Δημοσιεύτηκε στις 09 Οκτωβρίου 2023
Το Παλαιχώρι ετοιμάζται να υποδεχθεί το 3ο Street Food and Art Festival, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου στις 5 το απόγευμα στο κοινοτικό πάρκο Λειβαδερό.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει περίπτερα πώλησης τοπικών προϊόντων, περίπτερα με live cooking και πώληση ζεστών φαγητών ιδιαίτερα κυπριακών γεύσεων, γαστρονομικές επιδείξεις με τοπικά προϊόντα από σεφ, μουσική σκηνή και χορευτικά.

Σκοπός της εκδήλωσης να γνωρίσει όσον το δυνατόν περισσότερος κόσμος τις ομορφιές, τη γραφικότητα του χωριού, τα μνημεία και ταυτόχρονα να γευθεί τα προϊόντα που παράγει η περιοχή.
Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στα γραφικά στενά του χωριού και να απολαύσουν το ρόφημά τους στην κεντρική πλατεία. Στις 4μμ θα γίνονται οργανωμένες περιηγήσεις στα αρχαία μνημεία του χωριού με σημείο έναρξης την είσοδο της κεντρικής πλατείας .
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει περίπτερα πώλησης ζεστών φαγητών, ποτών, τοπικών προϊόντων και χειροτεχνίες.

Πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τη Βάσω Νικολή και την ομάδα της ενώ χορευτικά θα ομορφύνουν την εκδήλωση το Σωματείο Αγίου Μάμα Ξυλιάτου.
Ο σεφ Χρίστος Χριστοδούλου θα φτιάχνει γαστρονομικές δημιουργίες με διάφορα τοπικά προϊόντα οι οποίες θα προσφέρονται στο κοινό για δωρεάν γευσιγνωσία.
Η εκδήλωση είναι επιχορηγημένη από το Υφυπουργείο Τουρισμού
Σχετικά

Dionysian Odyssey: Ένα τριήμερο γλέντι με μουσική, μεζέ και άρωμα Ελλάδας στην Αγία Νάπα
Δύο σκηνές, θεματικά acts και γεύσεις ελληνικής παράδοσης τον Δεκαπενταύγουστο

Καλοκαίρι στα Κελοκέδαρα με εκδηλώσεις γεμάτες παράδοση και ρυθμό
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα του χωριού


Καλοκαίρι στον Άσκα: Τέχνη, μουσική και παράδοση στο βουνό
Δημιουργικές δράσεις και μουσική κάτω από το φεγγάρι

Βουτιές στο βουνό με μόλις €5 ή και δωρεάν
Απόλαυσε μια ολόκληρη μέρα στην πισίνα με θέα το καταπράσινο βουνό

40 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Ιδέες για ένα τριήμερο αλλιώτικο από τα άλλα!


Συνεχίζεται το καλοκαιρινό πρόγραμμα παραδοσιακών δραστηριοτήτων του Δήμου Αγίας Νάπας
Εργαστήρια, μαγειρική, παραδοσιακή μουσική και γευσιγνωσία

Η ωραία Άλωνα ετοιμάζεται για το 51ο καλοκαιρινό φεστιβάλ της
Ένα φεστιβάλ 11 ημερών με πολλές εκδηλώσεις και δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους

Ρεμπέτικο γλέντι σε ένα οινοποιείο "κρυμμένο" μέσα στο πράσινο
Με μοσυική, φαγητό και ποτό!

Τις Πέμπτες του καλοκαιριού στην Αγία Νάπα απολαμβάνουμε παραδοσιακά εδέσματα και δραστηριότητες
Η Αγία Νάπα έφτιαξε πρόγραμμα με παραδοσιακές δραστηριότητες για το καλοκαίρι

Έρχεται η Γιορτή του Κρασιού και άλλες υπέροχες εκδηλώσεις στην Πλατανιστάσα
Ένα όμορφο καλοκαίρι και φθινόπωρο γεμάτο πολιτισμό, διασκέδαση και κυπριακή φιλοξενία!