Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

To νέο Caffè Nero στο Πάρκο Ακαδημίας είναι υπέροχο!

Ετοιμάσου για διάλειμμα από την πόλη!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Οκτωβρίου 2023

Το Πάρκο Ακαδημίας μεταξύ Δήμου Αγλαντζιάς και Λευκωσίας, σε πολύ κοντινή απόσταση από το κέντρο της πρωτεύουσας, είναι ένας πνεύμονας πράσινου της περιοχής και ένας παράδεισος για αθλητές και περιπατητές, όλων των ηλικιών. Όμως, τώρα, χάρη στα Caffè Nero, γίνεται και ένα μοναδικό στέκι για όσους θέλουν να κάνουν ένα “διάλειμμα από την πόλη”!

Akadimia Park 5.jpg

Τα Caffè Nero δημιούργησαν το νέο τους κατάστημα στη Λευκωσία, εντός του Πάρκου Ακαδημίας, με είσοδο από τη Λεωφόρο Λάρνακος, όπου υπάρχει χώρος στάθμευσης για τους επισκέπτες. Όσοι αγαπούν να κάνουν το περπάτημά τους μέσα στο καταπράσινο πάρκο, μπορούν να επιλέξουν μια από τις άλλες δύο κύριες εισόδους του πάρκου και να καταλήξουν στο Caffè Nero. Τόσο η είσοδος από το Πανεπιστήμιο Κύπρου όσο και η είσοδος από την λεωφόρο Αγλαντζιάς απέχουν μόλις 550 μέτρα από το Caffè Nero.

Akadimia Park 1.jpg

Τι μπορούν να περιμένουν οι επισκέπτες; Πρώτα από όλα, μία ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη εμπειρία καφέ, εκεί όπου το άρωμα του αυθεντικού ιταλικού espresso αναμιγνύεται με το άρωμα των ευκαλύπτων του πάρκου. Από εκεί και πέρα, υπάρχει κάτι για όλους.

Με τα πολλά καθίσματα στον εξωτερικό χώρο, μέσα στο πράσινο, οι περιπατητές του πάρκου έχουν πλέον έναν ιδανικό χώρο για διάλειμμα. Εδώ, θα απολαύσουν κρύα ή ζεστά ροφήματα, φρέσκους χυμούς, αλλά και ολόφρεσκα deli σάντουιτς, λαχταριστά γλυκά και πιάτα που προετοιμάζονται στην κουζίνα από υλικά πρώτης ποιότητας, όπως λαχταριστές πίτσες και υγιεινές σαλάτες.

Akadimia Park 3.jpg

Τέλος, το νέο κατάστημα είναι ένας πόλος έλξης και για τις οικογένειες με μικρά παιδιά, καθώς είναι τοποθετημένο ακριβώς απέναντι από την παιδική χαρά. Τα παιδιά μπορούν να παίζουν ξέγνοιαστα, καθώς οι γονείς απολαμβάνουν τον καφέ τους.

Κάντε ένα διάλειμμα από την πόλη στο ολοκαίνουργιο Caffè Nero στο Πάρκο Ακαδημίας και απολαύστε χειροποίητο Ιταλικό καφέ και στιγμές ηρεμίας.

Πατήστε εδώ για την ακριβή τοποθεσία του καταστήματος
Ακολουθήστε μας στο Facebook και στο Instagram

Akadimia Park 4.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close