Cinema: Τα Καλύτερα

Trolls Band Together

Οι "Ευχούληδες" επιστρέφουν με ένα εκθαμβωτικό καστ

Δημοσιεύτηκε στις 02 Νοεμβρίου 2023

Ετοιμαστείτε για ένα, γεμάτο δράση, σταρ και ουράνια τόξα οικογενειακό reunion που δεν θα μοιάζει με τίποτα απ’ όσα έχετε δει!

Η Anna Kendrick και ο Justin Timberlake επιστρέφουν για να γράψουν το νέο κεφάλαιο στην επιτυχημένη σειρά κινηματογραφικών μιούζικαλ της DreamWorks Animation.

Μετά από δύο ταινίες αληθινής φιλίας και ατελείωτου φλερτ, η Poppy και Branch είναι επίσημα ζευγάρι! Καθώς έρχονται πιο κοντά, η Poppy ανακαλύπτει το μυστικό παρελθόν του Branch. Ήταν κάποτε μέλος της αγαπημένης της boyband, ενός μουσικού φαινομένου, των BroZone, μαζί με τους τέσσερις αδερφούς του. Η BroZone διαλύθηκε όταν ο Branch ήταν ακόμα μωρό και από τότε, ούτε αυτός ούτε η οικογένειά του έχουν συναντηθεί ξανά με τα αδέρφια του.

Όταν όμως δύο μοχθηροί κακοί η ποπ σταρ Velvet και ο Veneer απαγάγουν τον αδερφό του Branch, τον Floyd, εξαιτίας του ταλέντου του στη μουσική, ο Branch και η Poppy ξεκινούν ένα ψυχοφθόρο και συγκινητικό ταξίδι με στόχο να σμίξουν ξανά με τα υπόλοιπα αδέρφια και να σώσουν τον Floyd από μια τύχη, πιο δυσάρεστη κι από όταν ένα αστέρι της ποπ κουλτούρας πέφτει στην αφάνεια.

Με τα χαρακτηριστικά, ψυχεδελικά, γεμάτα χαρά, ποπ, νέα και παλαιότερα χιτ τραγούδια τους, το "Trolls Band Together" διαθέτει ένα εκθαμβωτικό καστ ηθοποιών, με τους χαρακτήρες της ταινίας να ερμηνεύονται από αστέρες της μουσικής σκηνής και από τους καλύτερους κωμικούς. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται οι Zooey Deschanel,, Icona Pop, Kid Cudi, Troye Sivan, Camila Cabello, Amy Schumer, RuPaul, και Zosia Mamet.

Η ταινία θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Διάρκεια: 92'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close