Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Σε αυτά τα σημεία φάγαμε το καλύτερο street food

Ακολούθησέ μας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2023

Λατρεύουμε το street food! Κι αυτό γιατί είναι γρήγορο, νόστιμο, ποιοτικό, ιδιαίτερο, εφευρετικό, παιχνιδιάρικο, γκουρμέ, και βάζει τη νόστιμη πινελιά στη βόλτα σου.

Και στην Κύπρο το βρίσκεις σε πολλές, διαφορετικές και πολύ ενδιαφέρουσες εκδοχές του: από το ζουμερό burger μέχρι τις πιο εξωτικές λιχουδιές που μπορείς να φανταστείς.

Eξ ου και φέτος η ομάδα του Check in Cyprus αποφάσισε να συμπεριλάβει ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια στις 17 κατηγορίες των Cyprus Eating Awards 2023, που βρίσκονται ήδη σε τροχιά, τα καλύτερα μέρη που σερβίρουν street food!

Το Check In Special Award 2023 φέτος θα βραβεύσει το Καλύτερο Street Food, το οποίο μπορείς να ανδείξεις κι εσύ με την ψήφο σου!

Ψήφισε ΕΔΩ.

BIRDSLUT.jpg

BIRDSLUT (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Μια ωδή στην ιαπωνική street κουζίνα, το Birdslut έχει δημιουργήσει ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον μενού εμπνευσμένο εξ ολοκλήρου από την Άπω Ανατολή. Στο κέντρο της Λεμεσού, το Birdslut είναι το street food bar του είδους του, με το μενού να προσφέρει από sando σάντουιτς, μπουκιές sushi, smashed burger, ιαπωνικά σουβλάκια, μέχρι και κοτόπουλο karaage. Ιδιαίτερη μνεία στα signature cocktails τα οποία συνδυάζονται άψογα με τις street επιλογές του μενού.

pasta-strada.jpg

PASTA STRADA (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στη φαρέτρα του διαθέτει πλέον τρία μαγαζιά στην πρωτεύουσα, μεταφέροντας σε όλους την αγάπη για την αυθεντική ιταλική pasta. Φρέσκα ζυμαρικά, τα οποία φτιάχνουν οι ίδιοι, υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες, προσεκτικά επιλεγμένες από ντόπιους παραγωγούς, και μοναδικοί συνδυασμοί που σίγουρα δεν θα μπορούσες να φανταστείς. Αναμφίβολα, το Pasta Strada εκπροσωπεί επάξια την ιταλική street κουλτούρα.

pizza.jpg

RAPHAEL’S (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Έμαθε στους ντόπιους την αυθεντική ιταλική πίτσα δημιουργώντας μέσα από ένα παλιό βαγόνι, στο οποίο είχε εγκαταστήσει τον φούρνο του και όλες τις απαραίτητες πρώτες ύλες. Λίγα χρόνια αργότερα, το Raphael’s μεταφέρθηκε στο δικό του εστιατόριο, δηλώνοντας και έμπρακτα πως ήρθε για να μείνει. Λεπτή, αφράτη ζύμη, συνδυασμοί υλικών που κυριαρχούν στη μεσογειακή κουζίνα, αλλά και ιδιαίτερες προτάσεις που αφυπνίζουν τον ουρανίσκο.

ray.jpg

STREET FOOD REY (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Για τους πραγματικούς φαν των burgers, το Street Food Rey στη Λεμεσό, αποτελεί μια όαση δημιουργικότητας, πρωτότυπων συνδυασμών και εξαιρετικά ποιοτικών υλικών. Στο μενού του θα βρεις ιδιαίτερους συνδυασμούς με το τελικό αποτέλεσμα να αποζημιώνει πρώτα το μάτι και σίγουρα το στομάχι. Ακόμη και να μην είσαι κοντά στην περιοχή, αξίζει μια βόλτα μέχρι την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας για να δοκιμάσεις αυτά τα μικρά έργα τέχνης.


train.jpg

TRAIN FOOD STREET GOURMET (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Τι συμβαίνει όταν συνδυάζεις την αρτιότητα μιας βραβευμένης με Michelin κουζίνας και την εμπειρία χρόνων στην εστίαση; Δημιουργείς ένα μοναδικό street food μενού, πλούσιο σε αρώματα, γεύσεις και εντάσεις. Το Train Food Street Gourmet στη Λεμεσό, προσφέρει gourmet γεύσεις με συστατικά από όλο τον κόσμο, σερβίροντας από γύρο πάπιας και σως κουμανταρίας, έως και churros με επικάλυψη αλατισμένης καραμέλας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close