Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αντίστροφη μέτρηση για τα 19α Cyprus Eating Awards

Αύριο Τρίτη η μεγάλη βραδιά της απονομής

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2024

Τα Cyprus Eating Awards, ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, έρχεται για να επιβραβεύσει γι’ ακόμα μια χρονιά τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού. Τα βραβεία διοργανώνει το Check In Cyprus και παρουσιάζει η Nespresso.

Η τελετή βράβευσης θα πραγματοποιηθεί στις 6 Φεβρουαρίου 2024 στο ξενοδοχείο Four Seasons, στη Λεμεσό. Τις γαστρονομικές δημιουργίες της βραδιάς θα επιμεληθεί ο βραβευμένος με αστέρι Michelin Κύπριος σεφ, Ανδρέας Μαυρομμάτης, ο οποίος σε συνεργασία με τον Executive Chef του Four Seasons Πανίκο Χατζηττοφή θα ετοιμάσουν ένα εξαίρετο μενού.

Οικοδεσπότες της βραδιάς θα είναι η ηθοποιός και παρουσιάστρια Βάσω Λασκαράκη και ο σεφ Λευτέρης Σουλτάτος. Μάλιστα, το κοινό θα απολαύσει επί σκηνής τη νεαρή Αναστασία.

Η βραδιά θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω live streaming από το www.checkincyprus.com.

89 ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, 24 ΒΡΑΒΕΙΑ
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα απονεμηθούν 17 βραβεία στα εστιατόρια που ξεχώρισαν και αναδείχθηκαν το καθένα στην κατηγορία του, ενώ θα δοθούν και 7 τιμητικά βραβεία, ανάμεσά τους στο Αγαπημένο Εστιατόριο των Αναγνωστών, στο Σεφ της Χρονιάς, στον καλύτερο Concept εστιατορίου, για την Οινική Κουλτούρα και το Sustainability, το Προϊόν της Χρονιάς και το βρβαείο για τη Διαχρονική Αξία.

Μην χάσετε τη συνεχή ενημέρωση από τη βραδιά των βραβείων μέσω του Check In Portal (www.checkincyprus.com) και του Application Check In Cyprus (διαθέσιμο σε iOS και Android).

To hashtag της εκδήλωσης είναι #cyrpuseatingawards

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close