Δημοσιεύτηκε στις 25 Νοεμβρίου 2023
O χρόνος ήδη μετρά αντίστροφα για την πολυαναμενόμενη προσθήκη στην ακτογραμμή της Λεμεσού. Τα συνεργεία που εργάζονται στο Trilogy βάζουν τις τελευταίες πινελιές στους εξωτερικούς χώρους της πλατείας, στους κήπους και στις προσόψεις των δύο μπροστινών πύργων, στους οποίους όλα τα γραφεία πωλήθηκαν πέρσι και παραμένουν διαθέσιμα μόνο είκοσι διαμερίσματα. ‘Aλλο ένα success story για την Cybarco, με μια νέα κοινότητα να βρίσκεται στα σκαριά.
«Το Trilogy δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο έργο στην Κύπρο. Είναι ένας μοναδικός προορισμός, κάτι πολύ περισσότερο από ένα μέρος διαβίωσης, εργασίας και αναψυχής. Είναι μια εμπειρία. Για όλους. Από τους ιδιοκτήτες των διαμερισμάτων και τα στελέχη των επιχειρήσεων, μέχρι τους πελάτες των εστιατορίων και τους απλούς περαστικούς». Αυτό είναι το Trilogy. Μια αστική όαση με την ενέργεια μιας ευρωπαϊκής πόλης, στην καρδιά της Λεμεσού. Ο Μιχάλης Χατζηπαναγιώτου, Εκτελεστικός Διευθυντής του Trilogy και CEO της Cybarco Development, γνωρίζει καλά αυτά που μπορεί να προσφέρει στην πόλη και στην κοινότητα ένα τέτοιο έργο, έχοντας διαδραματίσει ενεργό ρόλο στην πραγματοποίηση της Μαρίνας Λεμεσού και του The Oval. «Είναι συναρπαστικό όταν βλέπουμε ένα όραμα μας να γίνεται πραγματικότητα. Η ομάδα μας δουλεύει εντατικά για την παράδοση του προορισμού αυτού που θα φέρει νέα πνοή στην ευρύτερη περιοχή, κάτι για το οποίο ανυπομονούμε όλοι! Αυτός μάλιστα είναι και ο λόγος που προχωρήσαμε με το rebranding του Trilogy. Είναι μια νέα προοπτική για όλους».

Επιπλέον, το 75% του τρίτου και τελευταίου κτιρίου – το οποίο αποτελεί μέρος της δεύτερης φάσης της ανάπτυξης και περιλαμβάνει ιδιωτική όαση για τους κατοίκους – έχει πωληθεί, ενώ είναι σε πλήρη εξέλιξη οι εργασίες στο πίσω μέρος του έργου. Τα πολυτελή και ευρύχωρα διαμερίσματα στο «North Residences», με θέα στη θάλασσα, αποτελούν ευκαιρία για όσους επιθυμούν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία που θα προσφέρει το Trilogy, μόλις 150 μέτρα από την θάλασσα και σε τιμές που ξεκινούν από €660,000.
«Το τελευταίο κομμάτι στο παζλ του Trilogy καλύπτει τις ανάγκες για πρώτη κατοικία, εξοχικού αλλά και επένδυση. Έχει εντυπωσιακό σχεδιασμό και μαγευτική θέα προς τη θάλασσα, την πόλη και τους εμβληματικούς μπροστινούς πύργους. Δεν υπάρχουν άλλα διαμερίσματα στη Λεμεσό σε τόσο κοντινή απόσταση από τη θάλασσα, σε αυτές τις τιμές και με ιδιωτικούς χώρους συνολικής έκτασης 6,700 τ.μ. που διαθέτουν κήπους, παιδότοπο, πισίνες και pool bar, κυριολεκτικά στο κατώφλι τους. Οι κάτοικοι θα βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, θα παίρνουν το ασανσέρ για το ισόγειο, θα διασχίζουν τον χώρο υποδοχής περνώντας από τον ιδιωτικό παιδικό σταθμό, το γυμναστήριο, το café και το wet spa, για να φτάσουν στις εξωτερικές εγκαταστάσεις. Είναι ένας πραγματικά υπέροχος τρόπος να απολαύσει κανείς το Trilogy, με υπηρεσίες πέντε αστέρων και μια δημόσια πλατεία έκτασης 6,850 τ.μ.». Επίσης, μια ομάδα έμπειρων επαγγελματιών που θα στεγάζεται στην κεντρική reception, θα είναι υπεύθυνη για τις ενοικιάσεις, τη διαχείριση των ακινήτων και το lifestyle management των πελατών.

