Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Food & Drinking: Το weekend βγαίνουμε σε 5 υπέροχα μαγαζιά

Tα αγαπημένα Cocktail - Wine Bar/Restaurant του νησιού

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023

Σήμερα τα εστιατόρια δίνουν μεγάλη σημασία στη λίστα με τα κοκτέιλ και τα bars στην κάρτα με το φαγητό.

Και αυτή η δυναμική σύμπραξη ποτού και φαγητού μάς οδήγησε σε πετυχημένες συνταγές Cocktail/Wine Bar Restaurant, όπου θα καθίσεις για ποτό και θα μοιραστείς κάτι στη μέση, ενώ ταυτόχρονα έχεις την τη δυνατότητα να απολαύσεις ένα πλήρες γεύμα μαζί με το κοκτέιλ σου. Μία παγκόσμια τάση που θέλει δύο απολαύσεις, δύο διαφορετικές ιδέες διασκέδασης να συναντιούνται στον ίδιο χώρο.

Eξαιρετικά, εντυπωσιακά κοκτεϊλάδικα & wine bars/restau ανάμεσα στις κορυφαίες επιλογές για fooding & drinking στην Κύπρο που συμμετέχουν στην κατηγορία COCKTAIL - WINE BAR/RESTAURANT των Cyprus Eating Awards.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που θα αναδειχθεί στην κατηγορία αυτή;

Ψήφισε ΕΔΩ.

Screenshot_20230921_233736_Instagram.jpg

CINÉMA (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Το CINÉMA ξεχωρίζει με το μοντέρνο και παράλληλα minimal στυλ διακόσμησής του, προσφέροντας άνετες γωνιές για κάθε γούστο, και επιλεγμένες μελωδίες jazz και funk που ενισχύουν την ατμόσφαιρα.Το μενού περιλαμβάνει κλασσικά κοκτέιλ και δημιουργικά πιάτα με φιλοσοφία «to-share», ιδανικά για μια ευχάριστη έξοδο με φίλους.

La Caleta - 4--d.jpg

LA CALETA (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Από τον 10ο όροφο του The Icon, με θέα που κόβει την ανάσα, το La Caleta σε προσκαλεί σε μια μοναδική εμπειρία χαλάρωσης και γευστικής απόλαυσης. Εμπνευσμένο από την κυπριακή και μεσογειακή κουζίνα, το μενού προσφέρει γαστρονομικές δημιουργίες που κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Η εκλεκτή συλλογή κρασιών και τα προσεκτικά φτιαγμένα κοκτέιλ συνοδεύουν ιδανικά κάθε γεύμα.

ukiyo1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg

UKIYO (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Ένας ιδιαίτερος χώρος που εστιάζει στην υψηλή ποιότητα και στην αισθητική προσφέροντας μία αλλιώτικη εμπειρία που συνδυάζει τη γαστρονομία και τη μουσική. Στο πρώτο listening bar στην Κύπρο, θα ακούσεις εξαιρετικούς ήχους και θα γευτείς signature και κλασικά κοκτέιλ, premium και ιαπωνικά whiskey, μαζί με γεύσεις που βαδίζουν στο ιαπωνικό street food.

vino+.jpg

VINO CULTURA WINE BAR & CELLAR (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Παρότι δεν χρειάζονται συστάσεις, καθώς εδώ και χρόνια παραμένει υψηλά στις προτιμήσεις του κοινού, το Vino Cultura δεν σταματά να ανανεώνεται και να προσφέρει καινούργιες προτάσεις. Είτε αυτό αφορά στη πολύ πλούσια λίστα κρασιών που διαθέτει, είτε στις γευστικές δημιουργίες που προτείνει, όλα συνάδουν στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης και ποιοτικής γαστρονομικής εμπειρίας, σε έναν χώρο που προσφέρει οικειότητα και ζεστασιά.

vinatge.jpg

VINTAGE WINE BAR & BISTRO (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στην καρδιά της πρωτεύουσας και πιο συγκεκριμένα στο ιστορικό κτίριο του Κέντρου Εικαστικών Τεχνών και Έρευνας, θα βιώσεις μερικά από τα πιο ξεχωριστά σου βράδια. Σε έναν ειδυλλιακό χώρο με πλούσια πράσινη ατμόσφαιρα και προσεγμένα διακοσμητικά στοιχεία, το Vintage Wine Bar & Bistro, αποτελεί σημείο συνάντησης για τους λάτρεις του εκλεκτού κρασιού και των ξεχωριστών γεύσεων με πιάτα εμπνευσμένα από τη μεσογειακή κουζίνα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close