Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Η πιο παράδοξη μαγική περιπέτεια ξεκινά στο Paradox Museum Limassol!

Εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικά εργαστήρια έρχονται να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην περίοδο των εορτών

Δημοσιεύτηκε στις 30 Νοεμβρίου 2023

Η πιο ανατρεπτική περίοδος του χρόνου ξεκινάει με μια πρωτότυπη σειρά εκδηλώσεων στο Paradox Museum Limassol, φέρνοντας τη μαγεία της εορταστικής περιόδου στην καρδιά της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας.

Ένα πανέμορφο Χριστουγεννιάτικο παραμυθένιο παζλ, που μαγεύει μικρούς και μεγάλους, ξεδιπλώνεται στο Paradox Museum Limassol. Η οικογένεια σας προσκαλείται σε μια σειρά από μοναδικές εκδηλώσεις που θα φωτίσουν τις γιορτινές σας στιγμές. Ετοιμαστείτε να ζήσετε μια πρωτόγνωρη εμπειρία γεμάτη χαρά και εκπλήξεις.

Paradox Museum_SantaClausBoots_Post.jpg

Εντυπωσιακές θεατρικές παραστάσεις, διαδραστικές αφηγήσεις παραμυθιών και δημιουργικά εργαστήρια έρχονται να δώσουν έναν παιχνιδιάρικο τόνο στην περίοδο των εορτών.

Η παράδοξη μαγεία ξεκινά την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου στις 11:00, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου και το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών, στην παράσταση "Οι Μπότες του Άγιου Βασίλη". Ο Άγιος Βασίλης ετοιμάζεται για μια περιπέτεια όπου οι μπότες του παίρνουν ζωή! Ένα χαρούμενο θέαμα για όλη την οικογένεια, με πολλά γέλια και ανατροπές.

Paradox-Museum-Christmas-Tree-Craft-01.jpg

Την Κυριακή, 10 Δεκεμβρίου, στις 11:00, μαζί με το Aphi Creative, δημιουργούμε τα πιο παράδοξα τρισδιάστατα δεντράκια σε ένα εκπαιδευτικό εργαστήρι, που βασίζεται στο γνωστό "Το τρίγωνο Σιερπίνσκι" του γνωστού μαθηματικού. Το ίδιο εργαστήρι θα διεξαχθεί στις 26 Δεκεμβρίου, στις 15:00.

Paradox-Museum-Christmas-Tree-Craft-01.jpg

Το όμορφο παραμύθι συνεχίζεται την Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου στις 15:00. Η γνωστή μουσειολόγος Νάσια Κελεπέσιη, από το Theatroparty, θα ζωντανέψει με μια μαγική αφήγηση, το παραμύθι του Ευγένιου Τριβιζά, "Το ποντικάκι που ήθελε να αγγίξει ένα αστεράκι". Ένα παραμυθένιο ταξίδι με το πιο περιπετειώδες ποντικάκι, με διαδραστική αφήγηση που θα σας καθηλώσει.

Paradox-Museum-Christmas-Fairy-tale.jpg

Την Παρασκευή 29 Δεκεμβρίου, στις 16:00, "Το σκανδαλιάρικο ξωτικό του Άγιου Βασίλη" έχει άλλα σχέδια για τα δώρα της Πρωτοχρονίας. Ελάτε να μάθουμε μαζί τι θα γίνει στο τέλος, παρέα με την εκπαιδευτικό Ελένη Παπαχριστοφόρου, με το Σύγχρονο Παιδικό Θέατρο Σκιών.

Ετοιμαστείτε να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων με έναν πραγματικά μοναδικό τρόπο! Αναμένουμε να δημιουργήσουμε μαζί σας αξέχαστες στιγμές γεμάτες χαρά και διασκέδαση στο Paradox Museum Limassol.

*To Paradox Museum Limassol θα παραμένει ανοιχτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, συμπεριλαμβανομένων των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι έμπνευσης και ανακάλυψης;

Paradox Museum Limassol
Μαρίνα Λεμεσού, Πολιτιστικό Κέντρο Τρακασόλ
Website
: https://www.paradoxmuseumlimassol.com/
Facebook: Paradox Museum Limassol
Instagram: limassol.paraxomuseum
Tik Tok: paradoxmuseumlimassol

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close