Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Wizz Air στις Top 5 ασφαλέστερες χαμηλού κόστους αερογραμμές στον κόσμο

Σύμφωνα με το AirlineRatings.com

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιανουαρίου 2024

Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αεροπορική εταιρεία της Ευρώπης και η πιο περιβαλλοντικά βιώσιμη παγκοσμίως* , έχει βραβευτεί ως μία από της πέντε ασφαλέστερες χαμηλού κόστους αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο, σύμφωνα με το AirlineRatings.com.

Το βραβείο για τις 5 ασφαλέστερες χαμηλού κόστους αερογραμμές του AirlineRatings.com αναγνωρίζει της αερογραμμές με στόλο περισσότερων από 50 αεροσκαφών, οι οποίες έχουν στον πυλώνα του έργου τους την ασφάλεια και τα χαμηλότερα ποσοστά έκτακτων περιστατικών.

Κατά την αξιολόγησή του, το AirlineRatings.com έλαβε υπόψη μια εκτεταμένη σειρά παραγόντων που περιλαμβάνουν, τα σοβαρά περιστατικά και τα πρόσφατα θανατηφόρα ατυχήματα, τους ελέγχους από τα διοικητικά και βιομηχανικά όργανα της αεροπορίας, καθώς και παράγοντες όπως η κερδοφορία της αερογραμμής, τα πρωτοποριακά της μέτρα για ασφάλεια και την αξιολόγησή της εκπαίδευσης των πιλότων και την ηλικία του στόλου της αερογραμμής. Με το βραβείο της Airline Ratings, η Wizz Air επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την παγκόσμια πρωτιά της στην ασφάλεια, καθώς και την ακλόνητη δέσμευσή της στη βιωσιμότητα.

*Σύμφωνα με το CAPA - Centre for Aviation Awards for Excellence 2022

Σχετικά με την Wizz Air:
Η Wizz Air, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ευρωπαϊκή αεροπορική εταιρεία εξαιρετικά χαμηλού κόστους, διαθέτει στόλο 195 αεροσκαφών Airbus A320 και A321. Μια ομάδα αφοσιωμένων επαγγελματιών της εταιρείας, προσφέρει ανώτερες υπηρεσίες και επιπλέον πολύ χαμηλούς ναύλους, καθιστώντας τη Wizz Air την προτιμώμενη επιλογή μεταξύ 60.3 εκατομμυρίων επιβατών το 2023. Η Wizz Air είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου υπό τον τίτλο WIZZ. Η εταιρεία, αναδείχθηκε πρόσφατα μία από τις πέντε πιο ασφαλείς αεροπορικές εταιρείες στον κόσμο για το 2024 από την airlineratings.com τον μοναδικό οργανισμό αξιολόγησης ασφάλειας παγκοσμίως. Το 2020 τιμήθηκε ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς από τον οργανισμό Air Transport World (ATW) ενώ το 2019 και το 2023, βραβεύτηκε ως Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς στα Air Transport Awards, το πιο σημαντικό βραβείο που μπορεί να λάβει μια αεροπορική εταιρεία με κριτήριο την εξαιρετική απόδοση, καινοτομία και εξυπηρέτηση που προσφέρει. Η Wizz Air έχει επίσης αναγνωριστεί ως η «πιο βιώσιμη αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους» στα World Finance Sustainability Awards 2022 και ως η «Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year» από το CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022-2023.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close