Eating News , Εστιατόρια

Η Baci Perugina κυκλοφορεί μια νέα δημιουργία

Η Baci Perugina κυκλοφορεί μια νέα δημιουργία, η οποία τιμά δεόντως δύο από τις πλέον αγαπημένες γεύσεις: τη σοκολάτα και τον καφέ

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2023

Το κοινό μίλησε και Baci Perugina παρουσιάζει την Baci Caffè, συνδυάζοντας δύο μαγικές απολαύσεις της Ιταλικής παράδοσης.

Σήμερα απολαμβάνουμε μια μοναδική σοκολατένια δημιουργία η οποία στο πέρασμα του χρόνου απέκτησε σχεδόν μυθικό όνομα παγκοσμίως. Και τα χρωστάμε όλα στη ζαχαροπλαστική ιδιοφυία της πρωτοπόρου Luisa Spagnoli. H νέα αυτή έκδοση είναι δεδομένο ότι θα έχει διάρκεια: Η Baci Caffè συνδυάζει τη γεύση της εμβληματικής πραλίνας με άλλη μια θεμελιώδη γευστική πτυχή της παράδοσης μας: τον καφέ.

11980314-12555482_Baci Box Caffè 12 pcs RA MB 6x150g IT.png

Η ιδέα για την πρωτοποριακή δημιουργία γεννήθηκε ακριβώς στη γενέτειρα της Baci, την πόλη της Περούτζια, στις εγκαταστάσεις του San Sisto. H Σχολή “Perugina School of Chocolate” αποτελεί πυρήνα δημιουργίας, με γευστικούς πειραματισμούς και καινοτομίες να συνεχίζονται μέσα από την τέχνη και τις γνώσεις των master chocolatiers .

Το έντονο άρωμα του καφέ και η βελούδινη γεύση της σοκολάτας αφήνουν μια αρμονική ισορροπία στον ουρανίσκο. Εκείνο ακριβώς το βελούδινο σοκολατένιο συναίσθημα μαζί με τη ζωντάνια και το βάθος του καφέ, οδηγούν στη γευστική επιφάνεια ένα μοναδικό συνδυασμό αντιθέσεων και μια εμπειρία που αγγίζει όλες τις αισθήσεις. Μια συνταγή επιτυχίας, εμπνευσμένη και από την αγάπη των Ιταλών για την τελετουργία του καφέ. Τα αποτελέσματα ερευνών δεν σηκώνουν αμφισβήτηση. Για το 80% των ενήλικων Ιταλών ο καφές είναι συνήθεια. Και η σοκολάτα όμως αποτελεί ανάλογη τελετουργία και βρίσκεται στο επίκεντρο των γευστικών προτιμήσεων της χώρας.

11980315-12560167_BACI Bag Coffe RA MB 12x125g XI.png

Οι Baci Caffee είναι το αποτέλεσμα μιας νέας συνταγής η οποία συνδυάζει πετυχημένα δύο κλασσικά στοιχεία της Ιταλικής παράδοσης, δημιουργώντας έκρηξη έντονης απόλαυσης στον ουρανίσκο. Η μαύρη σοκολάτα Luisa επικαλύπτει ένα απαλό πυρήνα gianduja, με το κλασσικό ολόκληρο φουντούκι να ολοκληρώνει την εμπειρία, εμπλουτισμένο με φινετσάτο καραμελωμένο καφέ και επιπρόσθετο λεπτοκομμένο φουντούκι.

Η αλουμινένια απόχρωση στο περιτύλιγμα της πραλίνας μας θυμίζει επίσης έντονα το αγαπημένο κρύο ή ζεστό αφέψημα. Ένα περιτύλιγμα διάσπαρτο με γυαλιστερά ασημένια αστέρια. Στη δημιουργία αυτής της νέας συνταγής, γεύση και πρωτοτυπία συνδυάζονται με άρτιες τεχνικές ικανότητες, Ιταλική τεχνογνωσία και σεβασμό των παραδόσεων σε μια πρωτοφανή εμπειρία απόλαυσης.

Η νέα προσέγγιση στην κλασσική Baci δεν μας προσφέρει μόνο μια ξεχωριστή γεύση, αλλά και ένα νέο σχεδιασμό, καθώς η συγκεκριμένη παραλλαγή κυκλοφορεί σε ανανεωμένη συσκευασία, αλλά και μηνύματα αγάπης. Η Baci προχωρεί σε επανασχεδιασμό για όλες τις συσκευασίες και η έκδοση του καφέ είναι μια από τις καινούριες που φέρει τo νέο περιτύλιγμα.

Immagine LOGO.png

Επιπρόσθετα, ο αφορισμός στο μήνυμα αγάπης-το οποίο μεταμόρφωσε την Baci σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εμβληματική εικόνα, έχει επίσης επανασχεδιαστεί, με την Ιταλική φράση να είναι τώρα σε μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς και πιο ευανάγνωστη, τιμή στους δεσμούς μεταξύ της πραλίνας και της χώρας προέλευσης της, εμφαντική ιστορική αναφορά στην Ιταλική αύρα.

Παρά το γεγονός ότι η Αγγλική μετάφραση του αφορισμού αναγράφεται σε μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς, οπωσδήποτε και εξακολουθεί να υπογραμμίζει την επιχειρηματική εφευρετικότητα ενός ‘Bacio’, που έχει ξετρελάνει στην κυριολεξία όλο τον κόσμο.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close