Cyprus Eating Awards , Τα highlights

5 μέρη για πολύ καλό γύρο και ελληνικό σουβλάκι

Παράγγειλε νόστιμο ελληνικό σουβλάκι στην πίτα, μέσω delivery!

Δημοσιεύτηκε στις 23 Οκτωβρίου 2023

Καλοψημένα και ζουμερά κομμάτια από κρέας, με δελεαστικά αρώματα και νοστιμιά, ενώνονται με φρέσκες ντομάτες, κρεμμύδι και ό,τι άλλο συνοδευτικό τραβάει η όρεξή μας και τυλίγονται αριστοτεχνικά μέσα σε μια υπέροχη παραδοσιακή ή αραβική πίτα. Το πεντανόστιμο αποτέλεσμα σπάνια ξεχνιέται.

Eξ ου και φέτος η ομάδα του Check in Cyprus αποφάσισε να συμπεριλάβει ανάμεσα στα 89 υποψήφια εστιατόρια στις 17 κατηγορίες των Cyprus Eating Awards 2023, που βρίσκονται ήδη σε τροχιά, τα καλύτερα μέρη που κάνουν delivery ελληνικό γύρο και σουβλάκι!

Ανάδειξε το καλύτερο DELIVERY – ΓΥΡΟΣ/ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥΒΛΑΚΙ με την ψήφο σου!

Ψήφισε εδώ.

1.jpg

ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΓΩΝΙΑ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Στο κέντρο της Λευκωσίας, η Αθηναϊκή Γωνιά σερβίρει εδώ και δεκαετίες τον καλύτερο βοδινό γύρο της πόλης. Από τα παλαιότερα εστιατόρια της Λευκωσίας -με περισσότερα από 70 ιστορίας- από την πρώτη ημέρα λειτουργίας του, διατηρεί την ίδια ποιότητα και αγάπη, εξού και παραμένει διαχρονική αξία και πρώτη επιλογή όταν η παρέα ψάχνει για delivery στο σπίτι.

thymari.jpg

ΘΥΜΑΡΙ (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Εδώ και χρόνια το Θυμάρι έχει κατορθώσει να φέρει τις παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις που αγαπάμε στο σήμερα, δημιουργώντας έναν εξαιρετικό συνδυασμό μοντέρνας παρουσίασης, ποιότητας και αισθητικής. Με σταθερή αναφορά το κλασικό σουβλάκι, το μενού επενδύει σε ξεχωριστούς συνδυασμούς, με ειδικό τρόπο ψησίματος και κρέατα μαριναρισμένα για ώρες πριν φθάσουν στη σχάρα.

kalamaki.jpg

KALAMAKI BAR (ΛΑΡΝΑΚΑ)
Εδώ θα δοκιμάσεις το σουβλάκι αλλιώς. Το Kalamaki Bar, στη Λεωφ. Αθηνών στη Λάρνακα, σε καμία περίπτωση δεν είναι ένα παραδοσιακό σουβλατζίδικο, όχι τουλάχιστον όπως το έχουμε στο μυαλό μας. Συνδυάζοντας την παράδοση με τη σύγχρονη κουζίνα, το μενού του καταφέρνει και δημιουργεί γεύσεις που κλείνουν μέσα τους αρμονικά την ελληνική και την κυπριακή κουζίνα, με το αποτέλεσμα να εντυπωσιάζει.

piatsa.avif

ΠΙΑΤΣΑ ΓΟΥΡΟΥΝΑΚΙ (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Το γνωρίζεις και το επιλέγεις για τις πλούσιες χορταστικές μερίδες του, για την εξαιρετική ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί και φυσικά για τις λογικές τιμές του. Το Πιάτσα Γουρουνάκι αποτελεί πλέον μία must επιλογή και για delivery καθώς τα πακέτα που φθάνουν στο σπίτι, είναι το ίδιο φρέσκα και νόστιμα λες και βγήκαν από τα κάρβουνα εκείνη την ώρα.

livadias.jpg

ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (ΠΑΦΟΣ)
Αφού πρώτα έμαθε τη Λεμεσό να αγαπά το καλό ελληνικό σουβλάκι, έκανε το μεγάλο βήμα να μεταφερθεί και στην Πάφο, αφήνοντας κι εκεί τις καλύτερες εντυπώσεις. Το Σουβλάκι Λιβαδειάς, με τη γνωστή ελληνική μαεστρία στο ψήσιμο και τη value for money προσέγγιση, σερβίρει από νωρίς το πρωί, μέχρι και αργά το βράδυ με το αποτέλεσμα να μυρίζει Ελλάδα!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close