Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Αυτό είναι το νέο, πολυτελές ξενοδοχείο που θα ανοίξει στην Αγία Νάπα

Ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, που εντυπωσιάζει

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιανουαρίου 2024

Το THE NINES είναι το ολοκαίνουργιο, πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την άνοιξη του 2024 στην όμορφη Αγία Νάπα.

nine2.jpg

Σε κάθε επισκέπτη που επιλέγει το THE NINES για τις διακοπές του, θα προσφέρεται μια εντελώς νέα εμπειρία. Το κόσμημα της Αγίας Νάπας, όπως το έχουν ήδη χαρακτηρίσει, βρίσκεται σε μία εκλεχτή τοποθεσία, στη διάσημη λεωφ. Nissi, πολύ κοντά από την παραλία και τη νυχτερινή ζωή της περιοχής.

nine4.jpg

Με μια μοντέρνα και κομψή εσωτερική διακόσμηση, με ανέσεις και εγκαταστάσει παγκόσμιας κλάσης ανέσεις και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων δύο εξωτερικών πισίνων, γυμναστήριο και ένα αναζωογονητικό σπα που θα προσφέρει πληθώρα απολαυστικών περιποιήσεων, το Nines αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις φέτος.

Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται επίσης πέντε εστιατόρια και μπαρ που καλύπτουν όλα τα γούστα.

nine11.jpg

Το The Nines Hotel διαθέτει υπέροχα δωμάτια και σουίτες, καθένα εκ των οποίων είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο και υπέροχα επιπλωμένο για να προσφέρει απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια τα οποία προσφέρουν εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Κάθε λεπτομέρεια στο The Nines έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να εξασφαλίσει μια άνετη και αξέχαστη διαμονή.

Εξ ου και ανυπομονούμε!

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close