Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Όλα όσα (γιορτινά) θα συμβούν στη Λευκωσία τις τελευταίες μέρες του χρόνου

Με χριστουγεννιάτικες παραστάσεις, συναυλίες και εκδηλώσεις θα κυλήσει αυτή η εβδομάδα στη Λευκωσία

Δημοσιεύτηκε στις 27 Δεκεμβρίου 2023

Μιας και τα Χριστούγεννα είναι μια περίοδος του χρόνου αποκλειστικά αφιερωμένη στα παιδιά, μα και για όσους αισθάνονται παιδιά, την τελευταία εβδομάδα του χρόνου ο Δήμος Λευκωσίας προγραμματίζει μια σειρά από πολύ ιδιαίτερες δράσεις και δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους και όλη την οικογένεια, εικαστικά εργαστήρια, αφηγήσεις παραμυθιών και παιδικές παραστάσεις, θα πραγματοποιηθούν σε όλη την πόλη!

Στις 27 και στις 28 Δεκεμβρίου απολαμβάνουμε τη μουσική παράσταση «Ο Τεμπέλης Δράκος», με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας «Μουσικοί Ορίζοντες» και της Παιδικής Χορωδίας του Δήμου Λευκωσίας, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

Στις 29 Δεκεμβρίου πάμε με τα παιδιά μας στη λεωφ. Μακαρίου, στο Santa Party for Kids, ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρτι γεμάτο μουσική, χορό και πολλά παιγνίδια, παρέα με τον Άγιο Βασίλη ως DJ και το τρελό του ξωτικό και στις 30 Δεκεμβρίου στο Ίδρυμα Κώστα και Ρίτας Σεβέρη, θα παίξουμε ένα κυνήγι γνώσεων, ψάχνοντας τα μολυβένια στρατιωτάκια που το έσκασαν από το Μουσείο!

Δες ΕΔΩ αναλυτικά όλο το πρόγραμμα.

Ας νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων λοιπόν!

Ο Δήμος Λευκωσίαςμας καλεί να παρασυρθούμε από τη μουσική, να γίνουμε ήρωες στο γιορτινό παραμύθι, να μοιράσουμε ευχές και αγάπη, να αγκαλιάσουμε τους αγαπημένους μας, να απολαύσουμε μια αλλιώτικη πρωτεύουσα, να ζήσουμε την πόλη μας όπως δεν την έχουμε ξαναζήσει…

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close