Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Πέντε fine dining εστιατόρια που αξίζει να δοκιμάσεις!

Ποια είναι τα Fine Dining εστιατόρια ξενοδοχείων της Κύπρου;

Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2023

Η εμπειρία του δείπνου σε ένα fine dining εστιατόριο έχει να κάνει με τη σημασία στη λεπτομέρεια. Φυσικά το καλό φαγητό πρέπει να είναι η βάση -από εκεί ξεκινάμε- και η wine list να είναι ενημερωμένη, αλλά δεν είναι μόνο αυτά. Είναι πολλά περισσότερα... είναι η δημιουργικότητα του chef, οι ποιοτικές πρώτες ύλες, η ατόσφαιρα, η εξηπηρέτηση, ο φωτισμός, οι μουσικές επιλογές, η καθαριότητα και άλλα τόσα ακόμα.

Αυτά όλα συμβαίνουν στα εστιατόρια των ξενοδοχείων της Κύπρου που συμμετέχουν στην κατηγορία Εστιατόριο Ξενοδοχείου - Fine Dining των Cyprus Eating Awards 2023. '

'Ήδη αγαπημένα του κοινού, τα fine dining εστιατόρια που λειτουργούν στα ξενοδοχεία του νησιού μας μάς καλούν να τα ψηφίσουμε και να στηρίξουμε εκείνο που μας έχει κερδίσει περισσότερο.

Ψήφισέ τα ΕΔΩ.

helios.jpg

HELIOS (ANASSA HOTEL, ΠΑΦΟΣ)
Με θέα την εντυπωσιακή χερσόνησο του Ακάμα, το HELIOS, προσφέρει μία εκλεπτυσμένη γαστρονομική εμπειρία που επικεντρώνεται στην τοπική και μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικότητα και φινέτσα. Το μενού περιλαμβάνει εκλεκτά ψάρια, θαλασσινά και φρέσκες πρώτες ύλες, που συνδυάζονται με εκλεκτά τοπικά υλικά. Οι προσεκτικά σχεδιασμένες γαστρονομικές προτάσεις συνοδεύονται από εκλεκτές ετικέτες κρασιών, δημιουργώντας μια συναρπαστική εμπειρία.

matsuhisa.jpg

MATSUHISA LIMASSOL, (AMARA HOTEL, ΛΕΜΕΣΟΣ)
Σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής, με θέα την υπέροχη θάλασσα που απλώνεται μπροστά σου, απολαμβάνεις ένα μενού εξαιρετικής ποιότητας, δημιουργικότητας και φαντασίας. Υπό το άγρυπνο μάτι του παγκοσμίου φήμης βραβευμένου σεφ Nobu, το Matsuhisa Limassol μας μύησε σε ένα εντελώς καινούργιο γαστρονομικό κόσμο, ανοίγοντας ένα παράθυρο στον κόσμο. Οι υφές και τα υλικά έχουν επιλεγεί για να αντικατοπτρίζουν τις ρίζες του NOBU, ενώ αγκαλιάζουν την τοπική κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία.

nocturner.webp

NOCTURNE (AMAVI HOTEL, ΠΑΦΟΣ)
Σε έναν μαγικό χώρο, το εστιατόριο μεταμορφώνεται σε σκηνή γευστικής τέχνης. Το μενού συνδυάζει τη μεσογειακή κουζίνα με δημιουργικές πινελιές, προσφέροντας μοναδικές γευστικές εκπλήξεις, φέροντας ξεκάθαρες επιρροές από Ιταλία. Ένας χώρος που αποπνέει αρχοντιά και πολυτέλεια, με την ψηλοτάβανη σάλα να θυμίζει βενετσιάνικα κάστρα.

restaurant-sky-7-angle-1.jpg

SKY 7 FINE DINING RESTAURANT (CAP ST GEORGE HOTEL & RESORT, ΠΑΦΟΣ)
Στον έβδομο όροφο του πολυτελούς θερέτρου Cap St George, όπως προδίδει και το όνομά του, το εστιατόριο Sky 7 προσφέρει μια μοναδική γαστρονομική fine dining εμπειρία με πανοραμική θέα στη Μεσόγειο και συναρπαστικά ηλιοβασιλέματα. Εξαιρετικές πρώτες ύλες που συνδυάζονται αρμονικά, δημιουργώντας ξεχωριστά πιάτα που εντυπωσιάζουν.

grillroom-outdoor_1920x1080_acf_cropped_1920x1080_acf_cropped.jpg

THE GRILL ROOM (AMATHUS BEACH HOTEL, ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένας πραγματικός ναός του καλού κρέατος, αφιερωμένο στις εξαιρετικές κοπές, και στην τέχνη του ψησίματος. Υψηλής ποιότητας δημιουργικά πιάτα με επιλεγμένες πρώτες ύλες, το μενού συνδυάζει κλασσικές γεύσεις με μοντέρνες προσεγγίσεις, προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία, με κεντρικό πρωταγωνιστή το rib eye.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close