Δημοσιεύτηκε στις 29 Δεκεμβρίου 2023
Αίθριος θα είναι σήμερα ο καιρός με τη θερμοκρασία να ανέρχεται γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Τη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές.
Αναλυτικά το δελτίο καιρού
Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί και σταδιακά στα δυτικά βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς, 3 μποφόρ, και αργότερα μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 22 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 11 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 2 με 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 8 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους 4 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το Σάββατο ο καιρός θα συνεχίσει αρχικά να είναι κυρίως αίθριος ωστόσο σταδιακά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Την Κυριακή, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις, ενώ τοπικά αυξημένες χαμηλές και μέσες νεφώσεις που θα εμφανίζονται κατά διαστήματα, δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή, κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια.
Τη Δευτέρα, ανήμερα της Πρωτοχρονιάς, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και κατά διαστήματα συννεφιασμένος από μέσες και ψηλές νεφώσεις ενώ δεν αποκλείεται να πέσουν τοπικά μεμονωμένες βροχές, κυρίως μετά το μεσημέρι.
Η θερμοκρασία το Σάββατο θα παραμείνει στα ίδια επίπεδα ωστόσο μέχρι τη Δευτέρα, θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να βρεθεί λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές για την εποχή.
Σχετικά
Η πρώτη ανατολή της Ευρώπης στη Ριβιέρα του Πρωταρά (εικόνες)
Το event του Δήμου Παραλιμνίου-Δερύνειας που συνδύασε τη μοναδική εικόνα της ανατολής του ήλιου με μουσική και δωρεάν πρόγραμμα πιλάτες
Είδαμε την ισπανική σειρά του Netflix "Death INC", ξεκαρδιστήκαμε με τον θάνατο και σκεφτήκαμε τη ζωή
Είδαμε και τους τέσσερις κύκλους της ισπανικής μαύρης κωμωδίας του Netflix και παραδοθήκαμε στον παράξενο κόσμο της Funeraria Torregrosa, εκεί όπου ο θάνατος απογυμνώνει τους ανθρώπους, οι μικρότητες περισσεύουν και η ζωή αποκτά ξανά την πραγματική της αξία
Αυτοί είναι οι πιο οικονομικοί «off season» προορισμοί
Η επιλογής της «ενδιάμεσης περιόδου» αποτελεί από καιρό μια συμβουλή για τις διακοπές, αλλά οι τιμές έχουν αρχίσει να αυξάνονται σταδιακά από τότε που άρχισε να γίνεται τάση
Mία κυπριακή πόλη ανάμεσα στους 10 καλύτερους προορισμούς για διακοπές το φθινόπωρο
Ξεπερνώντας πολλά δημοφιλή τουριστικά θέρετρα στη μεσόγειο, κατάφερε ν’ αναδειχθεί ως ο τρίτος καλύτερος προορισμός στη νότια Ευρώπη για φθινοπωρινές διακοπές
Δεν υποχωρεί η ζέστη, στους 39°C η θερμοκρασία – Έρχονται βροχές στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Μούττη της Παπαθκιάς: Η άγνωστη κορυφή στην Τσακκίστρα με θέα που φτάνει μέχρι τη Λευκωσία
Στην άγρια ομορφιά του Δάσους Πάφου βρίσκεται μια κορυφή με θέα σχεδόν 360°
Ξανά σε «ρυθμούς» καύσωνα η Κύπρος – Σε ισχύ η κίτρινη προειδοποίηση
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Πόσο κοστίζει να πετάς: Οι 23 πιο ακριβές και οι πιο φθηνές αεροπορικές στην Ευρώπη
Η AirAdvisor κατατάσσει 23 ευρωπαϊκές αεροπορικές βάσει κόστους
Μια στάση για αϊράνι στην Ονασαγόρου του 1970
Ο μάστρε-Χρίστος Αβρααμίδης, το Θέατρο «Απόλλων» και ένα πολύτιμο στιγμιότυπο από την καθημερινή ζωή της παλιάς Λευκωσίας
17 κουκλίστικα καφενεδάκια για μερακλίδικο καφέ στο χωριό
Πάμε για μυρωδάτο καφέ, μαχαλεπί, παγωτό, "μπούκκωμα" και πολλά ακόμη
14 υπέροχοι προορισμοί στην Ευρώπη ιδανικοί για ταξίδι το φθινόπωρο
Το φθινόπωρο ένα ταξίδι, αν ο προορισμός είναι ο κατάλληλος, είναι το κάτι άλλο!