Cinema: Τα Καλύτερα

Wish

Η νέα μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων της Disney που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους

Δημοσιεύτηκε στις 22 Νοεμβρίου 2023

Ας γνωρίσουμε την 17χρονη Asha, τον Βασιλιά Magnifico, την κατσίκα της Asha, τον Valentino και το Star, μια κοσμική μπάλα με απεριόριστη ενέργεια που φέρνει η Asha, με μια ευχή της, στη Γη.

Στο animation "Wish" η Asha, μια πανέξυπνη ιδεαλίστρια, κάνει μια τόσο δυνατή ευχή που μια κοσμική δύναμη, μια μικρή μπάλα με ατελείωτη ενέργεια, το Star, καλείται να την πραγματοποιήσει.

Μαζί, η Asha και το Star αντιμετωπίζουν τον πιο επικίνδυνο εχθρό, τον ηγέτη της πόλης Rosas, τον Βασιλιά Magnifico, προκειμένου να σώσουν την κοινότητά της και να αποδείξουν πως όταν η θέληση ενός θαρραλέου ανθρώπου συνδυάζεται με τη μαγεία των αστεριών, συμβαίνουν θαύματα.

Το "Wish" των Walt Disney Animation Studios είναι μια μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων που θα συναρπάσει μικρούς και μεγάλους, με διάσημους σταρ όπως Ariana DeBose, Chris Pine και Alan Tudyk να δανείζουν τις φωνές τους στους χαρακτήρες.

Επίσης θα απολαύσουμε ένα snippet του τραγουδιού της Ariana DeBose "This Wish", ένα από τα πολλά τραγούδια που συνέθεσαν για την ταινία η Julia Michaels και ο Benjamin Rice.

Η ταινία θα προβληθεί τόσο στα αγγλικά, όσο και μεταγλωττισμένη στα ελληνικά. Πρεμιέρα: 23 Νοεμβριου. Διάρκεια: 95'.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close