Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2023
O χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη προσθήκη στην ακτογραμμή της Λεμεσού. Τα συνεργεία που εργάζονται στο Trilogy βάζουν τις τελευταίες πινελιές στους εξωτερικούς χώρους της πλατείας, στους κήπους και στις προσόψεις των δύο μπροστινών πύργων, στους οποίους όλα τα γραφεία πωλήθηκαν πέρσι και παραμένουν διαθέσιμα μόνο είκοσι διαμερίσματα. ‘Aλλο ένα success story για την Cybarco, με μια νέα κοινότητα να βρίσκεται στα σκαριά.
«Το Trilogy δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο έργο στην Κύπρο. Είναι ένας μοναδικός προορισμός, κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος διαβίωσης, εργασίας και αναψυχής. Είναι μια εμπειρία. Για όλους. Από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και τα στελέχη των επιχειρήσεων, μέχρι τους πελάτες των εστιατορίων και τους απλούς περαστικούς». Αυτό είναι το Trilogy. Μια αστική όαση με την ενέργεια μιας ευρωπαϊκής πόλης, στην καρδιά της Λεμεσού. Ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy και CEO της Cybarco Development, γνωρίζει καλά αυτά που μπορεί να προσφέρει στην πόλη και στην κοινότητα ένα τέτοιο έργο, έχοντας διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην πραγματοποίηση της Μαρίνας Λεμεσού και του The Oval. «Είναι συναρπαστικό όταν βλέπουμε ένα όραμα μας να γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα μας δουλεύει εντατικά για την παράδοση του προορισμού αυτού που θα φέρει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή, κάτι για το οποίο ανυπομονούμε όλοι! Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που προχωρήσαμε με το rebranding του Trilogy. Είναι μια νέα προοπτική για όλους».

Επιπλέον, το 75% του τρίτου και τελευταίου κτιρίου – το οποίο αποτελεί μέρος της δεύτερης φάσης της ανάπτυξης και περιλαμβάνει ιδιωτική όαση για τους κατοίκους – έχει πωληθεί, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο πίσω μέρος του έργου. Τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα στο «North Residences», με θέα στη θάλασσα, αποτελούν ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει το Trilogy, μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα και σε τιμές που ξεκινούν από €660,000.
«Το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του Trilogy καλύπτει τις ανάγκες για πρώτη κατοικία, εξοχικού αλλά και επένδυση. Έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, την πόλη και τους εμβληματικούς μπροστινούς πύργους. Δεν υπάρχουν άλλα διαμερίσματα στη Λεμεσό σε τόσο κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, σε αυτές τις τιμές και με ιδιωτικούς χώρους συνολικής έκτασης 6,700 τ.μ. που διαθέτουν κήπους, παιδότοπο, πισίνες και pool bar, κυριολεκτικά στο κατώφλι τους. Οι κάτοικοι θα βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, θα παίρνουν το ασανσέρ για το ισόγειο, θα διασχίζουν τον χώρο υποδοχής περνώντας από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, το γυμναστήριο, το café και το wet spa, για να φτάσουν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις. Είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος να απολαύσει κανείς το Trilogy, με υπηρεσίες πέντε αστέρων και μια δημόσια πλατεία έκτασης 6,850 τ.μ.». Επίσης, μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που θα στεγάζεται στην κεντρική reception, θα είναι υπεύθυνη για τις ενοικιάσεις, τη διαχείριση των ακινήτων και το lifestyle management των πελατών.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα ανακοινωθούν τα ‘ονόματα’ πίσω από τα εστιατόρια, το κομμωτήριο και τα καταστήματα που θα βρίσκονται στην πλατεία. Με τη διαδικασία οριστικοποίησης των μενού να βρίσκεται προς το τέλος της, όπως επίσης και τις διαδικασίες για το branding των εστιατορίων που θα φέρουν την απόλυτη μεσογειακή αίσθηση στο έργο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ετοιμάζεται μια κοινότητα που θα είναι γεμάτη ενέργεια, εμπνευσμένη από μια νέα και διαφορετική προοπτική για το μέλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα διαμερίσματα στο Trilogy επισκεφτείτε το trilogylimassol.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 362800.
Σχετικά
Άνοιξαν οι οι αιτήσεις για τα Χριστουγεννιάτικα Χωριά 2026
Τα χωριά της Κύπρου θα μετατραπούν και φέτος σε ζωντανούς γιορτινούς προορισμούς
Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ στο Netflix
Το Netflix κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ του KYLIE, της νέας σειράς ντοκιμαντέρ για την Κάιλι Μινόγκ, που έρχεται στις 20 Μαΐου με σπάνιο αρχειακό υλικό
24ώρη ανάσα πολυτέλειας στο ανανεωμένο Anassa Hotel
Aνανεωμένο εκπληκτικά, το Anassa προσφέρει κάτι παραπάνω από μια μοναδική εμπειρία διαμονής. Βρίσκεται, εξάλλου, στο πιο ήρεμο σημείο της Κύπρου
Έρχεται αισθητή άνοδος θερμοκρασίας – Πού αναμένονται σήμερα βροχές
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ο Ντέιβιντ Ατένμπορο, «η φωνή της φύσης», γίνεται 100
Τα γενέθλια του Ατένμπορο θα εορταστούν με μια εβδομάδα ειδικών εκπομπών στο BBC, μια ζωντανή συναυλία στο Royal Albert Hall, αλλά και εκδηλώσεις σε μουσεία
Μεγάλη επιτυχία για τον ιατρικό τουρισμό της Κύπρου
Ο Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Μεταμόσχευσης Μαλλιών υποδέχεται στην Κύπρο το Παγκόσμιο Επιστημονικό Συνέδριο του World FUE Institute.
22η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης: H Κύπρος με ισχυρή παρουσία και πάνω από 100 τίτλους
Η φετινή διοργάνωση αναμένεται ιδιαίτερα ενισχυμένη, με πλούσιο πρόγραμμα παρουσιάσεων, συζητήσεων και διεθνών συμμετοχών
Εκδρομή στον Αγρό με αφορμή το φετινό Φεστιβάλ Τριαντάφυλλου
Μια ανοιξιάτικη απόδραση στην καρδιά της Πιτσιλιάς με άρωμα παράδοσης και γεύσης - Πού να φας, τι να δεις και τι να κάνεις
Emily in Paris: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα των γυρισμάτων στη Μύκονο
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τα γυρίσματα της σειράς στο νησί των Aνέμων θα διαρκέσουν 15 ημέρες
Ποιες είναι οι δύο καλύτερες πόλεις στον κόσμο για περπάτημα
Σ' έναν κόσμο όπου η μετακίνηση γίνεται όλο και πιο περίπλοκη, δύο πόλεις ξεχωρίζουν ως η πιο walkable του κόσμου, γιατί επιτρέπουν να τα γίνονται όλα, απλώς περπατώντας