Εντός των επόμενων εβδομάδων θα ανακοινωθούν τα ‘ονόματα’ πίσω από τα εστιατόρια, το κομμωτήριο και τα καταστήματα που θα βρίσκονται στην πλατεία. Με τη διαδικασία οριστικοποίησης των μενού να βρίσκεται προς το τέλος της, όπως επίσης και τις διαδικασίες για το branding των εστιατορίων που θα φέρουν την απόλυτη μεσογειακή αίσθηση στο έργο, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ετοιμάζεται μια κοινότητα που θα είναι γεμάτη ενέργεια, εμπνευσμένη από μια νέα και διαφορετική προοπτική για το μέλλον.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα διαθέσιμα διαμερίσματα στο Trilogy επισκεφτείτε το trilogylimassol.com ή τηλεφωνήστε στο +357 25 362800.
Σχετικά
Η πισίνα της Πιτσιλιάς άνοιξε ξανά (σήμερα) και μας καλεί για δροσερές βουτιές
Η αναμονή τελείωσε! Η πισίνα του Αγίου Ιωάννη άνοιξε ξανά
Δείτε πώς άλλαξε η Πλατεία Ηρώων – Οι φωτογραφίες από ψηλά που εντυπωσιάζουν
Από εργοτάξιο σε σύγχρονη πλατεία
Lidl Better Living Days #summer2026: Ένα μοναδικό ταξίδι ευεξίας, γεμάτο γεύση, ενέργεια και χαμόγελα σε όλη την Κύπρο
Με 6 προορισμούς, πάνω από 1.700 συμμετέχοντες και περισσότερες από 3.500 μερίδες, η Lidl Κύπρου επιβεβαίωσε για ακόμα μία φορά τη διαρκή δέσμευσή της για την προώθηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής για μικρούς και μεγάλους
Νέος Γενικός Διευθυντής του Hilton Nicosia ο Ilio Rodoni
Καθήκοντα Γενικού Διευθυντή στο Hilton Nicosia αναλαμβάνει ο Ilio Rodoni, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον κ. Εύρο Στυλιανού, μετά την πρόσφατη αφυπηρέτησή του.
Όταν ένα ελληνικό ξενοδοχείο γίνεται γαστρονομικός προορισμός: Τα εστιατόρια που αξίζει να ανακαλύψετε, ακόμη κι αν δεν μένετε εκεί
Τα σύγχρονα luxury resorts επενδύουν πλέον στη γαστρονομία ως έναν αυτόνομο λόγο επίσκεψης, δημιουργώντας εστιατόρια που λειτουργούν ως προορισμοί από μόνα τους και προσελκύουν ταξιδιώτες αλλά και κατοίκους της κάθε περιοχής
«Ελευθερία, ασφάλεια και προσωπική εξέλιξη» – Τι κρύβεται πίσω από την τάση των «σόλο» ταξιδιών
Μια νέα έρευνα δείχνει ότι όλο και περισσότεροι επιλέγουν να ταξιδεύουν μόνοι τους, αναζητώντας ελευθερία, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και την ευκαιρία να ζήσουν εμπειρίες με τους δικούς τους όρους
«Κολλημένη» στα 40άρια η Κύπρος- Μπαίνει σε ισχύ νέα κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση
Προσκύνημα σε 5 εκκλησίες του Χρυσοσωτήρος που γιορτάζουν (σήμερα)
Σήμερα σού προτείνουμε εκδρομή και προσκύνημα σε 4 γνωστές-άγνωστες εκκλησίες στο χωριό!
Διεθνώς αναγνωρισμένα κρασιά στην κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής από τη Lidl Κύπρου
Με σφραγίδα ποιότητας από τους Masters of Wine, η κάβα της εταιρείας συνδυάζει εξαιρετική ποικιλία, διεθνείς διακρίσεις και την κορυφαία σχέση ποιότητας-τιμής.
Christmas Markets 2026: 12 παραμυθένιες αγορές της Ευρώπης που αξίζει να επισκεφθείς φέτος
Από τη Βιέννη και τη Νυρεμβέργη μέχρι το Στρασβούργο, την Πράγα και την Κοπεγχάγη, συγκεντρώσαμε τις χριστουγεννιάτικες αγορές που αξίζει να βάλετε στο πρόγραμμα ενός χειμωνιάτικου ταξιδιού μαζί με τις ημερομηνίες λειτουργίας τους
Ανακοινώθηκε ένα ακόμα Χριστουγεννιάτικο Χωριό
Ποια χωριά ανακοίνωσαν μέχρι σήμερα τη συμμετοχή τους στο θεσμό του Υφυπουργείου Τουρισμού
Καμίνι και σήμερα η Κύπρος – Πότε τίθεται σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού