ποιότητας και επαναπροσδιορίζει τον όρο fine dining. Πάθος της μαγειρικής ομάδας ήταν και παραμένει η χρήση εξαιρετικών πρώτων υλών και η δημιουργία πρωτοποριακών γεύσεων που εκπλήσσουν σε κάθε μπουκιά.

Με την είσοδό μας στον χώρο, τα υπέροχα vibes της παθιασμένης και diverse ομάδας (από 23 διαφορετικές χώρες!), μας κατακλύζουν! Η ποικιλόμορφη και αφοσιωμένη ομάδα έχει μια μόνιμη αποστολή. Να κάνει τον κάθε επισκέπτη να νιώσει μοναδικός, προσφέροντάς του άψογη εξυπηρέτηση – και ναι, το καταφέρνει! Η εξαιρετική A-Team, καταφέρνει να διασφαλίσει την ποιότητα κάθε επίσκεψης και να προσφέρει μια εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

La Caleta - 3.jpg

Το La Caleta μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί ως ένας πολυδιάστατος all-day προορισμός, ο οποίος προάγει έναν συγκεκριμένο τρόπο ζωής και διασκέδασης. By day, οι πολυτελείς ξαπλώστρες δίπλα στην πισίνα αποτελούν ένα πραγματικό καταφύγιο χαλάρωσης. Το αγαπημένο μας brunch με σαμπάνια, δίνει τον τόνο της μέρας και την εμπλουτίζει με μοναδικές γεύσεις και μυρωδιές ενώ η ατμόσφαιρα αποτελεί το τέλειο setting για επαγγελματικά γεύματα.

Καθώς δύει ο ήλιος, το La Caleta μεταμορφώνεται. Η γευστική εμπειρία αλλάζει διάσταση, οι συζητήσεις ρέουν σαν το καλό κρασί και κάθε γέλιο μεταμορφώνεται σε πρόποση. Εκεί, με φόντο την, ίσως, πιο όμορφη θέα στη Λεμεσό, γιορτάζουμε σημαντικά ορόσημα με τους φίλους, την οικογένειά μας και το άλλο μας μισό ή βρισκόμαστε για μια ξεχωριστή βραδινή έξοδο δημιουργώντας αγαπημένες στιγμές.

La Caleta - 1.jpg

Το βράδυ, ανάβει, επίσης, αυτόματα και το Lounge Bar mode, όπου οι αλχημιστές-mixologist δημιουργούν δελεαστικά κοκτέιλ που πυροδοτούν τις αισθήσεις, συνήθως υπό τους ήχους του εκάστοτε μουσικού που εμφανίζεται live στον χώρο και εμπλουτίζει περισσότερο τις ήδη αξιομνημόνευτες στιγμές μας.

Τώρα ας πούμε για τη θέα. Ναι, χρειάζεται δική της ξεχωριστή μνεία. Η εμπειρία στον 10ο όροφο δύσκολα αποτυπώνεται με λέξεις, αφού εκεί πάνω νιώθουμε σαν προέκταση της θάλασσας και σαν κομμάτι ολόκληρης της Λεμεσού, ταυτόχρονα.

La Caleta - 5--d.jpg

Το La Caleta δεν επαναπροσδιορίζει απλώς το φαγητό. Δημιουργεί εμπειρίες και αναμνήσεις όπου το «εξαιρετικό» γίνεται καθημερινότητα. Πώς θα το χαρακτηρίζαμε; Φάρο ενός διαφορετικού τρόπου ζωής, ενός lifestyle που μπορούμε και θέλουμε να συνηθίσουμε.

T: +357 25 252404
reservations@lacaletacy.com
www.lacaletacy.com

La Caleta - 1--d.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close