23 October-26 November 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Energia Wellness Retreat στο Parklane Resort & Spa

23 Οκτωβρίου - 26 Νοεμβρίου στη Λεμεσό

Δημοσιεύτηκε στις 05 Οκτωβρίου 2023

Το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa σε συνέργασία με την Oyogo, ένα από τα καλύτερα πρακτορείο γυμναστικής και ευεξίας στο Ηνωμένο Βασίλειο δημιούργησε το απόλυτο wellness retreat event για την Κύπρο.

Το Energia Wellness Retreat, θα διεξαχθέι σε 5 διαφορετικές εβδομάδες, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο, που επιμελήθηκαν εξειδικευμένοι προπονητές και εκπαιδευτές της Oyogo, όπως ο Justin Koached, ambassador της Lululemon Europe, η Nike trainer Naomi Heffernan, και η Yoga Master Heather Heart.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαλέξεις, μαθήματα, και άλλες θεραπείες όπως bodyweight bootcamp, vinyasa flow sessions, HITT sessions, Barre, Pilates, Kick boxing, Jiu-Jitsu, Zumba, kids yoga, ηχητική θεραπεία, διάλεξη από διατροφολόγο και ολιστικό διαιτολόγο, και πολλά άλλα.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα απευθύνεται σε όλες τις ικανότητες και θα προσφέρεται δωρεάν στους ένοικους του ξενοδοχείου. Στόχος είναι να ανακαλύψετε την αρμονία καθώς αναζωογονείτε το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Δείτε εδώ το αναλυτικό πρόγραμμα του Energia Wellness Retreat:

23-28 Οκτωβρίου

30 Οκτωβρίου – 4 Νοεμβρίου

6-11 Νοεμβρίου

11-18 Νοεμβρίου

20-25 Νοεμβρίου

Το Energia Wellness Retreat θα αποτελέσει μια εξαιρετική προσθήκη στην υπάρχουσα αθλητική υποδομή του ξενοδοχείου Parklane, η οποία περιλαμβάνει το σύγχρονο γυμναστήριο ParkFit εξοπλισμένο με μηχανήματα Technogym, το Kalloni Spa με πισίνες θαλασσοθεραπείας και 14 διαφορετικά δωμάτια θεραπειών, γήπεδα τένις, ένα πολυλειτουργικό γήπεδο άθλησης, ένα μίνι γήπεδο ποδοσφαίρου με πιστοποίηση FIFA και τέσσερις πισίνες.

Μη χάσετε την καλύτερη στιγμή για να κάνετε κράτηση στο Parklane Resort & Spa και να προπονηθείτε με επαγγελματίες παγκόσμιας κλάσης!

Δείτε όλο το πρόγραμμα εδώ: https://issuu.com/parklanecyprus/docs/pl_energia_wellness_retreat

Μπορείτε να αγοράσετε τα vouchers σας για μια μέρα, μια εβδομάδα ή για όλες τις 5 εβδομάδες στην ιστοσελίδα: https://parklanecyprus.skchase.com/vouchers

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close