Cyprus Eating Awards , Τα highlights

5 (πολύ καλές) προτάσεις για τους λάτρεις της διεθνούς κουζίνας

Τα κορυφαία εστιατόρια με πιάτα από την έθνικ/διεθνή κουζίνα για τη σεζόν 2022-2023 φιγουράρουν στην κατηγορία Διεθνής/ Έθνικ Κουζίνα των Cyprus Eating Awards 2023.

Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2023

Τα Cyprus Eating Awards 2023 μπήκαν ήδη σε τροχιά, ανακοινώνοντας τις 17 κατηγορίες και τα 89 φετινά υποψήφια εστιατόρια. Ανάμεσα λοιπόν σ' αυτές τις 17 κατηγορίες, μία ξεχωριστή κατηγορία του θεσμού των Cyprus Eating Awards είναι αυτή για την Διεθνής/ Έθνικ Κουζίνα που συγκεντρώνει κάθε χρόνο μεγάλο ενδιαφέρον.

Φέτος, 5 εστιατόρια που σερβίρουν πιάτα από την διεθνή/έθνικ κουζίνα με πολλές διαφορές και ομοιότητες μεταξύ τους φιγουράρουν επάξια στην κατηγορία αυτή.

Ποιο θα είναι άραγε φέτος το εστιατόριο που σερβίρει την καλύτερη διεθνή κουζίνα;

Ψήφισε ΕΔΩ

colimbia-steakhouse-2019-9.13de334610fc653fa7a735ebca753f03.jpg

COLUMBIA STEAK HOUSE (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Το Columbia Steak House αποτελεί εδώ και χρόνια εγγυημένο προορισμό για τους λάτρεις του ποιοτικού steak. Στον φιλόξενο και κομψό χώρο του, μπορείτε να απολαύσετε εκλεκτές ποικιλίες κρέατος, που ψήνονται άψογα και σερβίρονται με μοναδική επιδεξιότητα. Επιπρόσθετα το εστιατόριο διαθέτει και μία πλούσια κάβα κρασιών, με δεκάδες ετικέτες από όλο τον κόσμο. Ένα ταξίδι στην κουλτούρα του κρέατος και των αρωμάτων που θα σας αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις.

l atelier.jpg

L'ATELIER ROBUCHON (ΜΑΡΙΝΑ ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ, ΕΛ. ΕΠ. ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ)
Με παρακαταθήκη την πλούσια κληρονομιά του διεθνούς φήμης σεφ Joel Robuchon, το fine dining εστιατόριο L’ Atelier Robuchon στην Μαρίνα Αγίας Νάπας, αποτελεί μία εξαιρετική εκδοχή του πρωτότυπου εστιατορίου στο Παρίσι. Τόσο αισθητικά όσο και γευστικά, η εμπειρία είναι αξεπέραστη. Μια γαστρονομική πανδαισία γεύσεων, αρωμάτων, εντάσεων και δημιουργικότητας που δημιουργούν ένα μοναδικό αποτέλεσμα που δεν αντιγράφεται.

PRALINA-EXPERIENCE.jpg

PRALINA EXPERIENCE (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Παρότι δεν χρειάζονται συστάσεις, δεν θα ήταν υπερβολή να λέγαμε πως τα Pralina Experience, κάνουν αυτό ακριβώς που λέει το όνομά τους, προσφέρουν μία πολυεπίπεδη εμπειρία γεύσεων, αρωμάτων και αισθήσεων σε ένα ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο με άψογη εξυπηρέτηση. Στο μενού του πολυβραβευμένου εστιατορίου θα ανακαλύψεις εκλεκτά ψάρια, κρέατα και ζυμαρικά, με μεσογειακές γεύσεις και έντονα διεθνή στοιχεία, αλλά και πιάτα εμπνευσμένα από την ασιατική κουζίνα, άλλοτε σε κλασικές εκτελέσεις και άλλοτε με το χαρακτηριστικό Pralina Experience touch.

tocayo.jpg

TOCAYO (ΛΕΥΚΩΣΙΑ)
Μπορεί να λειτουργεί μόλις μερικά χρόνια, έχει καταφέρει ωστόσο όχι μόνο να γίνει talk of the town, αλλά και ένα από τα καλύτερα μαγαζιά του είδους, με όσους το επισκέπτονται να επιστρέφουν με την ίδια λαχτάρα για να ξαναδοκιμάσουν τα πιάτα του μενού. Ο sophisticated χώρος του αποτελεί το καλύτερο background για να αναδειχθούν τόσο τα εξαιρετικής ποιότητας, γεύσης και φαντασίας πιάτα του σεφ, ενώ τα signature cocktails αποτελούν το καλύτερο επιστέγασμα σε αυτό το υψηλών προδιαγραφών εστιατόριο που συνδυάζει την ιαπωνική φιλοσοφία με αυτή την λατινικής Αμερικής.

asiatiki.jpg

ZEN ROOM (ΛΕΜΕΣΟΣ)
Ένας πραγματικός της ιαπωνικής γαστρονομίας, με γεύσεις εκλεκτές και εκλεπτυσμένες που αναδεικνύουν τις εξαιρετικές πρώτες ύλες με τον πιο δημιουργικό τρόπο. Ένας χώρος αισθητικά άρτιος και ιδιαίτερα κομψός που αποτελεί το ιδανικό μίνιμαλ σκηνικό για να απολαύσεις εξαιρετικά πιάτα που δένουν άψογα με τα signature cocktails που προσφέρει στο μενού του.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close