News , Guide

Έρχονται κι άλλες δράσεις και εκδηλώσεις στη Λαϊκή Γειτονιά

Ο Δήμος Λευκωσίας προτίθεται να παραχωρεί χώρους και υποστατικά στη Λαϊκή Γειτονιά

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2024

Ο Δήμος Λευκωσίας προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους οργανωμένους φορείς, όπως υποβάλουν ολοκληρωμένες προτάσεις για την διοργάνωση και φιλοξενία δράσεων και εκδηλώσεων στη Λαϊκή Γειτονιά.

Συγκεκριμένα ο Δήμος Λευκωσίας προτίθεται να παραχωρεί χώρους και υποστατικά στη Λαϊκή Γειτονιά για διεξαγωγή εκδηλώσεων τύπου street parties, θεματικές εκδηλώσεις όπως οινοποιίας, γαστρονομίας, παιδικές εκδηλώσεις, παζαράκια ή και άλλες εκδηλώσεις και δράσεις, καθημερινές και Σαββατοκύριακα.

Στις προτάσεις που θα εγκριθούν, θα παραχωρηθεί  δωρεάν ο χώρος, άδεια χρήσης του χώρου, η καθαριότητα, Τροχονομία και τροχαία ρύθμιση, προβολή από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα μαζικής ενημέρωσης και η ευκαιρία προβολής του έργου τους και των συνεργατών τους. Σημειώνεται ότι το κόστος ηλεκτρικού ρεύματος και του νερού θα καταβάλλεται από τους διοργανωτές.

Οι ενδιαφερόμενοι φορείς θα πρέπει να υποβάλουν ολοκληρωμένες προτάσεις για  street parties, οι οποίες μπορεί να περιλαμβάνουν και κινητές μονάδες πώλησης φαγητών και ποτών (food and drink trucks) μουσική ή και εκδηλώσεις, δράσεις του δρόμου (street shows), θεματικά παζαράκια επιδείξεις κ.α..  Επιπρόσθετα μπορούν να συμπεριλάβουν έκθεση και πώληση προϊόντων, βιβλίων, έργων τέχνης, μουσικά σύνολα, χορευτικές ομάδες, θεατρικά δρώμενα, κουκλοθέατρο, αφήγηση παραμυθιού, αθλητικές επιδείξεις, αθλητικές οργανώσεις, πολιτιστικούς φορείς, φιλανθρωπικά σωματεία, καλλιτέχνες, κ.α.

Οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν στο Δήμο Λευκωσίας το αργότερο μέχρι την Κυριακή  4 Φεβρουαρίου 2024. Διευκρινίζεται ότι οι προτάσεις θα εξετάζονται βάσει του περιεχόμενου τους και θα δοθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής της πρότασης. Σημειώνεται ότι οι διοργανωτές θα πρέπει να τηρούν τους κανονισμούς και να έχουν όλες τις άδειες π.χ πώλησης αλκοόλ στο δρόμο, άδειας μεγάφωνων, υγειονομικά πιστοποιητικά και όλα τα απαιτούμενα βάσει της σχετικής νομοθεσίας για θέματα ασφάλειας και υγείας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο email: culturalservice@nicosiamunicipality.org.cy, με την ένδειξη: «Πρόσκληση για Φιλοξενία ανοικτών εκδηλώσεων στη Λαϊκή Γειτονιά», με την υποβολή της πρότασης τους, το τίτλο της διοργάνωση, λεπτομέρειες και ενδεικτική ημερομηνία/νίες.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 22797866/ 22797691

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close