Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα νέο παραθαλάσσιο σημείο με "λουκέτα αγάπης"

Κλειδώστε την Αγάπη σας στην Κισσόνεργα... στο νέο σημείο ενδιαφέροντος

Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2023

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Κισσόνεργας, στο πλαίσιο της ανάδειξης και εμπλουτισμού του παραλιακού πεζόδρομου της κοινότητας, έχει προχωρήσει στην κατασκευή Σημείου Ενδιαφέροντος και Θέας με την ονομασία «Κλειδώστε την Αγάπη σας», στο οποίο οι διερχόμενοι χρήστες του πεζόδρομου θα μπορούν με ασφάλεια να θαυμάσουν την καταπληκτική θέα της περιοχής και ταυτόχρονα να εναποθέσουν κλειδαριά σε ειδικά κατασκευασμένο κιγκλίδωμα, ως συμβολική ενέργεια δηλωτική της αγάπης τους προς κάποιο άτομο.

Το κιγκλίδωμα, μήκους περίπου 70 μέτρων το οποίο έχει εγκατασταθεί για να παρέχει προστασία από πτώσεις, έχει ημικύκλιο σχήμα και είναι διαχωρισμένο σε 12 μήνες στους οποίους έχει τοποθετηθεί ανάλογη σήμανση. Οι επισκέπτες μπορούν να εναποθέτουν κλειδαριά στο μήνα που έχει σημασία για αυτούς και έτσι τους παρέχεται η ευκαιρία να εντοπίσουν την κλειδαριά τους σε επόμενη επίσκεψη τους. Το έργο «Κλειδώστε την Αγάπη σας» έχει κατασκευαστεί με υλικά που συνάδουν με την περιοχή και τον παραλιακό πεζόδρομο.

Το σημείο που έχει επιλεγεί βρίσκεται σε ανοικτό υπερυψωμένο χώρο κατά μήκος του παραλιακού πεζόδρομου της Κισσόνεργας το οποίο έχει καταπληκτική θέα της θάλασσας και της χαρακτηριστικής βραχώδους ακτογραμμής της περιοχής. Το έργο είναι μοναδικό στο είδος του για την Πάφο και αναμένεται να προσελκύσει επισκέπτες και να αυξήσει την επισκεψιμότητα του πεζόδρομου.

Πηγή: pafosnet.com

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close