Things to Do , Τι τρέχει στην Κύπρο

4 αλλιώτικες χριστουγεννιάτικες αγορές που θα στηθούν στην Κύπρο

Και δεν είναι μόνο αυτές!

Δημοσιεύτηκε στις 04 Δεκεμβρίου 2023

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και η Κύπρος μετατρέπεται σε ένα λαμπερό στολίδι, εξ ου κι εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο αλλιώτικες χριστουγεννιάτικες αγορές που θα στηθούν και σας τις παρουσιάζουμε.

Χριστουγεννιάτικο Χωριό " Limassol Christmas Festive"
Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο χωριό έρχεται, για να «φωτίσει» τις ημέρες των γιορτών. Ο λόγος για το Limassol Christmas Festive που θα ανοίξει τις πόρτες του γεμάτο λάμψη, χρυσόσκονη, πολύχρωμα φωτάκια, μυρωδιές και δημιουργιες, ενώ στόχος του είναι να προσφέρει άπλετη χαρά σε μικρούς και μεγάλους τις ημέρες των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα, το χριστουγεννιάτικο χωριό θα στηθεί από τις 8/12/23 μέχρι 31/1/24 στην Παρεκκλησιά (επ. Λεμεσού). Ζήστε ένα γιορτινό θέαμα που περιλαμβάνει ένα υπέροχο Food Christmas Market, Luna Park, Playground και συναυλίες με αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Αναμένεται να φιλοξενήσει πάνω από 100.000 επισκέπτες.
>> Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου - Τετάρτη 31 Ιανουαρίου, Παρεκκλησιά, επ. Λεμεσού. Πληρ. 77770503.

Traditional Christmas Market
Μία από τις μεγαλύτερες και καλύτερες χριστουγεννιάτικες αγορές της Κύπρου θα στηθεί για ένα τριήμερο μέσα στο δάσος! Άλλωστε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλωσορίσεις την επερχόμενη εορταστική περίοδο παρά να περιπλανηθείς γύρω από 150 πάγκους, αγοράζοντας όμορφα χειροποίητα δώρα; Το Traditional Christmas Market λοιπόν, επιστρέφει από την Παρασκευή 8 μέχρι την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου στo Forest Beach της Λάρνακας. Είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε δώρα και στολίδια, καθώς και να δοκιμάσετε μερικά νόστιμα φαγητά, με ένα φλιτζάνι ζεστό κρασί ή ακόμα και γερμανική μπίρα Bratwursts & Aperols Spritz, ασιατική, ιταλική, μεξικάνικη, λιβανέζικη... Ζεστές σοκολάτες, κρέπες άλλα πολλά.
>> Παρασκευή 8 - Κυριακή 10 Δεκεμβρίου, Forest Beach, Λάρνακα. Ωράριο εδώ.

Larnaca Street Food and more Christmas Market
Ένα αυθεντικό Christmas Market, με πλούσιο Street Food και όχι μόνο, στην υπέροχη και ζέστη, πλατεία της Λάρνακας. Σε ένα απόλυτα γιορτινό κλίμα, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν φαγητά και γλυκά από επαγγελματίες του Street Food, που θα ικανοποιούν όλα τα γούστα, ζώντας την απόλυτη εμπειρία, ενός αυθεντικού Christmas Market. Ταυτόχρονα, όλοι οι επισκέπτες, θα μπορούν να αγοράσουν γλυκά και χριστουγενιάτικα προϊόντα. Ζεστό κρασί, ζέστη σοκολάτα, μπύρες, cocktails και όχι μόνο, δεν θα λείπουν εννοείται, παρέχοντας ολοκληρωμένη εμπειρία σε όλους! Djs, Live Music Shows, χορευτικά, face painting, είναι μόνο μερικά από τα όσα θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι επισκέπτες, ανεξαρτήτως ηλικίας και προτιμήσεων.
>> Παρασκευή 15 - Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, πλατεία Ζουχούρι, Λάρνακα, 16.00.

Χριστουγεννιάτικο χωριό στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού
Οι φετινές γιορτές των Χριστουγέννων στη Λεμεσό θα είναι διαφορετικές! Θα είναι γεμάτες χριστουγεννιάτικη μαγεία χάρη στο Limassol Christmas Show που θα στηθεί στον Δημόσιο Κήπο Λεμεσού από τις 20-24 Δεκεμβρίου! Η Μαγεία των Χριστουγέννων έρχεται να συμβάλει ουσιαστικά στην αναβάθμιση της εορταστικής περιόδου για μικρούς και μεγάλους! Θα περιλαμβάνει έκθεση Χριστουγεννιάτικου δώρου και στολιδιού μαζί με ψυχαγωγικά προγράμματα για τα παιδιά όπως κουκλοθέατρο, ταχυδακτυλουργοί, Άγιος Βασίλης, χορωδίες κ.λπ. Μέσα στα πλαίσια της εκδήλωσης θα υπάρχει Χριστουγεννιάτικη υπαίθρια αγορά όπως σε όλες τις χώρες του κόσμου, φαγητό, ποτό, μουσική, διασκέδαση.
>> Τετάρτη 20 - Κυριακή 24 Δεκεμβρίου, Δημόσιος Κήπος Λεμεσού.

Δες και αυτό -> 10+1 χριστουγεννιάτικες αγορές στην Κύπρο, για ζεστό κρασί, παιχνίδια και βόλτες

Κεντρική εικόνα: Unsplash

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close