Πάμε Ταξίδι , Guide

Οι καλύτερες και οι χειρότερες θέσεις σε ένα αεροπλάνο

Δεν είναι όλες οι θέσεις στο αεροπλάνο το ίδιο

Δημοσιεύτηκε στις 03 Οκτωβρίου 2023

Είτε πρόκειται για ένα γρήγορο ταξίδι με αεροπλάνο, είτε για μια μεγάλη πτήση, η εύρεση της καλύτερης θέσης μπορεί να κάνει τη διαφορά. Επίσης όταν ταξιδεύετε για δουλειά, θέλετε να προσγειωθείτε στον προορισμό σας φρέσκες κι έτοιμες κι όχι κουρασμένες. Δεν είναι όλες οι θέσεις στο αεροπλάνο το ίδιο.

Ορισμένα καθίσματα έχουν επιπλέον χώρο για τα πόδια, άλλα είναι πιο θορυβώδη και μερικά βρίσκονται κοντά στις τουαλέτες. Επομένως, ανεξάρτητα από το αν προτιμάτε το διάδρομο ή το παράθυρο ή εάν είστε ευαίσθητες στον θόρυβο κι αναζητάτε ένα καλό σημείο ύπνου, η παρακάτω λίστα έχει τις καλύτερες και τις χειρότερες θέσεις σε ένα αεροπλάνο.

Οι καλύτερες και οι χειρότερες θέσεις σε μια πτήση
Εάν η πτήση σας έχει μεγάλη διάρκεια και ταξιδεύετε βράδυ, πιθανότατα θα θέλετε να κοιμηθείτε λίγο. Οπότε η εύρεση ενός ήσυχου σημείου θα είναι ψηλά στη λίστα σας. Για να αποφύγετε τον θόρυβο του κινητήρα, μείνετε μακριά από το πίσω μέρος του αεροπλάνου. Το να κάθεστε μπροστά από το φτερό είναι η καλύτερη ευκαιρία να αποφύγετε τους εξωτερικούς θορύβους, ειδικά αν κάθεστε στο παράθυρο.

Επίσης οι κύριοι χώροι όπου συγκεντρώνονται οι επιβάτες είναι οι τουαλέτες και οι χώροι για σνακ. Αυτά τα καθίσματα βρίσκονται γενικά στο πίσω μέρος, οπότε αν βρίσκεστε στο διάδρομο και δεν θέλετε να σας ενοχλούν θορυβώδεις επιβάτες, μείνετε μακριά από αυτά. 

Αν θέλετε περισσότερο χώρο για τα πόδια σας τότε σας προτείνουμε να διαλέξετε ένα κάθισμα που θα βρίσκεται κοντά στις εξόδους κινδύνου. Εκεί οι σειρές απέχουν περισσότερο μεταξύ τους. Αυτό γίνεται ώστε να επιτρέπεται η πρόσβαση σε μια έκτακτη ανάγκη και μπορείτε να απλώσετε εύκολα τα πόδια σας.

Τέλος, τα μεγαλύτερα αεροπλάνα έχουν μερικές φορές διπλή σειρά καθισμάτων εξόδου. Τα πιο μπροστινά καθίσματα σε αυτές τις σειρές δεν σας επιτρέπουν να ξαπλώσετε. Αν αυτό είναι σημαντικό για εσάς, μπορεί να θέλετε να επιλέξετε τη δεύτερη σειρά.

Πηγή

Σχετικά

Ατζέντα
December 2023
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close